- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Egy hét múlva érkezik a Huawei kamerabajnoka
- Egy szenzor, két zoomkamera: újraírta a Huawei a mobilfotózás történetét
- Google Pixel topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zoli bácsi
őstag
válasz
Kisbocs06 #1316 üzenetére
Én Note 5-ről váltottam, egy hajszálnyival gyorsabbnak tűnik, de ez lehet hogy a plusz 1gb memória miatt van. Az értesítési led hiánya igényelt nekem megszokást, meg hiányzik a Miui tárcsázó.
Az egyetlen újdonság igazából az NFC, ezt egyenlőre nem használom, de ki tudja, hátha szükség lesz rá.
Úgy gondolom, hogy olyan őrületes fejlesztésbe kezdtek, hogy apróbb különbségek vannak az egymást követő modellek közt, szóval kell 2-3 generáció (Ami kb 1 év) ami már érzékelhető előrelépést jelent.
Kérdésedre válaszolva szerintem az NFC lenne előrelépés, igazából érdemesebb az újabb modellt venni, talán tovább lesz támogatott...
Új hozzászólás Aktív témák
- Lenovo ThinkStation P520 Workstation! W-2145, 64GB, 512 SSD /Quadro - Számla, garancia
- 119 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!) (ELKELT)
- Bomba ár! HP ProBook 430 G8 - i5-1135G7 I 16GB I 256GB SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- LG 77G3 - 77" OLED evo - 4K 120Hz 0.1ms - MLA - 2000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
- Samsung ME46B 46" LED Monitor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest