Új hozzászólás Aktív témák
-
Francia91
veterán
válasz
Demokatona #3450 üzenetére
Barátnőm laptopjának (DELL Precision M4800) az AC-s WLAN kártyája is ennyit tud. Ennyi az AC felső határa, kész
-
Francia91
veterán
válasz
Demokatona #3442 üzenetére
-
energiezolee
aktív tag
válasz
Demokatona #3442 üzenetére
Akkor lehet az én routerem régi, bár 5GHz-en így is tudja a 443Mbps-t de mégis csak 100 a max telón... Pc-n pedig 300 fölötti a teszt és nekem is Digi 1000-es a netem.
-
ztibor
senior tag
válasz
Demokatona #3425 üzenetére
Köszi, egyelőre megoldódni látszik. Egyértelműen azért merült, mert nem ment le mélyalvásba.
Ez szerintem főleg a 13-as Rom hibája, amivel kaptam gyárilag ott még volt mélyalvás, majd jött egy frissítés, azt feltettem, onnantól meg nem, most 14-en megint van. De igazán majd pár nap tesztelés után derül ki. -
ncc1701
veterán
válasz
Demokatona #3235 üzenetére
Nocsak. Igérték, de kicsit meglepődtem rajta, h meg is csinálták.
-
ncc1701
veterán
válasz
Demokatona #2195 üzenetére
Nem tudom, ennek örüljek-e. Ha választhatnék, nekem elég lenne egy régebbi, de hibátlan rom.
-
válasz
Demokatona #2189 üzenetére
Ez kb. minden új droid vagy MIUI verzió után előjön minden készüléken.
A gyártók/Google szerint az új rendszer takarékosabb/jobb, stb., aztán mindig az van, hogy egy ideig/állandóan jobban merül, belassul, stb....
Reméljük, hogy egy frissítés helyre teszi az agyát. -
Pityu.
nagyúr
válasz
Demokatona #2116 üzenetére
Nincs mit
-
Pityu.
nagyúr
válasz
Demokatona #2104 üzenetére
Próbáld ki a kiwi browsert,én már jó párat kipróbáltam de ez vált be igazán.Még reklám blokkolót is tudsz bele telepíteni pl ublock orgint.
-
matthews
aktív tag
válasz
Én a sajátját használom, bár nem sokat böngészek. Meg kell szokni. De piszok gyors.
-
Moki2
aktív tag
válasz
Írd le légyszi a pontos betűkódot , kiváncsi vagyok akkor milyen rom is ez 😁
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Honor 90 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 13 128GB Megkímélt Független/1-3 hónap gar./Akku 88%/p4321
- Samsung Galaxy S24 FE 8/128GB Megkímélt,Kétkártyás,Tartozékaival. 1 év Garanciával!
- újszerű iPhone 15 Pro 128GB black titanium fekete titán független 3 év garancia ajándék tok
- Okostelefonok és eszközök felújítása, akkucsere, törött kijelző csere, ODA-VISSZA FUTÁRRAL IS!
- Csere-Beszámítás! Asus Prime RTX 5060Ti 16GB GDDR7 Videokártya! Bemutató darab!
- Lenovo ThinkPad X1 Carbon G8, i7-10510U, 16GB, 1TB SSD, 4K kijelző + WWAN (ELKELT)
- Gyors, Precíz, Megbízható TELEFONSZERVIZ, amire számíthatsz! Akár 1 órán belül
- 0% THM részletfizetés, beszámítás! ÚJ 27% 3 év AMD RX 7900 XT / 7900 XTX készletről KAMATMENTESEN!
- AKCIÓ! ASUS PRIME Z390-P i5 8600K 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB GDDR6 DEEPCOOL Matrexx55 630W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest