- One mobilszolgáltatások
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Íme, a Moto X70 Air, vagyis Motorola Edge 70 minden oldalról
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy Z Fold6 - ugyanaz, sarkosan fogalmazva
- Samsung Galaxy Note9 - stylus-szimbólum
- Yettel topik
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
Norby86
őstag
válasz
xabolcs #4151 üzenetére
Tudom hogy nem bonyolult, sokáig nekem is xiaomi telefonom volt és sosem volt gondom a romolással. Aztán anyámé meghasalt úgy hogy elvileg normális twrp-t tettem rá, de valószínűleg mégsem. Szóval nem tudom itt a csoportban kinek van bevált tutira működő twrp verziója, de akkor azzal megpróbálnám neki feltenni a crDroidot pl.
-
Norby86
őstag
válasz
xabolcs #4148 üzenetére
Köszi a linket meg a Yetteles APN leírást! Kérdés hogy ez a linkelt rom mennyire megbízható, teljesen ismeretlen nevű számomra. Másik hogy ez melyik androidot tartalmazza? 13 vagy 14? Megmondom őszintén félve állok neki, mert anno anyukám telefonjára már próbáltam főzött romot tenni, még a xiaomi.eu nightly romot. Aztán feltettem a twrp-t, majd a romot, és onnantól be sem kapcsolt a telefon. A Komáromi Attilához kellett elvigyem hogy életet leheljen bele. Nem akarok úgy járni megint. Szóval egy lépésről lépésre kipróbált how-to telepítő leírás kellene nekem meg pontos twrp link nehogy rosszat tegyek fel neki.
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi 13T Pro 12GB / 512GB Black Makulátlan állapotban! - Garancia 2027-ig a nextelshop.hu-ba
- Apple iPhone 15 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S23 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy s25 ultra 512gb, makulátlan,garanciális
- Új Realme 14 Pro Plus 512/12GB Gray
- DELL PowerEdge R740 rack szerver - 2xGold 6130 (16c/32t, 2.1/3.7GHz), 64GB RAM, 10Gbit HBA330, áfás
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB DDR5 RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 15 Plus 128GB,Újszerű, USA verzió, 12 hónap garanciával
- Honor X6a 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Asus K73SJ - i7-2670QM I 6GB I 120GB SSD I 17,3" HD+ I Nvidia I HDMI I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest