- Betiltották a Pixel 7-et Japánban
- One mobilszolgáltatások
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Rekord vékony lesz a Z Flip7 is
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Honor 400 - és mégis mozog a kép
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Prohardver app (nem hivatalos)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Z()L3
tag
Nem kifejezetten játékra vettem. Kevés időm van játszani, néha-néha ha van egy kis szabadidőm, pötyögök valamivel.
Ha pár játék nem fut rendesen, az nem tragédia. Az viszont, hogy fényképezni csak úgy tudok hogy más alkalmazás nem fut, az nonszensz. Ha a fényképező fut és vissza akarom nézni a képet, és a fényképező egyszerre fut a galériával, már az is tud nyekkenést okozni.
Azért vettem a 3gb-os verziót, mert Redmi9-et akartam, az volt nem egészen 60-ért. Ez ott volt csak max 1 hetet használva, 50-ért garival. Gondoltam ha az A5 2017 nem laggolt 3gb rammal, akkor ennek sem szabadna, meg ott sem futtattam 2-3 alkalmazásnál többet egyszerre.Egyébként meg vagyok elégedve a telefonnal. Jó nagy kijelző, nagyon jó üzemidő, nekem bejönnek a képek is amiket csinál. Ezzel meg tudok együtt élni, 1-2 játék és néha a rendszersebesség azért furi hogy így viselkedik egy régebbi telefonhoz képest...
-
Tompika777
senior tag
Valami EU-s szabályozás miatt van lecsérelve a gyári tárcsázó a Google tárcsázóra, szóval szerintem nem. Redmi Note 5-n is egy ideig üzenetek jöttek, hogy cseréljük le a gyárit Google-re, de mostanság nem jött üzenet. Ami érdekes az az, hogy Note 5-re is elérhető lett a MIUI12, és meglepő módon ott mégis meghagyták a gyári tárcsázó és üzenet appot, ha nem így lett volna én le sem cseréltem volna ott a MIUI11-et, szóval van némi ellentmondás a dologban.
Megértem, hogy lecsérélnéd, mert valóban jobb szerintem is.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Nothing Phone 1 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor 400 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- IPhone 16 Pro max 256GB gyári független 2026.02.18. Apple jótállás
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Corsair Katar Elite WL egér eladó (csak vezetékesen megy)
- Xbox Game Pass Ultimate kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól! - AUTOMATA BOLT
- Samsung Galaxy A40 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 8700K 6 mag 12 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Intel Core i7 7700K 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged