- Megdöntheti az iPhone 4 rekordját az iPhone 17
- iPhone topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Szuper Szigettel futott be a HyperOS 3
- Hamarosan itt az Amazfit T-Rex 3 Pro – fotók, infók az új óráról
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Mobil flották
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Motorola Edge 40 - jó bőr
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zoli bácsi
őstag
válasz
satee76 #4009 üzenetére
Nem, nem akarok és semmit a teló nyakába varrni.....
Ezért is írtam, hogy napon maradt amikor "meghülyült", meg én engedtem neki hogy mobilhálózatról frissítsen. (Korlátlan mobilnetem van, céges előfizetés. Igaz sokat nem telefonálok, de havi 1800ft-ért korlátlan beszélgetés bármely hálózatba, korlátlan mobilnet..Ezt nem szabad kihagyni.).
Annyi, hogy mintha gyorsabban szívná az akkut a mobiladat kapcsolat az új MIUI frissítés óta. Ezért írtam csak le, érdekességképp.
2,5 éves teló, ha hirtelen bedöglene is azt mondanám, megérte az árát, ennyi időt szolgált.
Ha nem ugrottak volna így el az árak, meg nem lett volna a 8 hónapos táppénzem fele pénzzel, tuti már lecseréltem volna, 2 évente cserélem akkor is ha látszólag nincs baja.
Heteken belül esedékes a csere, (lesz egy szülinapom, meglepem magam) több mint valószínű hogy maradok a márkánál, meg a sorozatnál (Note).
Majd körülnézek, de szívesen fogadok tanácsot.
Új hozzászólás Aktív témák
- HIBÁTLAN iPhone SE 2022 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3367
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2022 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3367, 91% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3364
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3363
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3360
- Panasonic CF-XZ6 AIO all-in-one laptop tablet 2k touch i5-7300u speciális ütésálló rugged
- Creative Sound BlasterX G6 7.1 USB külső hangkártya
- Eredeti Lenovo USB-C 135W töltők
- Thinkpad X230 legenda: i7 CPU, IPS kijelző, 12 GB, dupla SSD, magyar villbill, webcam, fingerprint
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H510M i3 10100F 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1050 Ti 4GB Zalman N4 Chieftec 400W
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest