-
Mobilarena
════════════◄Xiaomi Redmi Note 4G LTE►════════════
Új hozzászólás Aktív témák
-
blakey
titán
Egyébként érdekesek ezek a dolgok, mert eddig ilyet nem tapasztaltam, sőt, az utolsó frissítés jobb, mint az előző 2. Egy állandó bug van nálam, mégpedig, hogy hívás közben a hívó képe nem jelenik meg ill. 2x csinált olyat, hogy nem engedett az SD-kártyára másolni, holott minden engedélyezve van, újraindítás segített.
-
Fejvadi
nagyúr
Igazából a Wipe Cache-t csak nagy változások esetén vagy anomália miatt kellene, kisebb hibák, de ha nincs gond akkor nem baj ha kimarad. Én már az 5. frissítésen vagyok túl mióta nem tettem Wipe Cache. A 4G-n meg ráadásul csak egy sys van amit olvas, így nem is lehet Boot-ni a másik sys-re ami gondot okozhat. Persze egy jó Wipe Cache sose árt.
-
Bargain
tag
Nekem az 15.1.16. van fent. Azon lehúzod az értesítési panelt.
Balra csúsztatod a kijelzőt, ott a kapcsolók között van.
"Képernyők" elnevezéssel van ott egy kapcsoló.
Feljebb kell húzni a kapcsolókat mert nem mind látszik egyből.
Kis olló van látható rajta, arra nyomsz és csinál arról egyet ahol állsz éppen kijelzőn. Az legújabban változott volna az is? -
Amichai
csendes tag
Köszi mindenkinek a válaszokat. Elég esélyes, hogy ez lesz a következő telefonom.
Annyit még kérdeznék, hogy akkor hol érdemes venni? Többeknek ugye jó volt az ED-s, és talán ez a legkényelmesebb (egy köpésre van az egyik boltjuk), de ha van más bolt, ahol jók a tapasztalatok, akkor megnézem azt is.Még egyszer köszi!
-
-
blakey
titán
Most komolyan, szerinted egy ROM-nak mi köze a SIM kártyád cseréjéhez? Meséld el, szeretném tudni.Tudod mit, inkább ne írj semmit, értelmetlen, még a hálózatfüggő telefon sem szól ha SIM-et cserélek.
Amúgy igen, ha nekem nem kér SMS-t akkor nem létezik.
Ez a te "hozzáállásod" csak megfordítva..
-
blakey
titán
Jó, de nem érted a lényeget, a ROM nem kér SMS-t, valami app kéri és nem a Poweramp.
Magyarázd el nekem, hogy a ROM-nak mi köze van a SIM cseréjéhez, hogy ezáltal SMS-t kérjen? Nekem semmilyen SMS-t nem kér és soha semmit nem regisztráltam SMS-sel.
Valamelyik programod/fiókod kéri az SMS-t, a ROM nem kér SMS-t.Lehet, hogy megváltozott a 0690-es szmod csak elfelejtetted.
(#1271) Fejvadi
Gondolom a forgaémazó teszi rá, az ED szerintem nem foglalkozik ilyesmivel.
-
blakey
titán
Régi a kártya? Úgy értem, hogy több, mint 2 éves? Ha igen akkor szolgáltatónál lehetőség van újabbat kérni.
SMS-t nem kérhet a telefon ha ROM csere történt. Gondolkodj el azon, hogy történt-e olyan regisztráció amit más kártyával csinálhattál, stb. Powerampnak semmi köze a SMS-hez, pl, legalábbis én nem tudok róla.
-
blakey
titán
Én kezdetek óta Powerampot használok, mivel már rég megvettem, megszoktam, semmi gond nem lépett fel eddig,.Ha ilyet ít ki, hogy SIM-kártya csere történt akkor valamelyik app igényel ilyesmit ami kártyához van társítva, a telefon nincs kártyához társítva, független.
Tényleg cseréltél SIM-kártyát, nem most valamikor? Esetleg nem a Hangouts-on keresztül SMS-ezel? Ott valóban kérhet ilyesmit hiszen azon kívül, hogy a fiókod nem változott de a kártyád igen akkor azonosítás szükséges.
-
blakey
titán
- Miért kiírja?
Nekem még egyszer sem írta ki.
Egyedül a hívókép nincs meg a legujabb ROM-ban, minden más nálam jónak tűnik.(#1259) harveszter
Ha homály a kép akkor miért nem szervízelteted? Nem volna szabad homálynak lennie, nálam tűéles, egész jó képeket csinál, bár az exponálás és a vaku nincs teljesen szinkronban, de alakulgat, a 23-i ROM-mal egy picit javult. -
Fejvadi
nagyúr
Mi3 alatt ezt tapasztaltam.
Úgy vettem észre, hogy ez verzió függő (MiKey). Letöröltem de a következő frissítésnél visszajött. Következőre megint feltette. Aztán megint kitöröltem és pár frissítés erejéig nem láttam. Egyszer csak megint jött. Gondoltam nem érdekel maradjon, nem törölgetem állandóan. Jött a frissítés és ott volt, mivel előtte már nem töröltem. Következő frissítés és magától eltűnt. Most már 3 frissítés óta sehol, pedig utoljára már nem töröltem.Arra a következtetésre jutottam ami lehet marhaság, hogy talán akkor települ, ha a programban frissítés történt. HA kitörlöm és a MiKey-en belül nincs frissítés, akkor addig nem is települ.
-
Bargain
tag
Jól éreztem, hogy nem szabad ezzel kapkodni. Fejlesztői (teszt) romok ezek, ezért soha nem rakom fel egyből pénteken amikor megjelenik. Várok 1 napot elolvasom a globál fórumon, milyen bugokat sorolnak fel ott az emberek, itt is megvárom a tapasztalatokat. Ha stabil a rom csak akkor teszem fel.
Egyelőre marad a 5.01.16.
Az nekem rendben működik és kb. szinte mindent tud, amit használok. -
sanyci
senior tag
-
Fejvadi
nagyúr
Én nem pucolom le teljesen csak a Wipe Cache, de ha nincs semmi anomália, igazából azt sem kellene. Egy hónapja csináltam az Mi3-n egy tiszta telepítést, mert csak úgy éppen olyanom volt
Lehet, hogy tényleg a tiszta telepítés okozhatta nálad? Akkor kellene a legjobbnak lennie.
-
Fejvadi
nagyúr
Miért telepítitek MiRecovery alol??
Az a legtöbb esetben nem jó vagy hibásan teszi fel és ráadásul minden alkalommal át is kell nevezni updata.zip-re. A frissítésnél kell feltenni és akkor nincs semmi hiba, olyan mintha OTA lenne.(#1101) Kinsiinoo
Nagyon ritkán használom a fényképezőt és álltalában Automatán hagyok mindent. -
törölt tag
fent volt a v6-t 5.1.16
frissítettem a 23-ra
nem volt egy két dolog a frissítés után
nyomtam egy wipe all datát
és utána kezdődött a mízéria
töbszöri v6 felrakás wipe all data után visszaraktam a v5-töt (amit sosem használtam mert első nap ment rá a v6) itt még rosszabb volt a helyzet már a sim kártyát sem látta itt is nyomtam egy wipe all datát és megjavult
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Miskolc és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Nintendo Switch
- Black Myth: Wukong
- Autós topik
- Kevesebb dolgozó kell az Amazonnak, AI veszi át a rutinfeladatokat
- Milyen autót vegyek?
- Stellar Blade
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Realme 9 Pro+ - szükséges plusz?
- BestBuy ruhás topik
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 5G - 8/256 - Media Markt garancia
- BONTATLAN Új Iphone 16e 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető Deák térn
- Motorola G55 5G - 8/256 - szürke - garanciás
- szinte új iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 3 év garancia
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- AKCIÓ! Csere-Beszámítás! Manli RTX 3070Ti 8GB GDDR6X Videokártya!
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- 121 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- BenQ PD-2700-U Monitor - Designer 4K 27"
- LG 42C4 - 42" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest