- Mobil flották
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
Új hozzászólás Aktív témák
-
joey04
titán
jaja, csak érdekes lesz, mit tud ez a proci. Igazából nem követem ezt a vonalat, így passz.
-
jooker82
nagyúr
Az LG meg 15 éve csinálja egyedül....Ez nem kifogás... A Sonynál 2x annyian dolgoznak,mint az LG-nél,meg a világ legnagyobb electronikai cége.... Nem szabad,h megviselje őket egy kis beruházás,hogy az a vásárlók rovására menjen.... Ha q2-ben jön,tegyük fel május körül ez a telefon,akkor 1-2 hónapon belül vélhetően még nem lesz ics....utána meg már elég késő...
-
jooker82
nagyúr
azért talán nézd meg ennek a pradának a működését...[link]
Tavaly azért voltak "laggolósak" a készülékek,mert 512MB Ramot tettek bele és azzal nem lehet ilyen Smoothra megcsinálni,mint a pradát...
Idén már más a helyzet...hülyeség visszamenni 1-3 évre....Akkor még az SEx10-re is 1,5 évet kellett várni,h frissitsék...meg az SGS-re 1 évet...ma már ott is más a helyzet...Keldor papa: szerintem ami tavaly 1ghz felett jött ki,még nyugodtan rálehetett mondani,h felsős,ma már természetesen nem...
-
jooker82
nagyúr
Úgy irták,a hét elején,h fémhatású lesz és bőrboritású,az L5 és L7....Amúgy attól,hogy 5 mp,a kamera,nem jelenti azt,hogy ne lehetne felsőkategóriás.... A Blackbe,meg 3D-be is 5-öst tettek és tavaly mégis felsőkategóriásnak számitottak....
2 magos processzorral jön,meg egyedi kijelzővel...állitólag a kijelző felett is látszódnak majd az ikonok...de ez majd a napokban kiderül.... -
keIdor
titán
Hosszú idő óta az első LG, ami tetszik kinézetre. Szóval szerintem annyira nem rossz, tavaly a 2X szerintem bűn ronda volt a rossz helykihasználás miatt. A Black-ben semmi egyedit nem találtam, a 3D még elment. A 4X HD-nél még a műanyagot is lenyelném, mert lenyeltem SGS és SGS2-nél is. De a support miatt akkor se vállalnám be egyelőre, talán ha tisztázódik 1-2 részlet.
jooker82: Így legyen, utoljára az Arena tetszett tőlük, ami nem tegnapi telefon. L7 meg 4X HD egész kellemes.
-
joey04
titán
Nem hiszem, hogy microsim lenne, htc még nem lépett ebbe az irányba.
a bővíthetetlen 32GB-ot nem bánom, mert bár soha nem lehet elég hely, több pénzem nem lenne (vagy sajnálnám rá), mondjuk 64GB modellt venni, vagy bővíteni. a kijelző riaszt el. bár nekem a 4,3" is kétkezes használatot igényel, így ez nem változna 4,7-nél sem...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Fotó állvány eladó
- Új! Számla + 1-3ÉV Gari! Áfás! Gamer PC - Számítógép! I5 14400F / RTX 5070 / 32GB DDR5 / 1TB SSD M.2
- Dell latitude, precision, xps, magyar világítós billentyűzetek eladóak
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Asus Z170 i7 7700 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA 500W Zalman
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest