- Google Pixel topik
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Poco X6 Pro - ötös alá
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- Honor 200 Pro - mobilportré
- One mobilszolgáltatások
- Yettel topik
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
szs85
aktív tag
válasz
Potyka03 #4146 üzenetére
A beállítások menüben a megjelenés vagy kezdőképernyő alpontjában a "-1 képernyő" vagy "App vault" vagy hasonló menüpontban lehet (kéne) szerepelnie egy listának.
De lehet, hogy nincs, a Xiaomi.eu romba betették, én az alapján írtam a fentieket. Ha nem találod, azt is jelentheti hogy global verzióban nincs is.
Egy reddit postban ajánlanak egy miui launchert, amiben benne van Google Discover. Óvatosan a telepítéssel, csak saját felelősségre ajánlom.
-
szs85
aktív tag
válasz
Norby86 #4140 üzenetére
Crdroid-ot javaslom, van hozzá hivatalos oldal és leírás is:
- Note 8T a crdroid oldalán, itt pedig romok
- dowload older version alatt van a recovery isVolt ilyenem cégesbe, amit titokba szét romolgattam, mert emlékeim szerint a miui 12 alatt belassult, és akkor volt BlissRom sokáig android 10 alapokon, és elégedett voltam vele, de pár másikat is kipróbáltam.
-
szs85
aktív tag
válasz
LadaLord #3907 üzenetére
Szerintem abszolút. 35 körül szokott mozogni általában, ha van rajta normális gari az pár plusz ezrest jelent. A közelség-érzékelőt érdemes leellenőrizni, valamint az én telómra jellemző, hogy a wifi és a bluetooth a 2.4 Ghz-en nagyon belassul, szinte élvezhetetlen így youtube-on videót nézni, mert tölt és videóminőség is leromlik. Ha csak ez a frekvencia sáv elerhető, akkor ezt is ajánlatos lecsekkolni.
-
szs85
aktív tag
Előfordulhat, ha vmilyen költöztető, szinkronizáló (Google sync) vagy visszaállító futtatásakor a beállítasokat is migrálja, viszont az nem jelenik meg a beállítások menüben.
A fejlesztői beállításokban miután engedélyezted az usb hibakeresést / adb-t, az adb-ben ezeket a parancsokat futtatnám:adb shell 'settings list secure
(Itt keress Night displayt tartalmazó sorokat, mert ezeket kell módosítani az alábbiakra.)
adb shell 'settings put secure night_display_activated 0'
adb shell 'settings put secure night_display_auto_mode 0'
-
szs85
aktív tag
Nekem most Bliss rom fut, ott kirakták külön menüpontba, valahogy így.
Esetleg az alkalmazás választóban nincs külön crdroidos ikon?
Google Playben csak wifire van állítva az alkalmazásletöltési preferencia?
Több most nem jut eszembe. Írtad, hogy a beállításokban kerestél gondolom a friss* és upd* szavakra. -
szs85
aktív tag
A fejlesztői beállítások (developer mode) bekapcsolása megtörtént?
Ha nem, akkor általában a buildszámra (buildnumber) kell kattintani sokszor és az előhozza. A buildszám a "A telefonról" (about phone vagy about device) alatt van. Valahogy így.
-
szs85
aktív tag
Sziasztok!
Melyek azok a friss custom romok, amikben portolva van a miui kamera appja?
Most bliss romot használok, és ott belerakták, most ilyeneket keresek.
Köszönöm előre is!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- REFURBISHED - HP USB-C Dock G4 docking station (L13899-001)
- AKCIÓ! MSI Z690 i7 12700K 32GB DDR4 1TB SSD RX 6800 16GB Phanteks P600S Cooler Master 750W
- Dell Latitude 5495 Full HD IPS Ryzen 5 pro 2500u Radeon Vega Mobile Gfx i5-8350u verő Bp MPL Foxpost
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- Asus Rog Strix G16
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged