Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• ρσгτσ

addikt

válasz Laca0 #2716 üzenetére

Nem is írtam, hogy szétmoddolt ROM. Ezért említettem a devet is. Csak szimplán nem releváns egy olyan készülékhez képest, amin global stabl fut. Gondoltam a fent leírtak alapján kiderült, hogy ROM -ok terén nem sötétben tapogatózok.

Ahogy azt sem írtam, hogy rossz lenne az üzemidő. Inkább arról írtam, hogy felhasználás függő. Erre is hoztam feljebb néhány példát.

Olyan, mint azt mondani 4 órát bír folyamatos játékkal a telefon. Közben azt elfelejtve, hogy nem mindegy milyen játékkal, mennyi erőforrást használ, online vagy offline, van -e folyamatos szinkron, mekkora adatforgalommal jár, wifi vagy mobilnet...stb.

Én például sokkal hamarabb kivégzem a 100 százalékot, mint a nagy átlag. Életképtelen lenne bármelyik okostelefon, ha nem lehetne napközben tölteni. A mostani eszközök már nem Nokia 3210 -ek. Érdemes alternatív megoldásokon gondolkozni.

De ha már Xiaomi...Mi Max 3 -at is simán kivégzem egy nap alatt, és ugye annak fizikai adottságai miatt jóval izmosabb az üzemideje, mint ennek. Pedig ott eléggé szétkaptam a ROM -ot és inkább china alapokat használtam, némileg portoltam.

Igaz, már csak a polcon hever, de az egyik legjobb modell volt.

Új hozzászólás Aktív témák