- Légies iPhone halvány színei
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Realme GT 2 - aláírjuk
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Google Pixel topik
- Kis telefon hatalmas teleppel
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Igen, pont ez a lényeg, hogy mivel úgyis az előfizetéssel adják (nem tudom, hogy most is így van-e még, de régebben lényegében belekényszerítettek valami vaskos netes előfizetésbe, ha szifont vettél), így nyilván használja az ember, mert úgyis kifizette az árát. Például szoftverfrissítéseket, könyveket, meg egyéb amúgy offline fogyasztott tartalmakat simán le tudsz előre tölteni indulás előtt otthoni wifin, szóval ez nem létszükséglet igazából. Persze, meg lehet oldani út közben is, de pontosan ugyanaz a végeredmény, ha nem út közben oldod meg.
-
Csapoati
nagyúr
Ezért mondtam, hogy két mag, 1 giga RAM.
Szerencsére ma már kevés ilyen új telefon van (bár az 512 MB-hoz még szeretnek ragaszkodni a gyártók az alsóbb kategóriákban). Az én előfizetésem 5500 Ft havonta, abban 500 mega van, ami pont elég szokott lenni. De az előző díjcsomagom a végén már 9200 volt és abban is csak 750 MB van (nem használtam ki a beszélgetés részét, ezért váltottam lefelé), ami viszont már nem igazán jó ár/érték arány. Persze lehet venni +1 gigát 1250-ért havonta, csak hát tényleg nem használnám ki. De külföldön biztos jobbak a feltételek. Mivel használsz el amúgy ennyit? Én mondjuk néha netet igénylő játékokkal szoktam játszani, vagy ha valami eszembe jut útközben, akkor azt megnézem a neten, illetve a PH-s fórumokat és oldalakat olvasom.
-
Csapoati
nagyúr
Az utolsó mondatod manapság már nemigen állja meg a helyét, egy sima kétmagos, 1 giga RAM-os droidos telefon is tökéletesen alkalmas a böngészésre.
Az iPhone-os előfizetésekben igazad van, főleg itthon, ahol csak akkor van normális áron a telefon, ha minimum 10-15 ezres havidíjad lesz, amihez azért már korrekt adatforgalom is jár. -
Csapoati
nagyúr
Nethasználat =/= használat. Nálam itthon van wifi, munkahelyen is wifizek, útközbenre meg elég a havi 500 mega. Ja és napi 2-3 óra az átlagos telefon/tablethasználatom. Ahány ember, annyi szokás.
Az viszont vitathatatlan, hogy többet költenek az áruházban az iOS felhasználók, ez szerintem két dologból fakadhat. Egyrészt ugye a már említett telefon-árszint, tehát aki egy Galaxy Y-t vett, az nem fog jó eséllyel annyiért vásárolgatni, mint egy 200 ezres (500 dolláros/akárhány eurós) iPhone gazdája. A másik viszont, hogy maguk az alkalmazások is jó eséllyel fizetősek, illetve drágábbak az App Store-ban, mint a Playen. Utóbbin sokkal több ingyenes alternatíva van dolgokra, amik persze vagy jók, vagy nem, de sokszor lehet spórolni velük. Én speciel megveszem ami jó, de legtöbbször ki is próbálom a fél órás refund idő alatt.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy Xcover 5 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 13-14" Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- AKCIÓ! HP Elitedesk 800 G1 USDT mini asztali számítógép - i7 4770S 16GB RAM 128GB SSD Intel HD
- Samsung Galaxy S21 Ultra , 12GB , 128 GB , Kártyafüggetlen
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 PRO 2TB Digital játékkonzol extrákkal garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest