- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Yettel topik
- Sokat fejlődött a Tecno belépő ajánlata
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
Új hozzászólás Aktív témák
-
Napfénysüti
nagyúr
válasz
Mister_X #267 üzenetére
Hát nem mai készülék az tény. 2,5 éve adtam el és 1 évvel korábban vettem. Tetszett nagyon az utód E52 is de más lett végül.
Családon belül viszont van két 500-as amik ugye annyira nem régiek. Múltkor egyiket nézegettem. Nem tűnt rossznak mondjuk nem vágom most hogy mibe kerül egy ilyen Symbianos Nokia. -
old rocker
veterán
válasz
Mister_X #264 üzenetére
Nem kövezlek meg érte, egy idézet innen az arénából, az 500-as tesztjével kapcsolatban:
"A hátlap alatt hentergő akkumulátor 1100 mAh teljesítményű, ami még úgy is elég vékonyan két napig, hogy a megnövelt órajel miatt valamennyivel biztosan többet fogyaszt a telefon, mint a korábbi modellek. USB-n is vesz fel töltést, így aztán nem kell mindenhová magunkkal hurcoljuk a nokiás töltőt."
Nekem a C7 Bellével, 1300-as akksival, Amoled kijelzővel is vonyítva bírja két napig. -
Napfénysüti
nagyúr
válasz
Mister_X #264 üzenetére
20k-t szerintem simán megérhet az E52. Ez üzleti széria nem multimédiás. Már csak az anyagminősége is más kategória. Nekem Nokiából az E széria mindigis a kedvenc volt. Jó az N is de valahogy az sose ragadott meg. Egyébként én anno az E51-emet vettem azt hiszem 55k-ért.
-
old rocker
veterán
válasz
Mister_X #262 üzenetére
Az E52, vagy az E66? Az E52 simán, az E66... lehet használtan egy kicsit olcsóbban is kapni.
A különbségek:
C5:2.2 hüvelykes kijelző, emezek 2.4
C5-ben nincs wifi
E66 3.2 Mpx-es kamerája autófókuszos, E52 fix fókuszos, C5: nem tudom.
E66 jack 2.5 mm-es
E66 masszívan van fémből
E66 rádiója, ha jól emlékszem, nem RDS-es
E66 "összecsukható" flippes
E52 csak "fémes
E52 picivel többet tud, (új szolgáltatások) mint az E66, amiben viszont csak 380 (vagy 360?) MHz proci van, viszont nagyobb a belső memória.Az akksija az E52-nek verhetetlen.""
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bomba ár! Dell Latitude 5495 - Ryzen 5 I 16GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Radeon I Cam I W10 I Gari!
- Lenovo ThinkPad L16 Gen 1 - 16" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- Álmodozol egy erősebb gamer élményről? Kamatmentes rèszletre is!
- BESZÁMÍTÁS! Gamer számítógép Asus B150M i3 6100 16GB DDR4 240GB SSD GTX 1050 Ti 4GB Sharkoon 500W
- Szinte új, minőségi, állítható ritkítóolló
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest