- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Mobil flották
- Milyen GPS-t vegyek?
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- CMF Buds Pro 2 - feltekerheted a hangerőt
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
Új hozzászólás Aktív témák
-
old rocker
veterán
válasz
Napfénysüti #285 üzenetére
Ez is azt a választ igazolja, amit don corleonénak adtam... Kinek a pap, kinek a papné. Statisztikát nyilván nem csinálok, de szép számmal olvasok androidot gyalázó hozzászólásokat is.
Szegény Jon Lord (nyugodjék békében) mondta egykoron, amikor rájöttek, hogy a Blackmore helyett egy darabig a Purple-ben gitározó Tony Bolin heroinista, "Mi már csak megmaradunk jó öreg brit kocsmásoknak."
Hát, én meg megmaradok jó öreg szimbiánosnak. -
old rocker
veterán
válasz
Napfénysüti #281 üzenetére
Én is sajnálom. Még most is Nokia párti vagyok.
-
Mister_X
nagyúr
válasz
Napfénysüti #277 üzenetére
Nemrég ki is volt hírezve, hogy 120k app van az OVI Store-ban, annak minimum a fele elmegy Symbian^3 alatt, tehát vanni van - de egy WP7 már lehagyja kínálat és minôség terén, viszont nem kell keresni a jóságokat S^3 alá sem.
-
old rocker
veterán
válasz
Napfénysüti #277 üzenetére
Nézd meg az NokiaStore oldalon. Bazi sok alkalmazás, bár java része baromság.
-
old rocker
veterán
válasz
Napfénysüti #275 üzenetére
Szerintem akkor neked egy Nokia 500 is pont megfelel - ha az irodai rész is kell, akkor a 700-as.
A 808 szoftveres része - a teszt alapján - elég sok kívánni valót hagy maga után.
-
Mister_X
nagyúr
válasz
Napfénysüti #273 üzenetére
Nokia 808 PureView, de maradjunk a Nokia N8-nál, viszont a 700 sem piskóta. Mindegyik nagyon jó kis ketyere, nekem bejönnek, bár a Nokia 700 méreteibôl adódóan inkább nôi telefonnak néz ki. Tesztek vannak a Mobilarénán (nem linkelgetek, mert mobilról vagyok)
-
Mister_X
nagyúr
válasz
Napfénysüti #271 üzenetére
Ezaz, nekem tökéletesen meg fog felelni netezésre, fotókat néha lövök majd jóidôben és ennyi.
-
old rocker
veterán
válasz
Napfénysüti #268 üzenetére
Akkor inkább 700-ast. Az 500-ból alapból nincs quickoffice, még read only sem, a kamerája ... az hagyján, hogy fix fókuszos, de se vaku, se fotófény...
-
Mister_X
nagyúr
válasz
Napfénysüti #268 üzenetére
Használtan 18e, ezért is fogok venni egyet!
-
Mister_X
nagyúr
válasz
Napfénysüti #265 üzenetére
Jó, de az mikor volt
Amúgy az N8 is fémes, nem? Az E7-tel szemezek mostanság, az nagyon pöpec ketyere lett.
@old rocker: hát nekem a mostani droidom vonyîva sem bír ki öt óra netezést (2G!), a Nokia 500 megváltás lenne nekem. Hamarosan paytime, akkor lehet veszek egyet.
-
old rocker
veterán
válasz
Napfénysüti #260 üzenetére
Az E52 mellett én is az E66-al kacérkodtam,kb. egy hétig volt is egy használt nálam. Nagyon jó telefon, de ami miatt az E52-nél ragadtam le: az E66 2.5 mm-es fejhallgató kimenete és amásfél nap alatt lemerülő akksi. Ha az E66-nak 3.5 jack kimenete lenne és olyan akksija, mint az E52 ... nem kellene más telefon, ez tutti.
-
old rocker
veterán
válasz
Napfénysüti #258 üzenetére
Pontosan... Én is emlékszem rád. Az E51-nek csak a multimédiás része volt gyenge. Meg aprócska volt az ablaka:-) Viszont kisebb, karcsúbb és mégis jól kezelhető volt, mint némely mostani batár.
Már megvolt az E52-m, amikor még sokáig használtam mellette a feleségem E51-ét.
-
old rocker
veterán
válasz
Napfénysüti #256 üzenetére
Szívesen:-)) Az E51-et én is nagyon szerettem....
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Vezetékes FEJhallgatók
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Ubiquiti hálózati eszközök
- ASZTALI GÉP / ALKATRÉSZ beárazás
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Crypto Trade
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Milyen légkondit a lakásba?
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S21 Ultra 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Inspiron 7400 - i7-1165G7 I 8GB I 512SSD I 14,5" 2K I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi Redmi 13128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged