- Mobil flották
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- iPhone topik
- Megszületett a hivatalos Xiaomi HyperOS 2 globális terjesztési ütemterv
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Yettel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Megérkezett a Poco M6 Pro 4G
- Okosóra és okoskiegészítő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ne néztem volna meg az előlapját. Az a gombhármas nagyon egyedi A fémes meg kb. a krómozott szegély lesz mivel ugyanolyan barázdált a hátlap a képeken mint a 4X-nél...
SOC: MSM7227A ne viccelj már 5Mpx-es kamera. Majd pont az alsóbb szegmensbe szánt készülék kap fém borítást...
Az meg, hogy most kiadja ICS-vel az még nem jelenti, hogy későbbiekben látni fognak a tulajok bármi frissítést vagy időben érkező frissítést...
(#94) Keldor papa: ne bánd, hogy nem volt Arénád. Elég hulladék volt a szoftvere hosszú távon. Az LG-től 1 dolgot irigylek csak: a kijelzőiket. Van szuper NOVA meg IPS paneljük, de a többihez nem mondanám, hogy nagyon sokat értenének.
[ Szerkesztve ]
PSN ID: Lord_Machine_X /// SYMPHONIC POSTAPOCALYPTIC REINDEER-GRINDING CHRIST-ABUSING EXTREME WAR PAGAN FENNOSCANDIAN METAL
-
keIdor
titán
Még valami, amit kifelejtettem: én nem cserélek már launcher-t, Sense, TW4.0 mind jobb, mint amit marketről le tudsz szedni. A 720p miatt amúgy is laggolnának az egyediek.
A gyárinak kell jól működnie.Xaels: Tudok róla. Kijelzőben szerintem is jók, sőt a legjobbak, kiindulva az iPhone 4S-ből, gyönyörű az a kijelző. Csak sajnos a szoftver meg a gyengéjük, lásd: Arena, 2X stb.
¡GLORIA A LAS PLAGAS!
-
keIdor
titán
-
1. A fémhatású nem egyenlő a fémmel, a bőr borítást meg majd meglátjuk.
2. Az általad linkelt képen tisztán kivehető az MSM7227A ami közel sem felső kategória.
3. A Black soha nem volt felső kategória, árban sem és hardverben sem.A Prada menüjében 1 dolog van ami jó. A sok fekete rész miatt nem zabálja az akksit. Amúgy inkább nem részletezném mi a véleményem róla. A hátlapja sem tetszett, fogdostam...
(#101) Keldor papa: a DHD és Desire S pedig megkapja az ICS-t is azt ígérte FB-n a HTC.
[ Szerkesztve ]
PSN ID: Lord_Machine_X /// SYMPHONIC POSTAPOCALYPTIC REINDEER-GRINDING CHRIST-ABUSING EXTREME WAR PAGAN FENNOSCANDIAN METAL
-
keIdor
titán
Szerintem nem, tavaly a 2 magosok voltak csak azok, meg aztán a frekvencia egy dolog. De nem is ez a lényeg, kinek mi, de a Black nem volt drága sosem, ebből is az jön le, hogy nem is szánták annak.
Amúgy 512MB-al a HTC Desire, Desire HD/S, Incredible S, SGS mind gyors volt. Ha nem is gyárilag, de a 2.3.3 utóbbin azért már nagyon. Nem kötekedni akarok ne érts félre, de 512MB-al is gyors lehetett volna a 2X, csak foglalkozni kellett volna vele, de nem igazán tették.
Meg nekem a Galaxy W is nagyon gyorsnak tűnik és 512MB... meg a Sony-k is mind.[ Szerkesztve ]
¡GLORIA A LAS PLAGAS!
-
válasz jooker82 #105 üzenetére
Nekem rossz embernek akarsz ezzel jönni. Én nem a sebességet/folyékonyságot tartom elsődlegesnek hanem a használhatóságot és a funkciógazdagságot és ebben az LG még a Prada-val sem volt meggyőző. Ugyanez miatt nem lesz WP7-em sem. Hiába gyors meg minden, de a párom Lumia800-a elvette tőle a kedvem 1 életre...
-
válasz jooker82 #122 üzenetére
Lejárt az időlimit
Egyszerű. Mivel ezt még SE-ként tervezték és közben újra kellett dobozolni stb. Elcsúszott a kiadás. De ígérik rá elég hamar az ICS-t.
(#124) jooker82: pfff. Csakhogy a Sony ~10év után vette át egyedül ezt az üzletágat. Most volt 1-2 dolog ami fontosabb volt, de jönni fog az ICS az előző és erre a szériára is.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest