- iPhone topik
- Samsung Galaxy A36 5G - a középső testvér
- Samsung Galaxy A34 - plus size modell
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Yettel topik
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- 200 megapixeles zoomkamerát sem kap az S26 Ultra?
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
BlackPriest #129 üzenetére
P4 + oprendszer sok tízezer Ft. Nincs pénz gépre, ez az alaptétel. P4 mondjuk megmaradt az előző gépfejlesztésből. (Mert ugye legális a wined? Legjobb trollduma ever, ha már úgyis troll vagyok
)
De mi van, ha nem P4 maradt?! Ha egy Atom-os netbook maradt? Vagy egy Pentium M-es noti? Ezek kevesebbe kerülnek, mint a rajtuk futó _friss_winnyóz_ (7 vagy 8). És kevesebbet esznek, mint az i5-ös asztali.
A P4 mondjuk pont nem túl jó torent vasnak, de nem csak annak használatos, és nem csak P4 van.Seed közben egy jó oprendszer nem biztos, hogy pörgeti a winyót, hanem mondjuk néha hozzányúl. Mondom egy jó oprendszer
@vontor : gericom 6200AT -> 64Mb RAM, K6 (a P1 helyett...) én chatkliens gépet csináltam belőle Debiannal, na nem mintha használnám...
De win2000 se megy rá fel... Debianból felment a még támogatott 5-ös.)
-
rt06
veterán
válasz
BlackPriest #129 üzenetére
"szerintem te egy elvakul linuxhittérítő vagy"
ezen most nem tudom, en rohogok-e nagyobbat, vagy majd a forum linux trolljai, mikor meglatjak, mert nagyobbat nem is lohettel volna melle
mindossze arrol van szo, hogy mindenre azt hasznalom, ami arra a celra megfelelo, s igenis, van ahol a windoze jobb szamomra"gyárts 200W-ot fogyasztó hangos p4-ből hatalmas házakban kiherélt linuxokkal letöltő gépet, biztos szuper lesz"
ezt a baromsagot nem tudom honnan szedted, de egeszsegedre"egyébiránt nem téged kérdeztelek, hanem azokat, akik a régi vasakat pont torrent gépnek gondolják megfelelőnek"
ezzel megintcsak mellelottel, mert mint irtam, hasznaltam eveken keresztul regi gepet torrent-ezesre, elobb egy p1-est, kesobb egy dual p3-ast - igaz egyik sem dedikalt letoltogep volt (es egyik sem fogyasztott 200W-ot), emellett futott rajtuk par mas dlog isde ismet mondom, a hozzanemertes, ne adj' isten ostobasag nem megfelelo ok arra, hogy kotekedni kezdj, foleg ugy, hogy egyetlen ertelmes ervet nem voltal kepes felmutatni
-
rt06
veterán
válasz
BlackPriest #124 üzenetére
igen, pont ezert kell neki celgep, cel szoftverkornyezettel (mintha epp ezt kerdezted volna, hogy minek neki)
µTorrent meg jo, meg szep (mar amelyik verzioja nem egy bugoktol hemzsego foshalom), de kozelebe nem er az rTorrent script-elhetosegenek, testreszabhatosaganak
az pedig, hogy neked mi kell, mi nem kell, nem igazan ertem miert erv akkor, amikor pont masokat kerdezel, hogy nekik mi, s miert kell (azert, mert nem erted mas mit, miert, vagy hogyan csinal, nem kell elkezdeni okoskodni, kotekedni)
-
ViZion
félisten
válasz
BlackPriest #125 üzenetére
Like a Sir!
-
ViZion
félisten
válasz
BlackPriest #77 üzenetére
...elég jól mehet, ha letöltőgépre veszel win7 licencet.
OK,csak irigy vagyok, nálunk csak egyre éreztem értelmét beruházni. -
válasz
Meg az is mindegy, mennyi kártevő jön be a biztonági réseken
@ViZion : Melóhelyre még mindig HDD-s gépek jönnek, brad cuccok... :S
Meg ha HDD-s gép elé ülsz, akkot udd, hogy lassú lesz, és azt várd, ennyi@ígyvanferi : Xp helyett ikább Linuxot, az XP még fél évig támogatott.
-
rt06
veterán
válasz
meg a hdd-t porgeti ezerrel, meg a memoriat felzabalja mind
plusz rTorrent millioszor jobban beloheto egyedi igenynek, mint windoze-on (vagy akarhol mashol) barmelyik masik kliens
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép játékra! I5 14400F / RX 6900 XT 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- PlayStation Plus Premium 24 hónapos előfizetés , egyenesen a Sony-tól!
- Lenovo 13 Core i3-7100 Cpu laptop eladó
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest