Hirdetés
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Bekerül az Apple Pay és Google Pay a Budapest GO alkalmazásba
- Apple Watch
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Yettel topik
- Megbüntették, ezért feloszlatná az EU-t Elon Musk
- Felfrissítette magát a Galaxy Watch4
-
Mobilarena

Új hozzászólás Aktív témák
-
Laca0
addikt
válasz
Zoli bácsi
üzenetére
Bocs, de szerintem a 11 Lite 5G NE Xiaomi-val jobban jártál volna. Majd 1-1.5 év után a Samu jól be fog lassulni, ha addig nem megy tönkre. Nem saját tapasztalat, hanem ismerőseim, barátaim köréből kapom az infót. Különösen az "A"-s típusok. De ne legyen igazam.
-
tachikoma
aktív tag
válasz
Zoli bácsi
üzenetére
Gratula hozzá, én pont ugyanilyen samu telefon beszerzésén gondolkozom, csak van pár elbizonytalanító tényező. Az egyik az elég nagy ugrás az árban, a másik, meg hogy ez egy tavalyi modell (azt az információt kaptam, hogy kb idén ősszel nyugdíjba is vonul, nem lehet majd kapni újonnan.)
De azon filózom, hogy vajon a még kapható darabokat mikor gyárthatták. Ha esetleg egy éve hevernek dobozban valami raktárban, akkor milyen állapotban lehet az akksijuk? (hiába újonnan vásárolt)
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S24 Ultra / 12/256GB / Kártyafüggetlen / 12HÓ Garancia
- Bomba ár! HP ProBook X360 435 G7 - Ryzen 3 I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I W11 I Cam I Gari!
- Xiaomi Redmi 13 4G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LENOVO Legion Pro 5 16IRX8 - 16" WQXGA 240Hz - i5-13500HX - 16GB - 1TB - RTX 4060 - 9 Hó garancia
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B650M R5 7600X 32GB DDR5 512GB SSD RX 6900XT 16GB Zalman Z1 PLUS NZXT 850W
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest