Hirdetés
- Légből kapott hírünk van képekkel
 - Mobil flották
 - Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
 - Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
 - Vivo X200 Pro - a kétszázát!
 - iPhone topik
 - Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
 - One mobilszolgáltatások
 - Xiaomi Watch 2 Pro - oké, Google, itt vagyunk mi is
 - Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia

- 

Mobilarena

Új hozzászólás Aktív témák
- 

ρσгτσ
addikt
Nem is írtam, hogy szétmoddolt ROM. Ezért említettem a devet is. Csak szimplán nem releváns egy olyan készülékhez képest, amin global stabl fut. Gondoltam a fent leírtak alapján kiderült, hogy ROM -ok terén nem sötétben tapogatózok.
Ahogy azt sem írtam, hogy rossz lenne az üzemidő. Inkább arról írtam, hogy felhasználás függő. Erre is hoztam feljebb néhány példát.
Olyan, mint azt mondani 4 órát bír folyamatos játékkal a telefon. Közben azt elfelejtve, hogy nem mindegy milyen játékkal, mennyi erőforrást használ, online vagy offline, van -e folyamatos szinkron, mekkora adatforgalommal jár, wifi vagy mobilnet...stb.
Én például sokkal hamarabb kivégzem a 100 százalékot, mint a nagy átlag. Életképtelen lenne bármelyik okostelefon, ha nem lehetne napközben tölteni. A mostani eszközök már nem Nokia 3210 -ek. Érdemes alternatív megoldásokon gondolkozni.
De ha már Xiaomi...Mi Max 3 -at is simán kivégzem egy nap alatt, és ugye annak fizikai adottságai miatt jóval izmosabb az üzemideje, mint ennek. Pedig ott eléggé szétkaptam a ROM -ot és inkább china alapokat használtam, némileg portoltam.
Igaz, már csak a polcon hever, de az egyik legjobb modell volt.

Új hozzászólás Aktív témák
- Arc Raiders
 - Tőzsde és gazdaság
 - Milyen videókártyát?
 - Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
 - Kuponkunyeráló
 - PlayStation 5
 - WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
 - AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
 - LG LCD és LED TV-k
 - Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
 - További aktív témák...

- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3675
 - Apple iPhone 11 Pro Max / 64GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / 100% akku
 - Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
 - GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3074, 100% Akkumulátor
 - Macbook Pro 2019 // i9 // 32GB / 2TB // Számla+Garancia //

Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest