Hirdetés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- Samsung Galaxy A35 5G - fordulópont
- Google Pixel topik
- Fotók, videók mobillal
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Honor Magic V2 - origami
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
Új hozzászólás Aktív témák
-
xabolcs
őstag
válasz
Norby86 #4150 üzenetére
Nem erdekes az a CalyxOS! El is felejtheted, hogy megemlitettem!
Valassz kedvedre fozott romot! A fenti leirassal barmelyik meggyogyithato.
Most epp crDroid van rajta, de AlphaDroid-dal is rendben mukodott a 4G adat es a VoLTE!Nem bonyolult a rom-olas, de persze konnyu teglazni is. Bele kell tanulni, hogy mit szabad es mit nem.
-
xabolcs
őstag
válasz
Norby86 #4144 üzenetére
Annyit kell csinalni, hogy az elavult Pannon-os es Telenor-os beallitasokat ki kell torolni, s felvenni az uj, Yettel APN-eket: online, mms es ims az alabbi adatokkal:
<apn carrier="Yettel MMS"
mcc="216"
mnc="01"
apn="mms"
mmsc="http://mmsc.yettel.hu/"
mmsport="8080"
mmsproxy="84.225.255.1"
type="mms"
protocol="IP"
roaming_protocol="IP"
/>
<apn carrier="Yettel Online"
mcc="216"
mnc="01"
apn="online"
type="default,supl"
protocol="IPV6"
roaming_protocol="IP"
/>
<apn carrier="IMS"
mcc="216"
mnc="01"
apn="ims"
type="ims"
protocol="IPV6"
roaming_protocol="IPV6"
/>
Ha megvan mindharom, akkor egy repulogep-mod be-ki kapcsolas megteszi!
-
xabolcs
őstag
válasz
Norby86 #4144 üzenetére
Egyelore csak egyetlen egy fozott romot talaltam, ami Yettel-el is ugy mukodik ahogy kell: calyx_ginkgo-ota-retrofit-20241010.zip (telegram, pixeldrain)
Egyelore nem tudom, hogy mitol mukodik ez es mitol nem mukodik a tobbi (Lineage OS, crDroid, AlphaDroid, Pixelage). -
xabolcs
őstag
válasz
Graphics #4128 üzenetére
Ahogy cidalain is irta, ott reszleteket is talalsz.
En nagyon meg vagyok elegedve a hivatalos crDroid-dal (ginkgo -val kompatibilis a Note 8T)!
A 14-es Android alapu crDroid 10-et meg nem probaltam ki, anno az korai crDroid 9-ekkel is volt bajom Note 8T-n.Google Apps-nak en a NikGapps basic-et hasznalom. Egy ideje van "hivatalos crDroid NikGapps is: crdroid-official Elite Builds, kiprobalhatod ezt is.
A fozott romok / nyitott bootloaderek / custom kernelek nagy hasfajasa, hogy a Google par honapja elkezdte kigolyozni oket es emiatt a GPay, Kreta meg mas hasonlo alkalmazas (ami a Play Integrity-t hasznalja) gyakran el-elromik, hogy nem eleg biztonsagos a keszulek.
Tovabbi reszletek a Magisk topikban.Ha nem hasznal ilyen programokat a parod, akkor nem lesz baja a custom romokkal!
Ha pedig hasznalna, akkor iratkozz fel a mar emlitett Magisk topikra es tartsd naprakeszen a telefonjat! -
xabolcs
őstag
válasz
Gézengúz #4100 üzenetére
Intruder2k5 most cserelt akksit a sajatjaban: [a szomszed topikban] olvashatod.
-
xabolcs
őstag
Szamomra nem derul ki, hogy milyen ROM szerepel a videoban.
Tudnal segiteni?
Pont most irtam egy minimalis beszamolot a melyvizbe. Remelem az emlitett kikapcsolasos problema csak egyedi eset es nem erint mindenkit.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Lenovo Thinkpad P1 gen1, gen2, P52s FHD, 4K oled touch
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 65" C1 OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready!
- Eredeti DELL 240W töltők (LA240PM160)
- BESZÁMÍTÁS! Samsung T22E390EW TV monitor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest