- Huami Amazfit Bip okosóra
- Mobil flották
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
Új hozzászólás Aktív témák
-
Xaels
félisten
Nem mondom, hogy csúnya mert nem az, de nekem hiányzik belőle a kreativitás, valami egyediség, valami plusz mint pl. amit Sensation/Rezound/Incredible hátlapjában mutatott a HTC. Ez ahhoz képest ez egy nagy nulla, főleg ha a kategóriát nézzük.
(#134) Edenyke: nekem sem jönnek be ezek az "újítások", de sajnos egyre több gyártó beáll ebbe a sorba
A Nokia és a Sony is elkezdte ezt.
-
-
Xaels
félisten
válasz
jooker82 #122 üzenetére
Lejárt az időlimit
Egyszerű. Mivel ezt még SE-ként tervezték és közben újra kellett dobozolni stb. Elcsúszott a kiadás. De ígérik rá elég hamar az ICS-t.
(#124) jooker82: pfff. Csakhogy a Sony ~10év után vette át egyedül ezt az üzletágat. Most volt 1-2 dolog ami fontosabb volt, de jönni fog az ICS az előző és erre a szériára is.
-
Xaels
félisten
[link] Azért ez milyen durca már
Mondjuk az "S" (Nozomi) még mindig jobban bejön specifikációk terén.
-
Xaels
félisten
válasz
jooker82 #105 üzenetére
Nekem rossz embernek akarsz ezzel jönni. Én nem a sebességet/folyékonyságot tartom elsődlegesnek hanem a használhatóságot és a funkciógazdagságot és ebben az LG még a Prada-val sem volt meggyőző. Ugyanez miatt nem lesz WP7-em sem. Hiába gyors meg minden, de a párom Lumia800-a elvette tőle a kedvem 1 életre...
-
Xaels
félisten
1. A fémhatású nem egyenlő a fémmel, a bőr borítást meg majd meglátjuk.
2. Az általad linkelt képen tisztán kivehető az MSM7227A ami közel sem felső kategória.
3. A Black soha nem volt felső kategória, árban sem és hardverben sem.A Prada menüjében 1 dolog van ami jó. A sok fekete rész miatt nem zabálja az akksit. Amúgy inkább nem részletezném mi a véleményem róla. A hátlapja sem tetszett, fogdostam...
(#101) Keldor papa: a DHD és Desire S pedig megkapja az ICS-t is azt ígérte FB-n a HTC.
-
Xaels
félisten
Ne néztem volna meg az előlapját. Az a gombhármas nagyon egyedi
A fémes meg kb. a krómozott szegély lesz mivel ugyanolyan barázdált a hátlap a képeken mint a 4X-nél...
SOC: MSM7227A ne viccelj már
5Mpx-es kamera. Majd pont az alsóbb szegmensbe szánt készülék kap fém borítást...
Az meg, hogy most kiadja ICS-vel az még nem jelenti, hogy későbbiekben látni fognak a tulajok bármi frissítést vagy időben érkező frissítést...
(#94) Keldor papa: ne bánd, hogy nem volt Arénád. Elég hulladék volt a szoftvere hosszú távon. Az LG-től 1 dolgot irigylek csak: a kijelzőiket. Van szuper NOVA meg IPS paneljük, de a többihez nem mondanám, hogy nagyon sokat értenének.
-
Xaels
félisten
-
Xaels
félisten
Én is így vagyok vele. Tetszik általánosságban ez a formaterv, de már kezd nekem is sok lenni. Általában védem a HTC-t, hogy ugyanannyira tucat mint a többi gyártó külsőre, de várok tőlük végre egy szögletes modellt mint anno Diamond. De egy komolyabb QWERTY-s készülék sem ártana. Mi van ezzel a formatervvel?
Mondjuk a Tegra nem hoz lázba már. A jelenlegi SoC is elég már arra amire nekem kell(MSM8260), de remélem ezek a sokmagos szörnyek lenyomják az Xperia S árát, mert jelenleg azután áhítozom, pláne ha hamar megjön rá az ICS.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- iPhone 13 Pro 256GB Dobozos 12 hónap Garanciával
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C Dock G5 docking station (5TW10AA) - 3x4K felbontás, 120Hz képfrissítés
- Wilbur Smith könyvek (15 db) egyben
- Epson Expression 12000 XL Nagyformátumú A3 szkenner
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest