Legfrissebb anyagok
Mobilarena témák
- Google Pixel topik
- iPhone topik
- Google Pixel 9 és Pixel 9 Pro összehasonlító gyorsteszt
- Fotók, videók mobillal
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Samsung Galaxy A34 - plus size modell
- Apple iPhone 11 - népalma
PROHARDVER! témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
Stylewars_kp
őstag
Tok+kijelző védő téma. Én elhagytam mindkettőt. A tok alá bekerülő porszemek összekarcolták a telefon oldalát. Ezen felül meg sár nehéz lett az amúgy sem könnyű telefon. Üvegfólia meg állandóan összetört a legapróbb ütődéstől is. Egyedül a kameravédő fóliát használom.
Feltettem tegnap a miui12 globalt a svájci megoldással. Egész jó. Nem érzek sem lassulást sem gyorsulást. Egy dolog ami furcsa az a betűméret. S-es méret kicsit nagy. XS meg túl kicsi. Erre a nyamvadt google tárcsázóra van valami jó alternatívátok? 10 évvel ezelőtti HTC telómon is ez volt. Zéró fejlődés azóta.
Új hozzászólás Aktív témák
Témaindító teszt
Téma tudnivalók
Témához kapcsolódó anyagok
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- BONTATLAN Új Iphone 16 és 16 Plus 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető
- BONTATLAN Új Iphone 14 és 14 Plus 128-512GB 1év hivatalos APPLE garancia gyári független Deák Térnél
- AKCIÓ BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256GB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető
- Samsung Galaxy S23 Ultra 256GB
- Teljesen új Google Pixel 9 256GB Obszidián eladó (garancia)
Üzleti előfizetők hirdetései
- Quadro FX 570 eladó
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 13, Xiaomi Redmi Note 13 Pro, Xiaomi Redmi Note 13 Pro+
- BESZÁMÍTÁS! Asus H110M i5 7400 8GB DDR4 250GB SSD 1TB HDD GTX 1650 4GB ZALMAN S3 TG Chieftec 600W
- Csere-Beszámítás! Felsőkategóriás számítógép PC Játékra! I9 13900KF / RTX 4080 / 32GB RAM / 1TB SSD
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad P43s - i7-8G I 8GB I 256GB SSD I Nvidia I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged