- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Poco X6 Pro - ötös alá
- iPhone topik
- Apple iPhone 13 Pro Max - őnagysága
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Huawei Pura 70 - fura lettem
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Vodafone-ra áttért Digi Mobilosok
Új hozzászólás Aktív témák
-
joey04
titán
Nem hiszem, hogy microsim lenne, htc még nem lépett ebbe az irányba.
a bővíthetetlen 32GB-ot nem bánom, mert bár soha nem lehet elég hely, több pénzem nem lenne (vagy sajnálnám rá), mondjuk 64GB modellt venni, vagy bővíteni. a kijelző riaszt el. bár nekem a 4,3" is kétkezes használatot igényel, így ez nem változna 4,7-nél sem...[ Szerkesztve ]
-
keIdor
titán
Hosszú idő óta az első LG, ami tetszik kinézetre. Szóval szerintem annyira nem rossz, tavaly a 2X szerintem bűn ronda volt a rossz helykihasználás miatt. A Black-ben semmi egyedit nem találtam, a 3D még elment. A 4X HD-nél még a műanyagot is lenyelném, mert lenyeltem SGS és SGS2-nél is. De a support miatt akkor se vállalnám be egyelőre, talán ha tisztázódik 1-2 részlet.
jooker82: Így legyen, utoljára az Arena tetszett tőlük, ami nem tegnapi telefon. L7 meg 4X HD egész kellemes.
[ Szerkesztve ]
¡GLORIA A LAS PLAGAS!
-
jooker82
nagyúr
Úgy irták,a hét elején,h fémhatású lesz és bőrboritású,az L5 és L7....Amúgy attól,hogy 5 mp,a kamera,nem jelenti azt,hogy ne lehetne felsőkategóriás.... A Blackbe,meg 3D-be is 5-öst tettek és tavaly mégis felsőkategóriásnak számitottak....
2 magos processzorral jön,meg egyedi kijelzővel...állitólag a kijelző felett is látszódnak majd az ikonok...de ez majd a napokban kiderül....LG G2 32 GB 4.4 AOS
-
jooker82
nagyúr
azért talán nézd meg ennek a pradának a működését...[link]
Tavaly azért voltak "laggolósak" a készülékek,mert 512MB Ramot tettek bele és azzal nem lehet ilyen Smoothra megcsinálni,mint a pradát...
Idén már más a helyzet...hülyeség visszamenni 1-3 évre....Akkor még az SEx10-re is 1,5 évet kellett várni,h frissitsék...meg az SGS-re 1 évet...ma már ott is más a helyzet...Keldor papa: szerintem ami tavaly 1ghz felett jött ki,még nyugodtan rálehetett mondani,h felsős,ma már természetesen nem...
[ Szerkesztve ]
LG G2 32 GB 4.4 AOS
-
jooker82
nagyúr
Az LG meg 15 éve csinálja egyedül....Ez nem kifogás... A Sonynál 2x annyian dolgoznak,mint az LG-nél,meg a világ legnagyobb electronikai cége.... Nem szabad,h megviselje őket egy kis beruházás,hogy az a vásárlók rovására menjen.... Ha q2-ben jön,tegyük fel május körül ez a telefon,akkor 1-2 hónapon belül vélhetően még nem lesz ics....utána meg már elég késő...
LG G2 32 GB 4.4 AOS
-
joey04
titán
jaja, csak érdekes lesz, mit tud ez a proci. Igazából nem követem ezt a vonalat, így passz.
-
Zirowe
nagyúr
Hajaj, nem elég a microsim és az sd bővítés hiánya, de még a vaku is csak szimpla lett. :S
Videón a hátlap benyomhatósága is kicsit gagyinak tűnik..
[ Szerkesztve ]
We've jumped way beyond the Red Line. Limited supplies. Limited fuel, and now no hope! But I promise you one thing. On the memory of those lying here before you, we shall find it. And Earth will become our new home. So say we all!
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Xiaomi AX3600 WiFi 6 AIoT Router
- Gyúrósok ide!
- Automata kávégépek
- BestBuy topik
- Androidos tablet topic
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S23 Ultra 12/512GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- S24 Ultra 512GB (Sárga)
- iPhone XR 128GB Független Használt/1-3 hónap gar./Akku 100%/p3821
- iPhone 11 64GB Független Használt/1-3 hónap gar./Akku 100%/p3820
- iPhone XS Max 64GB Független Újszerű/1 hónap gar./Akku 79%/p3819
- Bontatlan független Honor 200 Pro White 12/512GB + Bontatlan FeketeHonor 200 Lite 8/256GB
- Vivo V40 Se 8/128gb eladó új
- Iphone 11 128 Gb Független
- ÚJ, bontatlan iPhone 16 PRO MAX 256GB black titanium notebook.hu számla! 1 év Apple garancia!
- ÚJ, bontatlan iPhone 16 PLUS 128GB pink kártyafüggetlen! 1 év Apple garancia!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest