Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• blakey

titán

válasz zacci #7940 üzenetére

tudod egyaltalan mi az a mintavetelezes ? - igen,
    Ez nem olyan dolog, hogy van vagy nincs :DDD - ez a felvetés így helytelen, mert ha tudnád, akkor nem így merülne fel benned.
    Es akkor meg Te mondod, hogy nem vagom...jesszus... :W - igen, mert csak ugyanazt írod, azaz a Shielden minden tökéletes, pedig nem és ezt már leírtuk többen, több helyen, ráadásul tesztek videók is vannak arról, hogy mibyen és milyen mértékben hibás a Shield is, többek között, ugyanúgy az Apple TV sem tökéletes bizonyos dolgokban
    Semmilyen DV problema nincs a shield-el, barmennyire probalod ezt bemagyarazni magadnak. - a DV probléma nem bemagyarázás, létező dolog, viszont te tényleg bemagyarázod, hogy nincs vele probléma.
    Tokeletesen lejatsza a DV anyagokat es a hanghoz hozza nem nyul, hala a gyari passtrought-nak. - nem játssza le tökéletesen a DV anyagokat, és néha belenyúl a hangba (Plex), független attól, hogy az OS tudja a hangtovábbítást vagy sem.
    Az mar mas kerdes, hogy a rendszer Android, aminek en sem orulok, de mint plex lejatszo sajnos vagy nem sajnos az egyik legjobb. - van nála jobb is, de akkor te képtelen vagy elfogadni. 10 éve Plexet használok, rengeteg készülékkel és alkalmazással használtam, teszteltem, maga a Plex, adatbázisnak nagyon jó, de a Kodi, Infuse (Plex szervert használva) köröket ver hang, kép és kodek támogatottság terén, valamint a minőség is jobb, érdemesebb azokat használni, ha minőségi megjelenítést és hangzást szeretnél.
    Ertem, hogy apple fan vagy es probalod elhitetni, hogy a passtrought hianya nem gond, sot meg jo is !- úgy gondolod, hogy az vagyok? Miért, mert leírom, hogy nem ennyire egyértelmű, a rossz vagy a jó? Amlogic+CE-t használok, teljes DV rámogatottsággall igen P7 FEL-t is támogat, a Shield is? :N Mellet van Android TV-t futtató Dunem, Apple TV-m és még néhány Amlogi eszközöm, amiken különböző CoreELEC verziók futnak.
    Igazad van. HD hang helyett sima DD hangot (mivel minden HD hangot letranszkodol DD-be) hallgatni nagy rendszeren tenyleg jobb lehet, de en ezt inkabb kihagyom :DDD - ezt hol sikerült leszűrni, hogy HD hang helyett DD? Ilyet sehol nem írtam, és látszik, hogy tényleg nem tudod, hogy a hang miként kerül a hangsugárzókba, hogy megszólaljanak, ha ilyeneket írsz.
    (mivel minden HD hangot letranszkodol DD-be) - ez nem így van, ezt megint hol olvastad? Nem AC3 lesz belőle, csak ha azt állítod be, 24 bites többcsatornás (akár 7.1) LPCM lesz.
    Tessek, csak hogy ertsd mit okoz a passtrought hianya apple tv 4k-n: - nem Plexet kell lejátszásra használni, ott az Infuse Plex integrációval. Amúgy én értem, amit mond, te is? :D
    De inkabb jobb, ha elengeded ezt a temat es inkabb nezz valamit DD hanggal. - nem fogom, mert tesztelek, úh, ezt most benézted, még sokat fogok írni a témában, akér itt, akár az Amlogic vagy Dune topikban, mert ezeket nyúzom, újabbnál újabb készülékeken. DD hangot nem értem, hogy miért írod, felesleges így "társalogni".
    En is csak akkor fogom piszkalni az apple tv-t ha majd normalis passtrought support lesz ra, de addig bottal sem - nem is kell, mert már az elején kiderült itt is, hogy neked nem való.
    Ahogy az apple-t ismerem ez kb. soha nem fog megtortenni :(( - simán előfordul, hogy nem fogják, mivel egyelőre nem a médialejátszó piacát akarják lefedni, hanem a streaminget, és azt tökéletesen tudják, ahhoz ennyi kell, amennyi most van, de, hogy később hova, merre tart ez a világ, azt sajnos nem tudom.
    Marad low cost streaming lejatszo soundbaros usereknek. - tévedés és rossz meglátás.
    En sajnalom a legjobban, mert egyebkent jo cucc lenne, es rogton cserelnem a shieldet, de ez van. - remélem, hogy az itteni ex-Shieldes és jelenlegi Shieldel is rendelkező tulajok is megszólalnak, leírják, hogy ők, mit láttak, látnak jelenleg. Én leírtam, te nem fogadod el, pedig, csak vissza kéne keresned néhány helyen, mert sokszor le lett írva az Apple TV vs. Amlogic (+ CoreELEC) vs. Shield vs. Blu-ray lejátszó közötti különbségek, melyik miben jó, miben rossz és miért éri meg, vagy miért nem. Ha egy kicsit nyitottabban látnád a világot, akkor érzékelhetnéd, hogy a Shield felett elég rég eljárt az idő, vannak sokkal jobb eszközök.

Új hozzászólás Aktív témák