- Videón vagánykodik az ultrakecses Motorola Edge 70
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A34 - plus size modell
- Samsung Galaxy A35 5G - fordulópont
- Google Pixel topik
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Íme, a Moto X70 Air, vagyis Motorola Edge 70 minden oldalról
- Itt a Xiaomi Android 16-os frissítési ütemterve a kompatibilis készülékekre
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
blakey
titán
akkor átállitotta a formátumot 4:4:4 -ről 4:2:0-ra és időnként töltögetett mintha nem lenne elég a hálózati sebesség. - teljesen jól működik, ennek így kell lennie, a töltőgetés meg hálózati vagy szerver oldali "hiba".
NFS vagy SMB megosztást javasoltok? - amelyik jobban működik, nálam mindkettő okés, SMB-t használok, hogy minden eszköz jól működjön. Sebességben nincs különbség. -
blakey
titán
Az Infuse többféle képpen kezeli a mappákat, ugye van a sima, mappás elérés, és van az elkészített adatbázis féle, tehát egyiknél a mappának nem lesz borítója csak ha külön teszel mellé, a másik meg természetesen borítóval lesz ellátva. Azt kell használni a főképernyőn ami a borítókat mutatja mappa nélkül.
#3315Csabroncka
MrMC addig jó amíg az Infuse-t nem használod. Elképesztő mennyiségben jönnek az újítások, javítások és mindent visz. MrMC újabban sz@rik a Dolby Vision-re, Infuse, Plex simán viszi a DV-t is. Sajnos kukáztam a MrMC-t, filmekhez Infuse, zenéhez Plex, a kettő együtt sokkal jobb a MrMC-nél, amit sajnálok, mert jónak indult és azt használtam. Szóval ha Infuse-t használnál filmekhez, sorozatokhoz akkor látnád, értenéd, hogy miért jobb a többihez képest.
A legújabb MrMC-t nem próbáltam így lehet, hogy már javították a DV/HDR problémát Ettől eltekíntve nem csak a MrMC képes a Dolby Visionre. -
blakey
titán
A Zappitit nem tudom miért veszed ide, az nem képes teljes HDR-re.
Most egy 1m-es és egy 1,5m-essel van bekötve,így ha 4K SDR 30Hz-re állítom akkor a 24Hz-es váltásnál nincs gond - valószínűleg ez az erősítő teljesítőképességének határa.
Viszont ha a film 60Fps-es akkor is tökéletes.Valamiért a menüt nem szereti 50-60Hz-en.- a menü 8 bit 444, mint írtam, tedd át 420-ra, annak kisebb sávszélesség kell, hátha az már jó. A filmek többnyire 420 60fps, annak is kisebb a sávszélessége. az erősítőt nem teljes értékű HDR támogatással bír. Nem Apple TV problémád van vagy valamit nagyon rosszul állítottál be a TV-n az erősítőn és/vagy a lejátszón. -
blakey
titán
Mindenképp kösd közvetlenül a TV-re és használd 1-2 napig, mindenféle anyagot küldj rá, ha úgy nem jelentkezik semmilyen hiba akkor az erősítő nem 100%-ban kompatibilis minden képformátummal. Az Apple TV elsősorban a TV-ből kapott infók alapján állítja be a felbontást, stb., ha az erősítő valamelyiket nem kezeli vagy csak részlegesen akkor már előfordulhat a bizonytalan kapcsolat. Sehol nem olvasom, hogy milyen HDR formátumokat támogat, milyen felbontásig, stb, pedig letöltőttem a kézikönyvet, egy szó nem esik benne a HDR-ről és ez nem jó jel. Minden gyártó "büszkén" hirdeti, hogy mely formátumokat támogatja, itt egy szó nem esik róla. Nem vagyok meggyőződve, hogy az erősítő minden formátumot megfelelően kezel. Megtaláltam ezt a pdf-et, de itt sem minden okés: HDMI® (3 in / 1 out) 4K Ultra HD Full Support with 4K/60p / 4:4:4 / HDCP 2.2 - ez nem túl bizalomgerjesztő. Na mindegy, próbálkozz, hogy megtaláld mit nem szeret az erősítő.
-
blakey
titán
Attól, hogy 2 éves még semmit nem jelent. Most nem nézek utána, de kezeli a 4K HDR 444/60 fps-T? Nem csak 24fps-ig megy minden? Dolby Visiont-is kezeli? Dolby Atmosból az Appla TV csak eAC3+Atmost tud, minden más többcsatornás LPCM lesz. Egyébként utána néztél, hogy pontosan mit tud mielőtt megvetted? Gyanítom, hogy nem készültél fel az érkezésére és most ének a meglepetések. A 2190p/444 helyett kipróbálhatod a 2160p/420-val is.
-
blakey
titán
Nem nyúl bele, de ha nem tudja lekezelni azokat a módokat amiket az Aapple TV küld akkor bukta az egész, mert ha továbbküldeni sem tudja a megfelelő adatmennyiséget akkor már ő a gyenge láncszem. Zappiti nem ugyanazokkal a paraméterekkel rendelkezik, Apple TV jól vált fps-t és dinamikatartományt is.
-
Csabroncka
addikt
Dekódolt (kitömörített) formában küldi ki magából a többcsatornás hangformátumokat.
A kitömörített dolby vagy dts csatorna egy sima pcm (digitális) hangfájl. A megkötés csak abban van, hogy a "kicsomagolás" során a mintavétel 48Khz/24bit valamennyi csatornára. Itt többen használnak alsó - felső középkategóriás HM láncokat és a tapasztalat alapján nincsen ebben a kategóriában még hallható különbség.
Új hozzászólás Aktív témák
- Microsoft Outlook topic
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Autós topik
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Napelem
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Videón vagánykodik az ultrakecses Motorola Edge 70
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- iPhone topik
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Logitech G920 Driving Force Racing kormányszett
- RÉSZLETRE .OPCIONÁLIS. Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 Ultra 5 135U , 16GB , 512GB , Win11 SZÁMLA GARANCIA
- Honor X6 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Motorola Edge 40 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest