- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- VoLTE/VoWiFi
- Nothing Phone (2) - több, mint elsőre látszik
- One mobilszolgáltatások
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Honor Magic V2 - origami
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
Új hozzászólás Aktív témák
-
Jelenleg én is iPhonet akarom már kihajítani, és egy ilyenre cserélni, úgy hogy ismerem a WP7 minden baromságát (használtam) és kényszerből használom az iOS-t (legkevesebb pain in da ass).
Tényleg gyanúsan érdekes a HTC videóminősége (és valóban nem csinál ilyen szűk képkivágást még digitális stablizátorral sem), de kb. mindenki leszarja, mert a képstabilizálás volt a lényeg, nem a video minősége...
És az a legszebb, hogy minden topiknak van egy trollja, megjelenik, trollkodik egy sort, majd amikor valaki beszól neki, hangosan döngeti a mellkasát mint King-kong, hogy Ő csak véleményt oszt meg a többiekkel, és ugyanannyi joga van rá, mint bárki másnak.
Csak az a baj, hogy azt nem fogja fel, hogy a téma iránt valóban érdeklődőknek egy idő után nagyon fárasztó a "szakmai" hozzászólásait olvasni, mert a sok általa (is) generált baromság miatt a valóban értékes vagy akár egy később érkezőnek releváns hozzászólások elvesznek a feleslegesen generált vitatengerben.
Öregnek érzem már magam az ilyen hajcihőkhöz, meg igazából nem kell arról meggyőzni, hogy átbasz engem az Engadget, a Nokia, a Microsoft, de ha megsúgja, hogy még a télapó sem létezik, attól sem fakadok sírva. Az én pénzem, arra költöm amire akarom. Ha éppen rózsaszín pónikat szeretnék venni belőle, amikre naphosszat rejszolhatok, az is az én dolgom, az én döntésem, az én pénztárcám.
-
zord, amit te linkeltél, az állóképekből összevágott fotómontázs volt - nem videó.
A szenzor és a DSP máshogy viselkedik kép és videó feldolgozásakor.Senki nem állítja, hogy a HTC One X szutyok állóképet csinál (avagy fotót).
De lehet, hogy azok között a fényviszonyok között, egy félhomályos helységben, ellenfényben, bekapcsolt digitális képstabilizátorral, egyszerűen vacak videót lőtt.
Vitázóknak:
Olyan felesleges hülyeségen rugóztok egymásnak, hogy az már fáj. A teszt célja az volt, hogy bemutassa mire képes az OIS a hagyományos digitális képstabilizátorok ellen, nem arra, hogy milyen videót lő a Nokia 920 vs. többi.
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÁRCSÖKKENTÉS Dell Latitude E6320 notebook eladó
- iKing.Hu - Apple iPhone 16 Pro - Natural Titanium - Használt, megkímélt
- Eszpresszóképes kávéfőző 15 bar nyomással
- HP Victus 15-fb1002AX - 15,6"FHD IPS - Ryzen 5 7535HS - 8GB - 512GB SSD - RTX 2050 - Win11
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix G731GU Gamer Noti! I7 9750H / GTX 1660TI / 16GB D4 / 512 SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest