-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
kovjoe
aktív tag
válasz
Zoli bácsi #4012 üzenetére
Nekem és a feleségemnek xiaomi 11 lite 5g NE van (3 év támogatás), vékony telefon, könnyű, mind a ketten nagyon szeretjük, ő samsung a40-esről, én note 9-ről váltottam. A lányom egy note 10s kapott a note 8T helyett, részéről sincs panasz, éppen tegnap lett feltéve az új frissítés.
-
kovjoe
aktív tag
válasz
Zoli bácsi #4010 üzenetére
Mindenképpen tudni kellene a keretet, amit rá akarsz, tudsz szánni. Persze az árak napról napra törnek felfelé. De a note 10s vagy a note 11-nek a 6 gb-os változata még most is megfizethető verziónak tűnik.
-
kovjoe
aktív tag
Nem képzelhető el, hogy volt rajta olyan OTA ROM frissítés (főleg, ha közben android főszám is váltott) ami után nem csináltatok gyári visszaállítást? Én már jártam úgy, hasonló helyzetben, hogy azt hittem, hogy kuka a készülék, majd ment egy factory reset, és utána minden szép és jó lett.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy S22 Ultra 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 15 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor 200 Pro 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 14 PRO - 128GB - Deep Purple - 85% akkumulátor
- Samsung Galaxy S22 Ultra 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Országosan a legjobb BANKMENTES részletfizetési konstrukció! Lenovo ThinkPad L16 Gen 1 Prémium
- Iphone 15 Plus 128GB Pink Dobozos 12 Hónap Garancia
- Beszámítás! Oculus Rift virtuális valóság szemüveg garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest