- Ne legyetek bátorak, ha ezt a rollert választjátok - OOTD T10
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Légies iPhone halvány színei
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Google Pixel topik
- VoLTE/VoWiFi
- Mobil flották
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
Új hozzászólás Aktív témák
-
Jelenleg én is iPhonet akarom már kihajítani, és egy ilyenre cserélni, úgy hogy ismerem a WP7 minden baromságát (használtam) és kényszerből használom az iOS-t (legkevesebb pain in da ass).
Tényleg gyanúsan érdekes a HTC videóminősége (és valóban nem csinál ilyen szűk képkivágást még digitális stablizátorral sem), de kb. mindenki leszarja, mert a képstabilizálás volt a lényeg, nem a video minősége...
És az a legszebb, hogy minden topiknak van egy trollja, megjelenik, trollkodik egy sort, majd amikor valaki beszól neki, hangosan döngeti a mellkasát mint King-kong, hogy Ő csak véleményt oszt meg a többiekkel, és ugyanannyi joga van rá, mint bárki másnak.
Csak az a baj, hogy azt nem fogja fel, hogy a téma iránt valóban érdeklődőknek egy idő után nagyon fárasztó a "szakmai" hozzászólásait olvasni, mert a sok általa (is) generált baromság miatt a valóban értékes vagy akár egy később érkezőnek releváns hozzászólások elvesznek a feleslegesen generált vitatengerben.
Öregnek érzem már magam az ilyen hajcihőkhöz, meg igazából nem kell arról meggyőzni, hogy átbasz engem az Engadget, a Nokia, a Microsoft, de ha megsúgja, hogy még a télapó sem létezik, attól sem fakadok sírva. Az én pénzem, arra költöm amire akarom. Ha éppen rózsaszín pónikat szeretnék venni belőle, amikre naphosszat rejszolhatok, az is az én dolgom, az én döntésem, az én pénztárcám.
-
zord01
senior tag
Pont ez a baj azzal a "teszt"-tel, hogy akkora különbséget láttat, mint amekkora nincs. Biztos van, és biztos a Lumia 920 megeszi a HTC-t (vagy bármi mást jelenleg), de a HTC-s viden látott minőségnél már 5 éve is az alsó kategória volt...
194: akkor ezért nem húzták le őket ennyire...
-
zord01
senior tag
Nekem van ész érvem: (#122) lcee79 Printscreenén napnál világosabban látszik, hogy a digit zoom be van kapcsolva.
Ez ész érv. Az hogy valakit látatlanban lehazudtolsz, az nem.
Tudom, tudom, a fény esik rosszul, mert a felhő szűrte, és a képen nem látható UFÓ csészealj torzító hatása... mindent meg lehet magyarázni, csak van amit nem érdemes...
Nah jó, én bevettem a Dont Feed The Trolls tablettáimat. Aki már a saját szemének sem hisz, azzal minek eszmei vitát folytatni???
ATM: At The Moment - Pillanatnyilag (Bocsi a rövidítésért)
-
sanyesz1122
csendes tag
Nem vagyok szakértő sőt egy mezei felhasználó. Biztos vagyok benne hogy írtam hülyeséget de azért venni telót mert jobb képet csinál......
Én 920-at veszek de nem azért mert a kamera így meg úgy.
Sok fórumot olvasok és így meg úgy ez meg ez. Ez ennyivel jobb az meg annyival.
Jó ok hogy elvileg jobb a kamera de valaki csak azért venne mert abban jobb. Nem hiszem. -
zord01
senior tag
Jobb a kamera, nem vitás. De akkor is megtévesztő. Ha natúr egymás mellé raknak 1-1 felvételt az átlag ember lehet, hogy nem fogja azt mondani, hogy húúúúúúúúúúúúúúúúú b+ mekkora különbség van. De ha ezt a felvételt látja, akkor igen. És ez a csalás benne.
Amúgy meg mindegy. Aki leég dinka, hogy egy ilyen fake tesztvideó miatt vegyen egy telefont, az meg is érdemli. A legtöbb Limia 920 tulaj úgysem emiatt veszi, vagy nem veszi, szóval más jelentősége nincs, mint hogy etikátlan (ha tényleg csalás).
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Villanyszerelés
- Ne legyetek bátorak, ha ezt a rollert választjátok - OOTD T10
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Everest / AIDA64 topik
- Nyaralás topik
- BestBuy topik
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 3***(X) "Zen 2" (AM4)
- Futás, futópályák
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 13 2022 M2 8GB 256GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy A14 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest