Hirdetés
- Hamarosan itt az Amazfit T-Rex 3 Pro – fotók, infók az új óráról
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Honor 90 - modellalkat
- Motorola Edge 50 Ultra - szépen kifaragták
- Új telefont és tabletet mutatott be a Telekom
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- iPhone topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- One mobilszolgáltatások
- Google Pixel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
chatran
őstag
Szeptemberben vettem egy iPhone-t, amihez adtak ajándék 3 hó arcade előfizetést. Gondoltam milyen jó lesz majd Apple tv-n játszani. Hát nem.
Steam-hez szokott játékosként az összes full gagyi, max 1-2 percig volna kedvem ezekkel játszani. Egy darabot nem találtam 10 perc alatt sem, amit szívesen kipróbálnék. A végén mondom nézzük ezt a tetris-t, indítom, csak kontroller-rel megy. Pfff
Jó is, hogy eszembe jutott, állítottam be egy emlékeztetőt, nehogy véletlenül levonjon egy havi előfizetést a próbaidőszak végén.Amúgy a minap töltöttem le egy egész érdekes magyar fejlesztésű játékot, mindössze 200Ft volt, a Chicken Police-t. Sajnos csak iphone\ipad-on megy, miért is működne az Apple tv-n, pedig ezt szívesen végigjátszanám nagyképernyőn.
Új hozzászólás Aktív témák
- A lemondást javasolja az Intel vezetőjének Donald Trump
- Futás, futópályák
- Hamarosan itt az Amazfit T-Rex 3 Pro – fotók, infók az új óráról
- World of Tanks - MMO
- Milyen asztali médialejátszót?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Tőzsde és gazdaság
- Milyen légkondit a lakásba?
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3320
- BESZÁMÍTÁS! AOC 24B1XHS 60Hz FHD IPS 7ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Gombászkönyvek egyben
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 6700 / Rog RX580 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Dell 14 Latitude 5440 FHD IPS i5-1245U vPro 4.4Ghz 10mag 16GB 256GB Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest