- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Galaxy Z Fold6-hoz viszonyítva mutatják, mennyivel lesz vékonyabb a Z Fold7
- Fotók, videók mobillal
- Yettel topik
- Eltűnhet a Dinamikus Sziget
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Rbert
aktív tag
Sziasztok!
A 2022-es Apple TV 4K a hangformátumokat átengedi az erősitő felé vagy csak PCM sorrund van továbbra is? -
Rbert
aktív tag
Sziasztok!
Visszakötöttem a Apple TV 4K-t közvetlenül a TV-re ,a hangot ARC-on küldöm az erősitőbe.
Tegnap este néztem egy 4K HDR filmet, akkor átállitotta a formátumot 4:4:4 -ről 4:2:0-ra és időnként töltögetett mintha nem lenne elég a hálózati sebesség.A sebesség tesztben 67Mbps sebességet mértem ennél a filmnél. NFS vagy SMB megosztást javasoltok?
A HDMI kábelemre azt írja,hogy: "Jónak Tűnik"...ez megfelelő vagy ennél van jobb minősités is jobb kábelnél? -
Rbert
aktív tag
A sok ugyanolyan boritót egyesével töröljem ki?
Ha újraszkennelem (ha újabb filmet töltök le) nem duplázza újra a boritókat? -
Rbert
aktív tag
A főmenüben a kedvenceknél van a 4K mappám,benne ott néhány filmnek csak a mappája látszik ,nincs boritó(1. kép), A metaadatokat próbáltam így is úgy is,nem változik.
Ha a mappára rákattintok benne már látszik a boritó (2.kép)
Ha a főmenüben a műfajoknál rálépek a háborús-ra ott már látszik a boritó (12 Katona) -
Rbert
aktív tag
A dupla boritót hogyan lehet eltüntetni?
Valahol nem jelenik meg boritó csak a mappája viszont ha rákattintok a mappában már benne a boritó.A "külső" mappát tüntessem el?
Van egy mappám ami DLNA-n van megosztva ott nem jelennek meg boritók,ezt hogyan lehet boritózni? -
Rbert
aktív tag
Most próbáltam 2db vadi új HDMI kábellel,(2x3m). ezzel nincs kép sem.A Zappitivel tökéletes.
Most egy 1m-es és egy 1,5m-essel van bekötve,így ha 4K SDR 30Hz-re állítom akkor a 24Hz-es váltásnál nincs gond,tökéletesen működik. Viszont ha a film 60Fps-es akkor is tökéletes.Valamiért a menüt nem szereti 50-60Hz-en. -
Rbert
aktív tag
Bekötöttem egy Zappiti SE4K-t 1 HDMI-vel ,úgyanúgy mint az Apple-t de azon kifogástalanul működik a frekvenciaváltás,nincs villódzás.
-
Rbert
aktív tag
Megtaláltam az automata képfrekvencia váltást...de most olyat csinál,hogy amikor elinditok egy 24Hz-es filmet átvált 4K SDR 50Hz-ről 24Hz-re ,de amikor kilépek el kezd villogni,vibrálni a kép,mintha rossz lenne a HDMI kábel. Az eszköz láncba van kötve: Apple TV-Erősitő(NAD T758V3)- Tv (LG Oled B7)
Mit tanácsoltok? -
Rbert
aktív tag
Sziasztok!
Vettem egy Apple TV 4K 64GB.
Az lenne a kérdésem,hogy az infó ablakban Pl.:A filmet amit nézek 2 hangformátuma van
-AngolDTS-HD MA 5.1...erre az erősitő PCM Sorrundot ír bemenő jelként
-Magyar AAC 2.0....erre pedig PCM Stereo-t
Az eddigi médialejátszóimnál az erősitő mindig DTS-HD-t és Sztereot írt ki,ugyanennél a filmnél. Vagy a hang úgyanúgy HD hang(DTS HDMA esetén) csak az erősitő PCM-et ír?
Másik dolog.
Ha HDR-ben akarom nézni a filmet(ami ténylegesen HDR felbontású) akkor mindig át kell állitanom a video beállitásokban HDR-re a febontást? Ha pedig nem HDR akkor SDR-re?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Fujitsu USB Port Replicator PR09 docking station (1x5K vagy 2x4K felbontás) (DisplayLink)
- 24" Eizo FlexScan EV2146W, 1920X1200 és 22" Eizo FlexScan EV2216W monitorok szépek, talp nélkül
- BESZÁMÍTÁS! 6TB Seagate SkyHawk SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Asus B350 R5 1600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1050Ti 4GB Cooler Master CM 690 III TT 500W
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C/A Universal Dock G2 docking station (5TW13AA) (DisplayLink)
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest