- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Telekom mobilszolgáltatások
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- Megvásárolható a Vivo X300 és X300 Pro Magyarországon, íme a hivatalos árak
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Poco F7 – bajnokesélyes
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Kínai tech-túra összefoglaló
-
Mobilarena

Új hozzászólás Aktív témák
-
zzola
titán
Csakhogy meglegyen a mundér becsület!
Munkahelyen kaptam egy Samsung A10-et, de mivel nincsen benne ujjlenyomat olvasó, ezért nem tudom használni a céges levelezést rajta. Amúgy egy vicc kategória a készülék 40k-ért.
Asszony ledobott Honor 8-ával próbálkoztam utána, ennek zárlatos az akkuja, így a fiókban végezte az is.
Na jött az ötlet, hogy ez a készülék mennyire hiper-szuper. Én 56k-ért jutottam hozzá 2 év Wayteq garival. Nos, a 4 éves Honor 8 oda-vissza veri sebességben ezt a készüléket, használhatóságban klasszisokat ver a Note 8T-re.
Viszont én csak munkára használom, semmi szórakozás, így nekem csak szubjektív véleményem van a készülékről...Mondjuk ezért az árért nem rossz. Privátban egy Samsung S10+ van mellette, nyilván ahhoz nem hasonlíthatom....
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi 15 Ultra 5G 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- új bontatlan iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 1 év garancia
- Apple iPhone 13 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S23 Ultra 12/512GB, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Microsoft Surface Laptop 4 13.5" i7-1185G7 16GB 512GB 1 év garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2159
- 152 - Lenovo LOQ (15IRH8) - Intel Core i5-12450H, RTX 4060
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T495 - AMD Ryzen 5 PRO I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Akció! Csere-Beszámítás! Asus ProArt B760-Creator D4 Alaplap! LGA 1700
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest