- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- One mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy A36 5G - a középső testvér
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Apple iPhone 15 - a bevált módszer
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Három Pixel 9 jött Magyarországra
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sir Ny
senior tag
,,Live linux csak akkor swapol, ha a merevlemezen van swap partíció, amúgy csak ramban tanyázik -nem fog az NTFS HDD-re swappolni. "
vagy de. A puppy ráswapel a partícióra. Azt hiszem ntfs-re swapelt, mikor múltkor próbáltam. Létrehozott egy swapfile nevű csodálmányt, és úgy nem fagyott ki, csak lassú volt, az is valami
-
leeate
senior tag
-
Sir Ny
senior tag
,,Sir Ny: uhh, erre nem is tudom mit lehet mondani. 64 MB RAM-al használj XP-t, legyél vele boldog.
"
hasonlót senem írtam.
(#247) CPT.Pirk: ,,Az állításod alapján gyakorlatilag csak olyan ember létezik, aki elbassza a cuccait, kivéve te."
Ha mindenki másnak az XP többet eszik 64 megánál, akkor engem és a Microsoftot kivéve mindenki más rosszul használja a gépét, igen. (még mindig nem sikerült leírnod tkp hogy is jön a kisteljesítményű célgépek* témájába hogy mivel szemetelődik egy átlaggép. Mondjuk nem is biztos, hogy akarom tudni)
,,Kicsit vegyél vissza szerintem. "
Szerintem te is. Én a saját részemről mennyi mindent elnézek neked. Pl ez mi volt ez?
,,A másik témára meg vedd úgy, hogy nem szóltam. Inkább hagyjuk a témát. Puppy for president."
Ha állítasz valamit és meg tudod védeni akkor védd meg, ha nem tudod megvédeni akkor ejtsd a témát, de hogy jön ide az, hogy engem támadsz? Ennek semmi értelme, ugyi tudod?
Arról nem is beszélve, hogy megnézném hogy te egy mai archbangre hogy raknál fel egy firefox 3-t, vagy egy hasonló RAM igényű html4 böngészőt. Azt hiszem nem lenne kompátibilis, de lehet hogy a ff nyílt forrású és fordítgathatsz magadnak, ha kedved van, nekem nincs. Mindegy.
A lényeg csak annyi lenne, hogy a puppy jó és szép és okos, csak ha valaki 128MB vagy az alatti gépre rakja, akkor ajánlott vagy feltelepíteni, vagy zramot használni, vagy a pupngot próbálni vagy hasonlót csinálnia, mert a wary frugalban nagyobb, mint a RAM. Vagy ArchBangot használnia, neked pl az tetszett. És hogy nekem az XP vált be a legjobban. (és nem állítottam, hogy ne lassulna be ha teleszemetelném mindenféle szarral, vagy csak a sima használattól. Az XP szokott ilyet).
*célgép alatt értem akár azt, ami karban van tartva. Mondjuk egy kiosk, vagy ipari embedded (áruházakban még mindig ez van a pénztárgépeken), vagy saját torrent, vagy akár a húgaim facebookozós, flashjátékos(!), youtubenézegetőzős gépe, amit én tartok karban. Karbantartatlan gépek nem értem hogy jönnek ide. (de igen. idehoztad őket, és most örülsz)
-
leeate
senior tag
Ha jól tudom, az ablakkezelők pont a Win userek miatt vették át a ctrl-c-v kombót a régi szimpla kijelöléses másolás helyett, plusz miattuk történt az ablakok aktívvá tétele beléjük kattintással (azelőtt csak oda kellett húzni az egeret), bár ez végül is logikusabb is így.
De a lényeg, még hogy a linux nem kedvez az egyszeri win júzernek..! -
gtasystem
őstag
nem kell sértődni és nem benyögni jöttem..
hcl: és még mit ne csináljak hogy el tudd olvasni?
szövegszerkesztő: előbb kattint aztán használ..
na ez a sorrend hiányzik a ubiból is..ez a júzersorrend és nem a googlizik, megkérdez, parancssorba beír és használ..
a hozzáállásra meg csak annyit hogy elvileg én vagyok aki hajlandó linux os-t számításba venni és nem fordítva..nem is értem miről beszélsz, letöltöm megcsinálom a pendrive-ot, rákeresek, elolvasom az útmutatót, fórumokra is ránézek akkor milyen hozzáállás kellene még szerinted?
kecskét ne áldozzak? -
CPT.Pirk
Jómunkásember
Nem minden rossz, ami a Windowshoz köthető, de ott a Win8, az már csak a régi nézetben hasonlít a korábbi Windowsokra, szal ez nem indok, plusz tetszőlegesen átvariálható ugye a KDE...
Amúgy a GS-el meg a még kevesebbet engedő DE-kel koncepcionális bajom van. Sosem szívleltem azt, hogy azért csináljunk valamit butára, mert a kevésbé hozzáértők még a végén elállítanak valamit. Gyakran elő szokott jönni pl. a kezdő topicban, hogy hogyan is kellene auto logint beállítani az xy disztrón, mert nincs rá semmi lehetőség a GUI-n. Na ez agyrém.
-
vontor
csendes tag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Energiaital topic
- Kutya topik
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Medence topik
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Milyen NAS-t vegyek?
- Synology NAS
- Bittorrent topik
- További aktív témák...
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Antivírus szoftverek, VPN
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest