- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Ulefone Amor 34 Pro - a nagy vetítőgép
- A Mate 70 Pro+ és Mate 70 RS a Huawei titánjai
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Magisk
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Realme GT 2 Pro - papírforma
- Tesztpadon az exynosos Galaxy Z Flip7 FE
Új hozzászólás Aktív témák
-
gtasystem
őstag
modemen voltam konkrétan..
és a grafikus telepítőnek külön ablaka van a hálózatokra telepítés közben ezért lenne logikus hogy akkor beállítsa vagy mit tudom én ha win mellé teszem fel..vagy valami hasonló ablakot dobjon fel vagy valami..
vagy legalább legyen valami segédlet a hálózathoz mert anélkül még googlizni sem tud a júzer hogy segítséget kérjen..a system akármiben átlagjúzer számára értelmezhetetlen beállítási opciók vannak, pedig az ubi 'elvileg' xp-re hasonlít..de a fő probléma a megjelenítés volt, a hálózatbeállítás csak a második, az eltávolítás meg a harmadik, és szerintem ennyi elég főleg ha csak érdeklődő vagyok..mondom ha majd lesz 7-es és külön partíció a hdd-n akkor majd kísérletezem vele tovább, de nálam egyelőre elhasalt a dolog..
mr.nagy:azt látom hogy bemásoltál mindent amit írtam, de megfogalmazhatnád hogy melyik részét nem érted..
-
gtasystem
őstag
na konkrétan ott nem volt benne 1400x900-as felbontás ahol mondod..a felbontásoknál..
amúgy próbáltam már ubuntut előtte úgyhogy nagyjából tudtam mire számítsak..
én is azt hittem hogy ilyen egyszerű lesz, de nem..
amúgy inkább nem kísérletezek vele az eltávolítás miatt, majd ha szereztem egy 7-est vagy valamit xp helyett és működik is rendesen az ssd-n, majd akkor megpróbálom megint a hdd-re feltenni egy külön partícióra.. -
gtasystem
őstag
pedig nekem pont az az érzésem vele hogy saját maguknak csinálják és nem átlagjúzereknek..
az ismerősödnek is valószínűleg feltette valaki, beállította, bebuherálta és akkor lehet használni ezt nem kétlem, de azt nem értem miért nem tudnak egy olyan disztrót összerakni amit egy 2 éves majom is fel tud telepíteni..
ezért nem terjed szerintem, a sok szívás meg buherálás miatt..pont a user error kiküszöbölése lenne a feladat, azaz úgy összerakni egy disztrót hogy ki legyen zárva a user error..
yes oké, yes oké és használ..ilyen os kell a népnek..
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - NYÁRI AKCIÓ!
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Sea of Thieves Premium Edition és Egyéb Játékkulcsok.
- AKCIÓ! Dell Optiplex 5050 SFF asztali számítógép - i5 7500 8GB DDR4 256GB SSD HD630 Win10
- Steam, EA, Ubisoft és GoG játékkulcsok, illetve Game Pass kedvező áron, egyenesen a kiadóktól!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550 7 5800X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 8GB Rampage SHIVA Enermax 750W
- Xiaomi Redmi 10 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi 13128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest