- Azonnali mobilos kérdések órája
- Szakított a OnePlus és a Hasselblad
- Apple iPhone 17 - alap
- A Galaxy S26-tal együtt késik a One UI 8.5
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Apple Watch
- iPhone topik
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
-
Mobilarena

Új hozzászólás Aktív témák
-
Fortclay
csendes tag
válasz
tigipuf
üzenetére
Én is így vagyok vele. Pedig anno pont, hogy azért váltottam a Samsungra, mert a Mi A2-vel is hasonló gondjaim voltak. Aztán közben azon megoldotta a Volte, de a Samsungon semmi sem segített. Hiába cserélték ki amikor összetörtem biztosítás keretein belül, ugyanazt produkálta, pedig az első pár hónapban jó volt. Külvárosban lakom és a 4G-s sebesség egyszerűen borzasztó lett, a 3G simán gyorsabb volt. Hiába telefonálgattam a Telenornak, azzal magyarázták, hogy lehet nem tudja a telefon a Volte-t. Mondtam, hogy tőletek vettem és tudja, de ha nem tudná akkor is kellene műküdnie a 4G-nek. Cseréltek egy SIM kártyát is, de nem lett jobb. Nyilván az üzletben, a torony t*kében az üzletben dolgozó kezében kimaxolta a 4G-t, de mire kijöttem már egyből visszaesett, aztán itthon meg hát... Aztán erre még rájött, hogy a hívások sem érkeztek be olykor, csak SMS-eket kaptam.
Xiaomin azóta is tökéletes.
Új hozzászólás Aktív témák
- Nothing Phone (3A) 5G 256GB + ajándék Nothing okosóra
- Apple iPhone 15 Pro Max 256GB Újszerű,Kártyafüggetlen,Dobozos,Tartozékaival! 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone 15 Pro 128GB 100% Akku,Újszerű Kártyafüggetlen,Dobozos,Tartozékaival! 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone 15 128GB 82% Akku ONE függő,Megkímélt,Tartozékaival! 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone 14 128GB 86% Akku Újszerű,Kártyafüggetlen,Dobozos,Tartozékaival! 1 Év Garanciával!
- AKCIÓ! Apple Watch SE 2024 44mm Cellular okosóra garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Huawei P20 Lite/Huawei P20/Huawei P30 Lite/Huawei P30/Huawei P30 Pro
- AMD AM4-es HP OMEN 25L GT12 alaplapok - B550 chipset
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z270 GAMING PRO CARBON alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest