- Milliókkal olcsóbb a Model Y Standard Magyarországon
- iPhone topik
- Újjáéled a Motorola Moto G100
- Felrobbant a Pixel Fold Zack Nelson kezében
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Yettel topik
- Telekom mobilszolgáltatások
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
.Sziszi.
csendes tag
Nekem a frissítés elmaradása nem gond, inkább furcsállom, hogy ez az első ilyen teló a családban és megállt ennél a verziónál, a másik kettő pedig erős héttel később érkezve simán tovább frissült.
Az is érdekes, a 12-re frissülteknél nem láttam még problémát, a 11-esnél előfordul, hogy használat nélkül jelentősen merül.Amúgy nem mondom rossz telónak, ár/érték arányban egyértelműen jó. Én is ezért választottam a két gyereknek + tesómnak, na meg mindenki dicséri.
Eddig Samu telóink voltak nekünk is és a gyerekeknek is, de a jelenlegi típusai ár/érték arányban nem jók, ezért váltottunk.
Mondjuk a 3 éve használt '17-es J5-ömet nem cserélném le rá, ahogy párom se. -
cidalain
veterán
Figyi, aki lefrissíti az meg a frissítés bugjaival szop. Hiányzik az neked? Ha a jelenlegi verzión nagyjából oké, akkor ne idegeskedj a frissítésen, hagyd a francba, és örülj hogy működik.
(Mi A3 gyári A11 upgrade téglázta a telókat, telepítsen frissítést, akinek 2 anyja van, az A9 is tökéletesen jól fog menni 2 év múlva. Nekem nincs ismert bugja most, tuti hozzá nem nyúlok)
Új hozzászólás Aktív témák
- KERESEK: Poly Voyager 4320 M UC USB-C 218478-02M Part number: 77Z30AA
- BESZÁMÍTÁS! Acer Predator Helios 300 17 FHD notebook - i7 9750H 32GB DDR4 1TB SSD RTX 2060 6GB W11
- Apple MacBook Pro 13" 2019 256/8GB Akku:40 ciklus! Magyar
- Eredeti DELL 240W töltők (LA240PM160)
- 0perces !Samsung Galaxy Book5 Pro 360 2in1 Core Ultra 7 256V 16GB 1TB 16" WQXGA+ AMOLED TOUCH 1évgar
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest