- Lendülettel mehet nyaralni a Samsung
- Megjött a Honor szuperakkumulátoros mobilja
- Sony Xperia 10 VI - vajon miben bízhat?
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Apple Watch
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
Új hozzászólás Aktív témák
-
Csapoati
nagyúr
Ezért mondtam, hogy két mag, 1 giga RAM.
Szerencsére ma már kevés ilyen új telefon van (bár az 512 MB-hoz még szeretnek ragaszkodni a gyártók az alsóbb kategóriákban). Az én előfizetésem 5500 Ft havonta, abban 500 mega van, ami pont elég szokott lenni. De az előző díjcsomagom a végén már 9200 volt és abban is csak 750 MB van (nem használtam ki a beszélgetés részét, ezért váltottam lefelé), ami viszont már nem igazán jó ár/érték arány. Persze lehet venni +1 gigát 1250-ért havonta, csak hát tényleg nem használnám ki. De külföldön biztos jobbak a feltételek. Mivel használsz el amúgy ennyit? Én mondjuk néha netet igénylő játékokkal szoktam játszani, vagy ha valami eszembe jut útközben, akkor azt megnézem a neten, illetve a PH-s fórumokat és oldalakat olvasom.
-
Csapoati
nagyúr
Az utolsó mondatod manapság már nemigen állja meg a helyét, egy sima kétmagos, 1 giga RAM-os droidos telefon is tökéletesen alkalmas a böngészésre.
Az iPhone-os előfizetésekben igazad van, főleg itthon, ahol csak akkor van normális áron a telefon, ha minimum 10-15 ezres havidíjad lesz, amihez azért már korrekt adatforgalom is jár. -
Csapoati
nagyúr
Nethasználat =/= használat. Nálam itthon van wifi, munkahelyen is wifizek, útközbenre meg elég a havi 500 mega. Ja és napi 2-3 óra az átlagos telefon/tablethasználatom. Ahány ember, annyi szokás.
Az viszont vitathatatlan, hogy többet költenek az áruházban az iOS felhasználók, ez szerintem két dologból fakadhat. Egyrészt ugye a már említett telefon-árszint, tehát aki egy Galaxy Y-t vett, az nem fog jó eséllyel annyiért vásárolgatni, mint egy 200 ezres (500 dolláros/akárhány eurós) iPhone gazdája. A másik viszont, hogy maguk az alkalmazások is jó eséllyel fizetősek, illetve drágábbak az App Store-ban, mint a Playen. Utóbbin sokkal több ingyenes alternatíva van dolgokra, amik persze vagy jók, vagy nem, de sokszor lehet spórolni velük. Én speciel megveszem ami jó, de legtöbbször ki is próbálom a fél órás refund idő alatt.
-
Csapoati
nagyúr
FATtila78-cal ne foglalkozzatok, foallasu troll - amig le nem csap ra a modikommando.
Amugy nyilvan magasabb lesz a netezok aranya almaeknal, droidnal sok az alsos telefon, ami kb sose lat netet. Egy droidos csucskategoria vs iOS userek osszehasonlitas lenne helyenvalo. Az meg netto hulyeseg, hogy kevesbe fajdalmas iEszkozokon netezni. Nyilvan tableten mindket OS-nel jobb az elmeny, de telefonoknal se nagyon van kulonbseg. Regen lehet, hogy volt, de 4.0 ota a droid is nagyon kellemes szorfolgeteshez.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Assetto Corsa
- Lendülettel mehet nyaralni a Samsung
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- Megjött a Honor szuperakkumulátoros mobilja
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Asztalos klub
- Elektromos autók - motorok
- További aktív témák...
- Eladó ÚJ Intel Core i3 10105F bontatlan dobozos processzor 3 év garancia 27% áfa
- Eszpresszóképes kávéfőző 15 bar nyomással
- Epson Workforce DS-530II Dokumentum szkenner
- AKCIÓ! Gigabyte AORUS 16X (2024) Gamer notebook - i7 14650HX 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GBWin11
- AKCIÓ! Intel Core i7 8700K 6 mag 12 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest