- Így néz ki a Honor Watch 5 Pro
- iPhone topik
- Pulzust is mér az Apple az AirPods Pro 3
- Apple iPhone Air - almacsutka
- Ilyen lesz a Galaxy S26 Ultra
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- CES 2025: Megjött az Amazfit Active 2
- Nagyon erős ajánlat lett az Apple Watch SE 3
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Itt a Xiaomi Android 16-os frissítési ütemterve a kompatibilis készülékekre
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
enduser333
csendes tag
válasz
hellboy.4591 #3577 üzenetére
Mire gondolsz user error-ként? Telefonálok rajta, és a szükséges appokat használom: Gmail, Google fotók, MyVodafone, banki appok, saját Mi zenelejátszó, Tesco app, Parkall, Burger King. Játék fronton egy szókereső. Ezt azért nem érzem megterhelőnek.
De nagyon szívesen venném, ha mondanád, mit csinálhatnék jobban, mert el vagyok keseredve. Mégiscsak egy 60.000-es telóról beszélünk, és nekem ez munkaeszköz, ami cserben hagy.
-
hhgygy
senior tag
válasz
3 éves Redmi Note 6 Pro, másfél éves Redmi Note 8T, semmi lassulás.
Jó, mi boomer módban használjuk: email, böngészés, Facebook, Whatsapp, semmi game, de még zenét sem hallgatunk rajta. -
szemy94
senior tag
válasz
Lehet van olyan is, de amikor a kezembe vettem, és a szemem láttára csinálta 1 gyári héttel a visszaállítás után, hogy megáll 2 percre úgy, hogy nem reagál semmire konkrétan, azért furcsa volt. A hosszú bekapcsológomb nyomásra sem bírt újraindulni, természetesen a kijelzőt sem zárta le rövid nyomásra. Én ilyet még Androidos gyári ROM-os telefonnal nem láttam. Lehet, hogy hardveres a hiba, nem tudom, de akár a hálózattal is összefügghetett valami, mert mióta nem használja folyamatosan, csak a gyerek Youtube, meg játék, SIM nélkül, azóta nincs annyiszor ez a jelenség.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Így néz ki a Honor Watch 5 Pro
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Autós topik
- Viszonylag olcsó, 26,5 hüvelykes QD-OLED monitor bukkant fel az MSI kínálatában
- Polgári repülőgép-szimulátorok
- BestBuy ruhás topik
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- Lenovo Legion Go: a legsokoldalúbb kézikonzol
- Vigneau interaktív lokálblogja
- További aktív témák...
- Új, bontatlan, iPhone 17 Pro Max gyárilag kártya-független, apple világgaranciával
- Apple iPhone 16 pro független.
- Iphone 15 -független-tökéletes állapotban-128Gb
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3589
- HIBÁTLAN iPhone XS 256GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3587, 100% Akkumulátor
- 145 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090 (ELKELT)
- Intel Processzorok sok db : Xeon E5-1620V3, Pentium G4400T, i3 6100, i3-4130, i3-2140T
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3172
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 256GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3549,100% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B650M R7 7700 32GB DDR5 1TB SSD RX 9070 XT 16GB be quiet! Pure Base 500 FX 750W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest