- Magisk
- One mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Íme az új Android Auto!
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Samsung Galaxy Fit 3 - keveset, de jól
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
Norby86
őstag
válasz
xabolcs #4151 üzenetére
Tudom hogy nem bonyolult, sokáig nekem is xiaomi telefonom volt és sosem volt gondom a romolással. Aztán anyámé meghasalt úgy hogy elvileg normális twrp-t tettem rá, de valószínűleg mégsem. Szóval nem tudom itt a csoportban kinek van bevált tutira működő twrp verziója, de akkor azzal megpróbálnám neki feltenni a crDroidot pl.
-
Norby86
őstag
válasz
xabolcs #4148 üzenetére
Köszi a linket meg a Yetteles APN leírást! Kérdés hogy ez a linkelt rom mennyire megbízható, teljesen ismeretlen nevű számomra. Másik hogy ez melyik androidot tartalmazza? 13 vagy 14? Megmondom őszintén félve állok neki, mert anno anyukám telefonjára már próbáltam főzött romot tenni, még a xiaomi.eu nightly romot. Aztán feltettem a twrp-t, majd a romot, és onnantól be sem kapcsolt a telefon. A Komáromi Attilához kellett elvigyem hogy életet leheljen bele. Nem akarok úgy járni megint. Szóval egy lépésről lépésre kipróbált how-to telepítő leírás kellene nekem meg pontos twrp link nehogy rosszat tegyek fel neki.
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Magisk
- Dell notebook topic
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- IGP nélküli processzorokkal készül az Intel és az AMD
- Trollok komolyan
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- One mobilszolgáltatások
- További aktív témák...
- Új, makulátlan állapotú Samsung Z Fold 6 256GB Tengerészkék, független, 2 év garancia
- Apple iPhone 12 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S24 Ultra 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Google Pixel 9 Pro 5G 16/256GB Szürke Színben Bontatlan 12 Hó Garanciával
- iPhone XS Max 64GB LEÍRÁST OLVASS!
- Csere-Beszámítás! Asus Tuf RX 9070 XT 16GB Videokrátya! Bemutató darab!
- Csere-Beszámítás! Olcsó Számítógép PC Akár játékra! Intel X5650 / GTX 1650 / 24GB / 240SSD+ 500HDD
- BESZÁMÍTÁS! 16GB (2x8) G.Skill Trident Z RGB 4266MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! MSI MAG321QR 32 165Hz WQHD 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel - használt
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG CROSSHAIR X670E GENE alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest