- One mobilszolgáltatások
- 65 órányi zenét ígér az Audio-Technica új TWS fülese
- Yettel topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- iPhone topik
- Csíkszélességben verné az Exynos 2600 a Snapdragon 8 Elite 2-t
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
Új hozzászólás Aktív témák
-
Immy
őstag
válasz
Csabroncka #1388 üzenetére
Smb v3 esetén mire gondolsz?
Mod: videokonfos alkalmazást keresek. Facetime helyett van alternatíva?
-
Immy
őstag
válasz
Csabroncka #1380 üzenetére
Nfs?? Se titkosítást, se authentikációt nem tud. Miért nem jó az smb?
-
Immy
őstag
válasz
Csabroncka #1375 üzenetére
Videólejátszást, képnézegetést Hogy oldottad meg?
Van lehetőség cachingre vagy prediktív előtöltésre? -
blakey
titán
válasz
Csabroncka #1372 üzenetére
Az ATV Audió és hang résznél mire van állítva? Emlékeim szerint ennek mennie kéne, most nem tudom megnézni, mert közvetlenül a TV-re van kötve de korábban, igaz régebbi rendszerrel, mintha ment volna. Az biztos, hogy a MrMC beállításai nem feltétlenül úgy érvényesek, mint Kodi esetében, mert a központi beállítás simán felülírhatja és akár rosszul is szólhat.
-
blakey
titán
válasz
Csabroncka #1365 üzenetére
de a 96/24-es flac formátumokat pl az MrMc mennyiben alakítja át? - ezt könnyen megnézheted, az audió résznél állitsd a csatornák számát 7.1-re (lehet, hogy 5.1 lesz a jo, nem tudom), tedd rögzítettre és állitsd 96 vagy 192-re és meglátod, hogy működik-e vagy sem.
-
Snoop-y
veterán
válasz
Csabroncka #1365 üzenetére
Fogalmam sincs en nem igy hallgatok zenet.
NAS -----> Teac NT-503 DAC (audio usb) vagy LAN es ugy az analog erositobe XLR kabellel.
-
Franky2Ster
senior tag
válasz
Csabroncka #1361 üzenetére
Helyi hálózaton megy szóval nem hiszem a sebesség nem lehet gond. Most néztem egy 50Gb-os anyagot gond nélkül megy. Aztán egy másikat 47Gb azt már nem bírta 3 percnél malmozott.
Viszont akkor lehet az alsó router lesz a gond 100-as csak. -
válasz
Csabroncka #1354 üzenetére
Azért én is szívesen fizetnék előfizetési díjat ha tudnám nézni az iTunes filmeket előfizetéses rendszerben.
-
bbmt
senior tag
válasz
Csabroncka #1354 üzenetére
+1
Szívesen fizetnék havi 5 ezret az itunes-ért, ha minden rajta levő filmet nézhetnék amíg tart az előfizetés.
Már csak azért is, mert hiába veszel filmet az itunes-on, jogilag nem lesz a tied sosem.
Tudom pongyola megfogalmazás ez így, de ugyan ez van az itunes-on vásárolt zenékkel is. -
HoryThePooh
aktív tag
válasz
Csabroncka #1344 üzenetére
"ennyire le akarja védni a kalóztartalmak lejátszásától az ATV-t?"
Igen. Mert akkor nem tőle veszed a médiát jó pénzért.
Ez is csak egy lehetséges magyarázat, de ismerve az Apple kereskedelmi előéletét simán benne van a pakliban. Profitmaximalizálás.valaki így gondolja; azaz az ATV nem hálózati lejátszónak készűlt, hanem simán "fizetős média megosztónak".
"the decision to disable bitstreaming and only do Dolby MAT via PCM was probably a very carefull decision. Almost sounds like Apple purely sees the ATV as a streaming box and/or took Dolby marketing dollars. In that way, it's a miracle they still allow apps like Infuse and MrMC." -
blakey
titán
válasz
Csabroncka #1340 üzenetére
Nálam Flickr-en vannak a képek és videók.
(#1338) atirag
Az ATV beállításaiban, Audió és Videó alatt. -
Gomba
senior tag
válasz
Nekem pl. nincs. De ez volt a korábbi kommentben a kérés
Egyébként pedig igen: DS Photo (synology) vagy Photos (icloud) nekem képekre ok, zenére más megoldásaim vannak, bár egyre kevésbé hallgatok lokál tárolt zenéket. Bár ios Audio Station airplay2-vel a tvre lehet egy megoldás, bár nem szép, vagy plex vagy itunes server home sharing a nasról (Bár ez utóbbi szívás én nem csináltam ilyet) -
BossBoss
őstag
válasz
Ahogy az apple music es a photo photo app is. Nekem az infuse tökély. MrMc mar kicsit geek téma.
-
atirag
őstag
válasz
Csabroncka #1314 üzenetére
Köszi. Holnap kipróbálom. Jelenleg fel kell hívnom a digi ,hogy bridge módba tegyék a routerüket mert jelenleg a letöltés sem megy a nas-on😊
És utána jön ez -
Csabroncka
addikt
válasz
Csabroncka #1309 üzenetére
A link lemaradt, sorry!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Kazy Computers - Fehérvár - Megbízható?
- One mobilszolgáltatások
- AliExpress tapasztalatok
- Jövedelem
- Az áremelések és a GTA VI késése miatt nem költekeznek a játékosok?
- Lexus, Toyota topik
- Suzuki topik
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Apple asztali gépek
- További aktív témák...
- AZONNALI SZÁLLÍTÁS Eredeti Microsoft Office 2019 Professional Plus
- iKing.Hu - Apple 16 Pro Max - Natural Titanium - Új, kipróbált
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG CROSSHAIR VI EXTREME alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Dell Latitude E5570 - i5-6300U I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX Z390-E GAMING alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest