- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Magisk
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Az iPhone-t oktatja a Vivo X200 Ultra
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
Új hozzászólás Aktív témák
-
Xaels
félisten
Nem mondom, hogy csúnya mert nem az, de nekem hiányzik belőle a kreativitás, valami egyediség, valami plusz mint pl. amit Sensation/Rezound/Incredible hátlapjában mutatott a HTC. Ez ahhoz képest ez egy nagy nulla, főleg ha a kategóriát nézzük.
(#134) Edenyke: nekem sem jönnek be ezek az "újítások", de sajnos egyre több gyártó beáll ebbe a sorba
A Nokia és a Sony is elkezdte ezt.
-
joey04
titán
jaja, csak érdekes lesz, mit tud ez a proci. Igazából nem követem ezt a vonalat, így passz.
-
-
jooker82
nagyúr
Az LG meg 15 éve csinálja egyedül....Ez nem kifogás... A Sonynál 2x annyian dolgoznak,mint az LG-nél,meg a világ legnagyobb electronikai cége.... Nem szabad,h megviselje őket egy kis beruházás,hogy az a vásárlók rovására menjen.... Ha q2-ben jön,tegyük fel május körül ez a telefon,akkor 1-2 hónapon belül vélhetően még nem lesz ics....utána meg már elég késő...
-
Xaels
félisten
válasz
jooker82 #122 üzenetére
Lejárt az időlimit
Egyszerű. Mivel ezt még SE-ként tervezték és közben újra kellett dobozolni stb. Elcsúszott a kiadás. De ígérik rá elég hamar az ICS-t.
(#124) jooker82: pfff. Csakhogy a Sony ~10év után vette át egyedül ezt az üzletágat. Most volt 1-2 dolog ami fontosabb volt, de jönni fog az ICS az előző és erre a szériára is.
-
Xaels
félisten
[link] Azért ez milyen durca már
Mondjuk az "S" (Nozomi) még mindig jobban bejön specifikációk terén.
-
Maxentius
addikt
Mint ahogy mondtam már, a Sense 4.0-át már most kérem optimalizálva, helyesen méretezve az Incredible S-re.
-
keIdor
titán
válasz
Iustitianus #113 üzenetére
Igaz, annyi telefon van már, kicsit keverem.
-
keIdor
titán
-
Xaels
félisten
válasz
jooker82 #105 üzenetére
Nekem rossz embernek akarsz ezzel jönni. Én nem a sebességet/folyékonyságot tartom elsődlegesnek hanem a használhatóságot és a funkciógazdagságot és ebben az LG még a Prada-val sem volt meggyőző. Ugyanez miatt nem lesz WP7-em sem. Hiába gyors meg minden, de a párom Lumia800-a elvette tőle a kedvem 1 életre...
-
jooker82
nagyúr
Nem a gyorsaságról van szó...a 2x is tud veszett gyors lenni,de az 512mb ram,sokszor megfogja, nem siklik úgy mint az sgs2,v prada...
és én is kezeltem sok 512mb rammal rendelkező telefont,de egyik se tudta azt mint az 1GB Rammal rendelkezők....
Xaels,neked se a Prada milyenségét akarom,hangsúlyozni,az,hogy az ikonok,v hátlap bejönnek e,egyéni kérdés.... a kezelésére akartam kitérni....AS: én is pont néztem,h jól felkúszott ez a gyártó is...
-
AS
félisten
Huawei Ascend D quad XL
Ugyan azt tudja mint LG vagy ez a HTC
link -
keIdor
titán
Szerintem nem, tavaly a 2 magosok voltak csak azok, meg aztán a frekvencia egy dolog. De nem is ez a lényeg, kinek mi, de a Black nem volt drága sosem, ebből is az jön le, hogy nem is szánták annak.
Amúgy 512MB-al a HTC Desire, Desire HD/S, Incredible S, SGS mind gyors volt.
Ha nem is gyárilag, de a 2.3.3 utóbbin azért már nagyon. Nem kötekedni akarok ne érts félre, de 512MB-al is gyors lehetett volna a 2X, csak foglalkozni kellett volna vele, de nem igazán tették.
Meg nekem a Galaxy W is nagyon gyorsnak tűnik és 512MB... meg a Sony-k is mind. -
Xaels
félisten
1. A fémhatású nem egyenlő a fémmel, a bőr borítást meg majd meglátjuk.
2. Az általad linkelt képen tisztán kivehető az MSM7227A ami közel sem felső kategória.
3. A Black soha nem volt felső kategória, árban sem és hardverben sem.A Prada menüjében 1 dolog van ami jó. A sok fekete rész miatt nem zabálja az akksit. Amúgy inkább nem részletezném mi a véleményem róla. A hátlapja sem tetszett, fogdostam...
(#101) Keldor papa: a DHD és Desire S pedig megkapja az ICS-t is azt ígérte FB-n a HTC.
-
jooker82
nagyúr
azért talán nézd meg ennek a pradának a működését...[link]
Tavaly azért voltak "laggolósak" a készülékek,mert 512MB Ramot tettek bele és azzal nem lehet ilyen Smoothra megcsinálni,mint a pradát...
Idén már más a helyzet...hülyeség visszamenni 1-3 évre....Akkor még az SEx10-re is 1,5 évet kellett várni,h frissitsék...meg az SGS-re 1 évet...ma már ott is más a helyzet...Keldor papa: szerintem ami tavaly 1ghz felett jött ki,még nyugodtan rálehetett mondani,h felsős,ma már természetesen nem...
-
jooker82
nagyúr
Úgy irták,a hét elején,h fémhatású lesz és bőrboritású,az L5 és L7....Amúgy attól,hogy 5 mp,a kamera,nem jelenti azt,hogy ne lehetne felsőkategóriás.... A Blackbe,meg 3D-be is 5-öst tettek és tavaly mégis felsőkategóriásnak számitottak....
2 magos processzorral jön,meg egyedi kijelzővel...állitólag a kijelző felett is látszódnak majd az ikonok...de ez majd a napokban kiderül.... -
keIdor
titán
Még valami, amit kifelejtettem: én nem cserélek már launcher-t, Sense, TW4.0 mind jobb, mint amit marketről le tudsz szedni. A 720p miatt amúgy is laggolnának az egyediek.
A gyárinak kell jól működnie.Xaels: Tudok róla. Kijelzőben szerintem is jók, sőt a legjobbak, kiindulva az iPhone 4S-ből, gyönyörű az a kijelző. Csak sajnos a szoftver meg a gyengéjük, lásd: Arena, 2X stb.
-
Xaels
félisten
Ne néztem volna meg az előlapját. Az a gombhármas nagyon egyedi
A fémes meg kb. a krómozott szegély lesz mivel ugyanolyan barázdált a hátlap a képeken mint a 4X-nél...
SOC: MSM7227A ne viccelj már
5Mpx-es kamera. Majd pont az alsóbb szegmensbe szánt készülék kap fém borítást...
Az meg, hogy most kiadja ICS-vel az még nem jelenti, hogy későbbiekben látni fognak a tulajok bármi frissítést vagy időben érkező frissítést...
(#94) Keldor papa: ne bánd, hogy nem volt Arénád. Elég hulladék volt a szoftvere hosszú távon. Az LG-től 1 dolgot irigylek csak: a kijelzőiket. Van szuper NOVA meg IPS paneljük, de a többihez nem mondanám, hogy nagyon sokat értenének.
-
keIdor
titán
Hosszú idő óta az első LG, ami tetszik kinézetre. Szóval szerintem annyira nem rossz, tavaly a 2X szerintem bűn ronda volt a rossz helykihasználás miatt. A Black-ben semmi egyedit nem találtam, a 3D még elment. A 4X HD-nél még a műanyagot is lenyelném, mert lenyeltem SGS és SGS2-nél is. De a support miatt akkor se vállalnám be egyelőre, talán ha tisztázódik 1-2 részlet.
jooker82: Így legyen, utoljára az Arena tetszett tőlük, ami nem tegnapi telefon. L7 meg 4X HD egész kellemes.
-
jooker82
nagyúr
Az LG az ICS-t teljesen új kezelőfelülettel adta ki.....ami szerintem sokkal jobb lett az elődjénél...Mellesleg 10-ből 8 valaki úgyis lecseréli....
Tavaly alapból elcseszték a 2.2-es kiadás miatt,szinte az összes telefont....de most azért más a helyzet...Idén következő frissités meg szerintem úgyse várható,ugyh hülyeség azon elmélkedni,hogy vajon kiadják e,erre az 5.0-át.... (99%-ig biztos vagyok,hogy ki)
A hátlap elsőre valóban kétes...vagy műanyag,v bőrhatású vmi..De a prada hátlapjáról is szinte mindenki rosszat irt,amig kézbe nem vették....
Az LG azért sok más formájú telefont is kiad,nem csak a szappantartókat..
PL ez az L7 és ez fémes lesz... ICS-el...4,3 NOVA kijelző... -
Kismaci
tag
Nekem a cikkhez mellékelt képeken nem tetszik a telefon...
REMÉLEM, nem így fog kinézni, nagyon remélem, mert akkor nálam sajnos nem játszik: mindegy ugyanis, hogy milyen jó a vas, ha a külsejébe nem zúúúúúúúgok bele... nekem ezen a képen szereplő készülék 1000000000000x jobban tetszik:Remélem, valami hasonlóra számíthatok. A jelenlegi kis tökélyem (HTC HD2 Leo) olyan, hogy abba beleestem, de nagyon-nagyon.
#80-as hozzászólásodra a kijelzőről: a Leo-n is 4,3-as van, megnyomogattam a 4,7-es Titan-t, és nem tudom, hogy csinálták, de az tuti, hogy nem vettem észre a különbséget a méretekben. Egyébként én is két kézzel használom - megjegyzem minden gond nélkül.
-
jooker82
nagyúr
Csak ahhoz már sok a HD kijelző.... Min 4,5-nek lenni kellene.....
Azt nézegettem,h az LG 4x HD most szinte minden tekintetben jobb vétel lehet ettől...
Főleg igy,h ilyen korlátokat hozott a HTC...
Kijelző,akku,ezekben jobb a 4x,tegra 3 van mindkettőben,plusz ICS,....
Nameg a HTC,nemigazán képes új dizájnt mutatni....mind egytől egyig az a szappantartó jelleg... -
Xaels
félisten
-
keIdor
titán
Bovithetetlen tarhely nem zavar, 32GB vegulis mindenre eleg.
MicroSIM sem, ingyen csereli a szolgaltato.
Ami igen, az a kicserelhetetlen akku, mert igy nagyobbat nem tudsz szerezni bele.
Vagy akkor legyen 3000mAh, akkor nem gondolkoznek cseren...Xaels: DropBox? Mi mar atalltunk arra. BT lassu es elavult, raadasul csak Androidnal hasznalhato.
-
gzbotii
nagyúr
válasz
kiskaktusz #74 üzenetére
Figyelej, itt nem vilagmegvaltasrol van szo..csak arrol, ez a platform most indul be.
A masik, meg miert byomna ki a HTC 12 uj telefont inden WP7-el mind droidal? Droidal nyomja mert ott van 600-800 MHz, 1GHz, 1,2GHz, 1,4GHz, 1,2GHz Dual Core 1,4GHz dual core pl.. szoval van hova skalazni es akkor meg csak a procirol beszletunk.WP7-nel meg ugye kiad 4 model 1GHz es 8at meg 1,5GHz.. itt azert masabb. Meg minden az a renddszer fut..kb ennyi a kullombseg
Ezert egy gyartonak jelen estben egy olcsobb es egy csucs keszuelk simman eleg WP7-bol met nincs hova varialni
Az eladasokat meg majd megnezzuk augusztuba akkor bolcsebb lesz mindenki. Az biztos, a mango megjelenes utan akkor pangas volt a keszulek piacon, sehol semmi uj mode sokaig meg a regieket sem lehetett mar kapni, csoda, h a Q4 2011 bar ennyi lett. De iden masabb lessz a helyzet, az biztos
-
joey04
titán
Nem hiszem, hogy microsim lenne, htc még nem lépett ebbe az irányba.
a bővíthetetlen 32GB-ot nem bánom, mert bár soha nem lehet elég hely, több pénzem nem lenne (vagy sajnálnám rá), mondjuk 64GB modellt venni, vagy bővíteni. a kijelző riaszt el. bár nekem a 4,3" is kétkezes használatot igényel, így ez nem változna 4,7-nél sem... -
gzbotii
nagyúr
válasz
kiskaktusz #68 üzenetére
Minden gyarto adott ki, lasd Samu 3at, HTC 2, Nokia 3, LG is jon ki egy keszulekkel. Jelenleg nem ontjak magukbol a tobbnel tobb tipust mert a WP nagyon egyforma, van egy minimum kotottsege es igy nem lehet kiadni 50eFT ganyet belole 600MHz-en
Es ezert adnak ki a gyartok 1-2 modelt belolle. Ne de en huje vagyok ugye es te vagy a mobilpia diktatora... Ugyis simman lehuzza a badat es legalabb 5% feljon iden ev vegieg, meglasd -
dz1989
senior tag
Nekem is egyől a Sensation ugrott be. Hát kijelzőket adnak ki a amivel mellesleg lehet telefonálni. Mert pár éve egy telefonnak volt normális eleje stilusa és valamit sugalt, igaz nem volt 4 ",4.3" 4,7" csak 2,6", 3,2, max 3,7 kivéve a HTC HD2-t(asse volt egy szépség). Én nem véletlenűl használok az egyik fő telonak Nokia N71-et, mert az legalább nagyon tetszik és alap dolgokra nekem megfelel(net, zenehalgatás, telefonálás). Egy-Kettő dologhoz türelem kell de nekem megéri.
4 mag az lehet hogy már sok. -
pap
senior tag
Csinálhatnának evvel a hardverrel kisebb méretben is..
-
saviola55
tag
válasz
kiskaktusz #68 üzenetére
Arról nem volt valami pletyka, hogy microsoft csak nokia telefonokra enedné jővőben a wp-t használni? Szerintem akkor lenne igazán nagy robbanás nokiának, mivel idővel egy iOS verő hasonló rendszeré nőhetné magát ki a wp. Hogy verő lehetne azt abból veszem ,csupán, hogy nokia elég jó név még most is és ne mcsak a felsőkategóriában versenyezne wp ugyebár.
Egy idő után nem lesz symbian se, és ne mhiszem, hogy 60e Ftnál ne lennének olcsóbb ajánlatai nokiának, (persze s40-es butafonokat leszámítva) -
gzbotii
nagyúr
válasz
kiskaktusz #65 üzenetére
Hat szerintem azert nem igy van...a Nokia modellekle beindult az uzlet nalluk is, egyre tobben kezdenek ismerkedni a rendszerrel es szerintem ez jol meg is fog latszani a Q1-Q2 eladasokon majd
-
saviola55
tag
válasz
kiskaktusz #65 üzenetére
Szerintem ebből adódik, hogy nokia vagy hatalmasat fog nyerni ezzel vagy hatalmasat bukni (ez útóbbit azért kétlem). Én a nokia helyében megegyeznék az ms-sel, hogy csak nokia telefonokon lehessen wp. Simán le tudnák fedni időval akár a 20%os piaci rést is.
-
saviola55
tag
Teljesen jogos!
Én se gondolkodok még wp-ben. Talán majd jővőre, apollo úgyis év végére lesz itt.
De akkor is csak akkor ha lesz normális áron, nekem nem kell 2-4 mag, nem azon van a lényeg szerintem, főleg nem egy wp esetében. Azt se értem, hogy a gyártók miért nem dobnak ki 800 MHz-es telókat wp-vel.
Meg csak nekem tünik úgy, hogy a htc, lg, samu letolja magasról a wp-t?? -
kiskaktusz
addikt
Szappantartóflesh
-
bok92
addikt
szokásos htc-s teló...
-
Kismaci
tag
válasz
saviola55 #37 üzenetére
Viszont addig átállok guglira vagy iOS-ra!
És nem vagyok egyedül.Itt van nálam egy Mozart kipróbálásra, pár hétre. Most kell majd visszaadnom. Impresszív a WP7, nem tagadom, akadásmentes, gyors és minden. Viszont ZÁRT. Még az almához képest is zárt, hát még saját magához képest!
Mondok egy példát. Ha megroot-olom a WP7-es telefont, rakok rá másik ROM-ot, szedek le programot, akkor is összehasonlíthatatlanul macerásabb felrakni rá még így is, hogy megrootoltam. A WP7, nincs az az isten, hogy támogassa a FLAC-et. Nincs rá lejátszó.
A WP7-et nem tudod összedugni a géppel és közvetlenül szinkronizálni az Outlook-oddal, ahogy illenék egy windows-os telefonnál (és az nem indok, hogy jaj, ma már ne legyél egy géphez kötve). A WP7-es telefont nem igazán tudod USB stick-ként használni (ha jól tévedek, nem tudom, hogy az XDA-s srácok mit alakítottak ezügyben).
A WP7 app store-ja:
- kevesebb appot tartalmaz
- jóval drágább bármelyik konkurens gyártóénál - még a saját, MS játékukat is drágábban adják, mint az almásoknak.JA! A WP7-re az MS nem engedi a telefongyártóknak, hogy saját cuccot húzzanak rá és egy kicsit egyénibbé tegyék a telefont. Egy részről értem, mert nem mindegyik jó és használható, de én szeretem például a Sense-t.
All in all: ha már két kötött platform közül kell választanom, akkor inkább az iOS. Tudok FLAC-et hallgatni, ha meghekkeltem (JB), akkor gyerekjáték már a letöltött progik felpakolása és így tovább, és így tovább. Ja és félnormális áron vannak programok (Doodle Jump - iOS: 0,79 EUR, DJ - WP7: 2,29 GBP).
-
Kismaci
tag
válasz
Brutális eb #16 üzenetére
Ezerszeres +1!!
Van egy iPod Touch-om és oda meg vissza vagyok tőle, szuper kis gép, gyönyörű és mindenféle, csak és kizárólag szuperlatívuszokban tudok róla beszélni. CSAKHOGY! Egy előző hozzászólásomban már említettem: most 4,3-on vagyok, mármint kijelzőméret szempontjából.
Ami pedig azokat a hozzászólásokat illeti, hogy minek ez az erős HW, és hasonlók... én például most MÉLTÓ utódát keresem a Leokámnak, akit (igen!) imádok. Nem tudom, ki mennyit tud a különféle ROM-okról, a készülékek fejlesztgetéséről, de a Leo WM6.5-tel jött ki. Az XDA-s srácok pedig fejlesztettek rája:
- WP7-et
- NAND Androidot és azon belül már több
- ICS ROM is kijött.Jelenleg a kicsikémen egy frankó is ICS ketyeg és teljesen meg is vagyok elégedve vele. Szoktam ROM-olni, már a fent említett valamennyi oprendszer volt a gépemen.
És azt remélem, hogy az Edge / Endeavour / One X is ilyen fejlesztők-álma készülék lesz.
(Egyébként a kijelző méret kezelhetőségéhez: nőnemű volnék, kis kézzel. Igaz, hogy nem egy kézzel kezelem, de azért elboldogulok vele lazán, immáron több mint két éve. Viszont ez tényleg ízlés kérdése.)
-
pap
senior tag
Engem csak a mérete zavar,egyébként cserélném a sensationt rá,de így nem fogom.
-
Kismaci
tag
A telefon vastagságával operálhatnak úgy, hogy egyszerűen nem érzed nagyobbnak.
Nekem jelenleg egy HTC Leo-m van (HD2) és már hónapok óta tűkön ülve várom a kicsikét.No a lényeg, hogy a Leo-nak 4,3-as kijelzője van.
Megtapiztam a HTC Titan-t, és nem éreztem, hogy annyival nagyobb lenne a készülék mind méretében, mind képernyő méretében.Természetesen ez majd akkor derül ki, hogyha végre meg lehet tapizni a kicsikét élőben is.
@Szabeszka:
Ha és AMENNYIBEN rendesen optimalizálnák, akkor egy ilyen 1,5 gigás proci alaphangon egy magot használna, nem fogyasztana többet, mint egyébként egy ilyen procival szerelt kütyü.
Viszont ha 3D-s játékot futtatsz vagy leterheled - gondolom én - akkor kapcsolódnak be a többiek. Szerintem valahogy így lenne az ideális a magokkal, nem pöröghet fullon az egész kütyü...Szerintem egyébként bődületes akksi kell hozzá majd...
-
AMD Power
titán
Nekem semmi bajom a külsejével. Sőt a mai világban , mint előbb is említve volt az Audi mindenki próbál egyen külsőt kialakítani,.
-
Iustitianus
csendes tag
Nem könnyű azért jellegzetes formavilágot kialakítani, jellemző, ha egy gyártó rátalál vmi olyanra, amiről egyértelműen azonosítható, akkor ahhoz ragaszkodik. Nem csak telefonok terén, lásd pl. az egyen-Audikat. Persze ezt lehet unalmasnak is látni, főleg ha az alap stílus sem tetszik az embernek.
-
Xaels
félisten
Én is így vagyok vele. Tetszik általánosságban ez a formaterv, de már kezd nekem is sok lenni. Általában védem a HTC-t, hogy ugyanannyira tucat mint a többi gyártó külsőre, de várok tőlük végre egy szögletes modellt mint anno Diamond. De egy komolyabb QWERTY-s készülék sem ártana. Mi van ezzel a formatervvel?
Mondjuk a Tegra nem hoz lázba már. A jelenlegi SoC is elég már arra amire nekem kell(MSM8260), de remélem ezek a sokmagos szörnyek lenyomják az Xperia S árát, mert jelenleg azután áhítozom, pláne ha hamar megjön rá az ICS.
-
saviola55
tag
Ne feéejtsük el, hogy lesz átjárhatóság a w8 és wp8 között, igy ami médiatartalom van w8-on, azt gond nélkül át lehet tenni wp8ra.(gondolom) Többek között ezért is lehet nagy dobás ez a vegyités. Mp3, flac, divx, mp4, nem lehetetlen, hogy simán másolással vigye wp8. Az tárhely bővítés meg szerintem már bíztosra vehető. Én többek között ezért is várok wp8 megjelenéséig, no meg hátha jó áron is lesznek akkor már a készülékek. (50k)
Nekem teljesen jó lenne egy 1 GHz-es procival és 1 GB Rammal szerelt, nfc esetleg LTE hálozatokon is müködőképes nokia valamikor 1 év múlva -
feliks
senior tag
Én csak alátámasztottam, hogy valahol volt ilyen hír..
Egyébként nem azt olvastam, hogy mostantól az android szabadságával fog kecsegtetni a WP7, hanem hogy leszakad a Zune-ról. Ez mondjuk azért nem meglepő, mert ugye a Tango külső kártyát is kezel majd. Ha így vesszük, akkor meg nem mindegy, hogy kártyaolvasóval kerül fel rá az adat, vagy kábellel..?
Persze ez csak az én logikám, lehet hogy a cikk, amit láttam/láttunk is csak kitaláció eredménye volt, de nem lenne irreális gondolat. (vagy lehet, hogy csak részben szakad el a zune-tól, vagy lehet, hogy olyan lesz, mint az iPhone, hogy ha látni látod a tartalmakat(Almánál a képeket) de csak olvasni tudod őket, írni nem)
Mindenesetre örülnék a dolognak.. -
solanthugor
aktív tag
Szèp, csak a sense ne egyen sok ramit mint a sensationnèl.
Am meg akinek nem kell ez az ne vegye meg, többek közt èn sem fogom. De azèrt megdöbbentően jò, akkuidőre leszek kìvàncsi! Meg az àrra.. ui: kàr hogy a gombsort lehagytàk.. -
Zirowe
nagyúr
Nagyon hülyén néznek ki alul a gombok.
-
redmonk'
tag
nagyon unalmasak mar ezek a HTC keszulekek...
-
ezek tenyleg nagyon nagyok mar.
4"-es kijelzo folott mar nem tudnam hova tenni a telefont.igazabol meg az N900-am meretevel is elegedett vagyok, csak lehetne vekonyabb...
-
Atocha
senior tag
Minden htc egyforma.
-
WiZARD
addikt
azért az a 4+1 mag nem biztos, hogy jobb mint 2 mag, sőőt....
Qualcomm Snapdragon S4 Krait VS Nvidia Tegra3
és állítólag Q2-ben már várhatók az ezzel szerelt készülékek. -
saviola55
tag
Szerintem is felesleges, egy jó optimalizált rendszer és oké minden. Példa erre a win7, 2 magos 1.5 GHz-es celeron b800as procival és 2 GB rammal simán müködik laptopomon.
De wp is elkegyeg 1 GHz-en és fél giga ramon akadásmentesen. Ettől függetlenül jöjjenek csak, legyen fejlődés, de azt hiszem androidnak igy elég sötét lesz a jővője, ha nem optimalizál. -
feliks
senior tag
válasz
Brutális eb #31 üzenetére
Idézek a mobilarenás cikkből, amire a lenti link mutat:
" akár 40 százalékkal is többet fogyaszthatnak, ugyanis az 1 GHz-es órajelhez a maximális 1,1 voltos magfeszültség kiválasztása szükséges, míg azonos terhelés mellett a kétmagos megoldások 550 MHz-es órajelen és 0,8 voltos magfeszültségen futnak."
....
"Az Nvidia szerint a hamarosan debütáló négymagos megoldások még tovább csökkenthetik a telefonok fogyasztását, hiszen az egyes magok így még alacsonyabb feszültségen és órajelen üzemelhetnek."Ez a fenti részlet még a Tegra2-ről szólt,de a lényeg annyi lenne, hogy AZONOS terhelés mellett fogyasztanak kevesebbet a magok közti terheléselosztás miatt, nem az egész fogyaszt kevesebbet.
-
gzbotii
nagyúr
válasz
FragMaster #17 üzenetére
Jo pelda erre ugyebar a Transformer Prime
-
Szabeszka
aktív tag
SGS2-t még nem próbáltam, nem volt a kezemben. Elhiszem, hogy abban is így van, ami még bosszantóbb, hiszen még erősebb vas. Ettől független biztos jó készülék.
Az tuti, hogy valamelyik Samsung Honeycomb-os tabletnél volt egy kis akadás, amikor ment az animáció az ablakváltásnál. -
Brutális eb
addikt
válasz
PowerBuldog #19 üzenetére
Nem volt személyeskedés.Sajnálom ha így érezted.
De ha elolvastad a cikkeket akkor miért teszel ilyen butus kijelentéseket."Hogy minek négy mag az aksi lemerűl pikk -"pakk.
2 dolog lehet.
1.Nem olvastad el csak most utólag.
2.Bal lábbal keltél és kommet kényszered volt ami a kommentedet eredményezte. Persze semmi gond bármelyik esettel bárkivel előfordúlhat.(#23) Keldor papa
Nem a marketing működik hanem nekem ez felel meg kényelmi szempontok alapján.
Nálam is van határ az 5 "Bár van itt egy kolléga cyberpunk akinek még az is bejön.(Samu note)De jó egyébként...Vannak emberek akik belelátnak az ember fejébe.Legtöbbször ezek csajok 2 órán belűl ejteni szoktam őket
.
-
Szeretem a HTC formaterveit, de már sokadszorra ugyan az eléggé unalmas.
-
feliks
senior tag
"Kíváncsi leszek meddig tunkolják még bele a magokat a telefonokba." Amíg több nem lesz bennük, mint egy szotyiszacskóban..
Én arra leszek kíváncsi, mikor jön a nagy ötlet, hogy teljes pc-t helyettesít ki a telefon dokkolóba kötve, ha már úgyis több mag van benne, mint az átlagjúzer pc-jében.. Bár épp idén jön az MWC-re a canonicaltól az ubuntu for android, de az ha jól tudom, nem teljes ubuntu lesz (de az is jön 2014-re) -
feliks
senior tag
válasz
"Ezáltal és a modernebb gyártástechnológia ill. a felfogású tervezés miatt még kevesebbet is fogyaszt mint a néhai egymagosok többszörös teljesítmény mellett"
Barominagyot tévedsz. a négymagosak többet esznek. olvasd újra a cikket, amiből erre a téves következtetésre jutottál. a négymagosak AZONOS teljesítmény mellett kevesebbet fogyasztanak (optimális esetben). Azaz, ha egy egymagos 1,4-en pörög, akkor többet eszik, mint egy négymagos, ami elosztja a magok közt a munkát, és nem hajtja fel tökig a vasat. De ha pörög mind, akkor zabál mindegyik többmagos, mint az állat.
-
Apika
addikt
Jó nagy a kijelzője! Igyekeztek a legkisebbre venni a kereteket...
-
jacis
nagyúr
A belsö memória nagyon dicséretes elörelépés az eddigi 1GB-hoz képest.
-
keIdor
titán
válasz
Két év múlva meg majd azt mondod, hogy 5.3" alatt nem kell semmi. Működik a marketing.
rankesz: Én is azt tapasztaltam, hogy SGS1 és Nexus S is rakéta gyors telefon tud lenni. A Galaxy S II csak egy lapát még azokra. Kíváncsi leszek meddig tunkolják még bele a magokat a telefonokba.
-
Szabeszka
aktív tag
Igen, én is tapasztaltam az SGS1-en, hogy egy jó ROM csodákra képes. Csak nekem van egy olyan tulajdonságom, hogyha megveszek valamit, akkor elvárom, hogy az működjön úgy, ahogy annak kell, és ne kelljen vele haxolni, crackelni, ROM-ot főzni, hogy elérjem azt, ami a fejlesztő dolga lett volna.
Asszem nem az SGS-en, hanem egy másik Samsungon, valamelyik tablet-en egy kicsit akad a lapozás. A képernyőfeloldással is találkoztam már, hogy amikor "fellököd" a képernyőzárat, akkor a végén egy picit megakad. Ez engem zavar, főleg, hogy tényleg nagyon komoly hardver van benne. -
PowerBuldog
veterán
válasz
Elolvastam minden cikket a Tegra3-ról, jól tudom hogy működik. Nem kell személyeskedni.
Egymagos Nexus S-em van. Normális használat mellett van, hogy 2 napot is elmegy. Nem akad, nem szaggat és megy rajta minden amit akarok. A 4" pedig bőven elég nekem
-
spawn21
veterán
wow.
ettől majd lejjebb mennek a mostani 2 magosok árai. jöjjenek.
Szerintem fölösleges a 4 mag, a kettő magos rendben van, főkép az volna jó, ha ezeket csiszolgatnák, de mint már megjegyeztem nekünk ez csak jó lesz!
-
Brutális eb
addikt
válasz
PowerBuldog #2 üzenetére
Ha nem lennél ősnomád technológia gyűlöő tudhatnád,hogy a négy mag nem pörög egyszerre maximális órajelen csak ha szükség van rá.
Ezáltal és a modernebb gyártástechnológia ill. a felfogású tervezés miatt még kevesebbet is fogyaszt mint a néhai egymagosok többszörös teljesítmény mellett.A 4.7 meg megintcsak izlés kérdése én 4.3 alatt nem használnék már PDA-t.Remek készülék ez nekem találták ki.
A legtöbb embernek aki itt fikkant az életben nem volt huzamossabb használatra HTC készüléke...... -
Sajnálom, hogy az aktuális trend szerint a telefonok fejlesztése a minél nagyobb kijelző és a minél több mag felé tart. Én egy minőségi - Nokia N8 kaliberű - kamerát szeretnék egy minőségi fémházban, minőségi kijelzővel, hosszú akkuidővel, android alapon. Nem kellene hozzá se 2-4 mag, se 4,7". Tudom egyéni szoc. probléma...
A HTC egykaptafa kinézetéről nem is beszélve. Hol vannak már az eredeti megoldások pl. Hero / Legend?
Valamelyik nap láttam egy képet, amin egy csajszi az új 5"-os LG telefont mutatja. Komolyan, mintha egy paródia lenne, vagy egy reklám a mobiltelefónia hőskorából...
-
Gabor113
tag
Hát lehet hogy én vagyok a paraszt, sőt biztos
de már a 4" is éppen határeset a tekintetben amit 1 kézzel értelmesen és gyorsan használni lehet. Az E7 (de lehetne akármilyen márkájú mobilt mondani) gyönyörűen elfut a 680mhz-én a Belle-el, tökéletes böngészésre, e-mailre, telefonálni, zenét hallgatni. (nagyjából arra amire szerintem egy telefont lehet használni)
Föl nem tudom fogni mit lehet csinálni 4 maggal, 4,7"-en egy telefonnal.
Aki ennek az áráért nem egy izmos laptop-ot vesz az meg is érdemli.
-
ThorsHUN
őstag
1, igen ez HTC-s kinezetu
2, a tegra 3 ha jol remlik, de majd kijavitanak az okosok 4+1 magbol all es pont hogy takarekos, hiszen nem folyamatosan hasznalja mindegyik magot, sot...
3, a nagy energiaigenyt a kepernyo kiszolgalasa fogja jelenteni, ennek az ellatasa miatt kellene a nagy akksi
4, amugy ebben a kategoriaban mar szamit az is, hogy a kijelzo milyen technologiaval keszul es sajna ezen a fronton - valszeg bar ne legyen igazam - elverzik a HTC -
Demens
tag
Kár, hogy a HTC is átment a sablonos kategóriába, a dizájn terén. Pedig nagyon erős a specifikáció, vonzó és elvárná az ember, hogy kapjon valami újat, ha már egy új generáció kezdődik a négymagos telókkal.
-
saviola55
tag
Az aksik fejlesztéséről mi hír? Valami olvastam, valamikor valahol, hogy gőzerővel dolgoznak valami új megoldáson ami hasonló térfogatban ötször annyi üzemidőt igér. De jó is lenne.
Addig meg marad a pótaksi, vay a nagyobb kapacitású kínai póthátlappal. Egyik se elegáns megoldás, de legalább hatékony. és nem is drága. (ebayről randelve, 3-5e Ft 3 db pótaksi vagy egy nagyobb kapacitású hátlappal együtt) -
gzbotii
nagyúr
válasz
PowerBuldog #2 üzenetére
Remelhetoleg nem fog 4 mag furni stand-byba. Remelhetoleg csak egy es az is 600MHz es akkor nem lessz baj
-
Szabeszka
aktív tag
Úgy látom lassan visszatér a vezetékes telefonok kora, csak itt a kábelt majd a konnektorba kell dugni, máskülönben azonnal lemerül a telefon.
Egyébként én sem látom értelmét az egyre több magnak, ez is lassan a megapixelháborúra fog emlékeztetni. Amíg Androidon nem lehet úgy főképernyőt váltani vagy feloldani a képernyőzárat vagy más egyéb roppant alap dolgot megcsinálni, hogy ne akadna be egy icikepicikét sem a készülék (még az 1,4 GHz-eseken is), addig teljesen felesleges a nyers erőt fejleszteni, töltenék az időt inkább az optimalizációval. -
stbtamas
aktív tag
válasz
PowerBuldog #2 üzenetére
Nem baj az ha fejlődnek.. reméljük emiatt majd esik a 2 magos telefonok árai, akkor már megéri vásárolni idén.
-
keIdor
titán
4.7", hát nem igaz már. Ez is annyi, meg az LG is ennyi, gondolom a Galaxy S III is ennyi lesz. Miért nem maradnak 4.3"-nál? Emiatt lesz felejtős nekem az összes, nem táblagép kell telefon helyett.
Egyébként tiszta Sensation klón, egy kaptafa az összes HTC. -
jacis
nagyúr
válasz
PowerBuldog #2 üzenetére
Hagy fejlődjenek már
Ez csak nekünk jó! -
PowerBuldog
veterán
Halál fölöslegesnek érzem,hogy 4-magos SoC legyen egy telefonban. Mennyire bírja majd az akku, 1 órát? Ráadásul a 4.7" is már a tepsi kategória.
-
Ez a hűb+++meg kategória.., amúgy nagyon Sensation-ra emlékeztet
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- E-roller topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Lassan tálalható a hardverpecsenye
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Magisk
- Fujifilm X
- Melyik tápegységet vegyem?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- További aktív témák...
- Eladó Xiaomi 14 12GB RAM / 512GB tárhely Jádezöld újszerű, hivatalos garanciás, dobozos
- iPhone X Silver 64Gb Kártyafüggetlen - FaceID OFF, vadonat új akksi, Lcd kijelző
- Új Honor 400 pro + 66 wattos töltőfej
- Xiaomi 13T 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 9600X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Gigabyte B760M i5 14600KF 64GB DDR4 512GB SSD RTX 3080 10GB Corsair 4000D Airflow 1000W
- Honor 400 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- ÚJ ÁRU, OLCSÓBB!!! Dell Precision Workstation 5550, 5560, 7510, 7520, 7550, 7720, i7, 6-11. gen.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest