- One mobilszolgáltatások
- Így javít a Honor AI a szuperzoomos képeken
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Új design és okosabb AI: megjött a Galaxy S25 készülékcsalád
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Íme az új Android Auto!
- Végre bemutatkozott a Google Pixel 4a
- Itthon is elérhető a OnePlus 11 és a Buds Pro 2
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
Új hozzászólás Aktív témák
-
FeZ...
aktív tag
Sziasztok ! Nem tudja valaki esetleg, hogy hogyan lehet megnézni, hogy a készülék hálózatfüggetlen-e ? Vagy csak próbával derül ki, másik kártyával ? Telekomnál lett véve anno és úgy tudom, hogy már függetlenül adják, de jó lenne meggyőződni is erről.
-
FeZ...
aktív tag
válasz Francia91 #2914 üzenetére
Nekem se fagyott le sosem a 1,5 év alatt, egészen jól fut a rendszer, de az igaz, hogy elég akaratos, sokszor " ad hoc" jelleggel visszavesz megadott engedélyeket és a közelség érzékelője az elejétől fogva vacakol. Ha nem érdekelne a mindig aktív AOD és nem akarnék futtatni olyan programokat, amihez kellenek a spéci engedélyek, akkor nem lenne semmi bajom a készülékkel. (azaz teljesen átlagos felhasználásra szerintem elég jó)
-
FeZ...
aktív tag
válasz Iramirez #2878 üzenetére
Az enyém sem tökéletes azért, apro bug van, de csak a Macrodroiddal van baja valamiért. (bár olyat is olvastam már, hogy az Android verzió lehet az oka, a belső tiltások miatt) Azt meg nem mindenki használja, én se sűrűn akarnám, egy vagy két "mutatvány" lenne, amit szeretnék, de nem megy vele sajnos, de másnál aki nem Macro'-zik ki se derülhet ez a gond, (már ha nem egyedi eset). Átlagos használatnál (amikor nem akarom "feltuningolni" a gépet), minden működik.
[ Szerkesztve ]
-
FeZ...
aktív tag
válasz akos727 #2875 üzenetére
Szerintem minden típusú telefonból lehet találni olyat, amivel rendszeresen gond van. A70-es topikban valakinek állandóan a billentyűzet használat közben ugrált el a kép tök más alkalmazásra, egyik frissítés se oldotta meg a hibát. Eközben meg a többségnél hiba nélkül működött a készülék. (anno nálam is 2 évig, most meg a páromnál + 1,5 éve)
-
FeZ...
aktív tag
válasz GordonSamway #2147 üzenetére
Az enyém is itthoni bolti (Telekom) és még csak az 12.5.6 jött ki rá.
-
FeZ...
aktív tag
válasz BPeter01 #2079 üzenetére
Nálam a Cube ACR kisebb döccenőkkel, de elég jól rögzíti a hívásokat ezen a készüléken. (Android 11-en) A döccenők azt jelentik, hogy a számokat nem mindig tudja azonosítani, ilyenkor beír valami hülye számot. A hívó fél hangerejével nincsen gond, jól hallható, de csak rendes hívásoknál. Egyéb forrás esetén (Viber, Bluetooth) nem rögzíti a másik felet sajnos. A lehetőségekhez képest nekem már az is öröm, hogy ennyire működik. :-) Aztán mások meg azt írják, hogy náluk nem jó a program. Fene tudja mitől függ, hogy valakinél jó, másnál meg nem. Én nem állítottam semmit rajta és működik. Nem a mikrofon hangját veszi fel, mert azt próbáltam másik alkalmazásoknál, amikor én is kerestem működő programot, és a mikrofonos felvétel minősíthetetlenül halk és vacak. Ez nem az nálam, jól hallatszik a másik fél is.
[ Szerkesztve ]
-
FeZ...
aktív tag
válasz Istvan2020 #1888 üzenetére
Én mondjuk pont olyat autót veszek, amit meg kell javítani, a szakmámból adódóan (így nyilván olcsóbb) , de telefonnál ez nem így van. A lényeg, hogy ha nem jött be a telcsi, cseréld le egy neked tetszőre és kész !
A MIUI engem is szopat bizonyos dolgokban, de nincsen nagy különbség, mert a Samsung-nál is voltak hasonló dolgok, csak "pepitában". -
FeZ...
aktív tag
Így van, mindenki szabadon dönthet mit vesz és amit vett bejön-e neki vagy sem.
Nekem előtte Samsung-om volt, az is szopatott sokszor, de egyik sem volt kibírhatatlan, mindekettőnél meg kellett tanulni a dolgokat. Aztán nyilván mindenkinél más az igény és a tolerancia küszöb. Cserébe mindenki nyugodtan vehet később egészen más gyártmányú telefont. :-) -
FeZ...
aktív tag
válasz Viktor0610 #1315 üzenetére
A Gmail-el nálad lehet valami gond, mert én simán csatolok file-t az e-mail mellé. Most ki is próbáltam egy pdf-el.
-
FeZ...
aktív tag
válasz Árpi001 #1300 üzenetére
Az ACR Cube-ot használom én is ezen, 90%-osan jól működik. (Néha keveri a hívószámokat, és persze csak hanghívásokat vesz fel.) Azonban ez úgy tűnik nem jelent semmit, mert voltak akiknél meg nem működött ugyanezen a készüléken és Droidon. A közelségérzékelő az valóban vacakol néha, nekem nem túl zavaró, főleg, hogy ugyanezt a korábbi Samsung A70-em is előadta. A Wifi-vel nekem nem volt gondom eddig.
-
FeZ...
aktív tag
Sziasztok !
Akinek frissült már a telója MIUI 12.5.4.0-ra, meg tudná mondani, hogy minden okés-e vele ? Nincsen benne valami "bug" ?
Nekem most dobta fel a frissítést. -
FeZ...
aktív tag
válasz Nundee K. #938 üzenetére
Itt álítottam be én is amiket akartam, aztán .... semmi. :-(
De ahogy a kettővel ezelőtti hozzászólást olvasom, úgy látszik ezek a dolgok teljesen rapszódikusak, van akinek megy ez, másiknak meg az. Nálam pl. a Led Blinker működik.
Meg hívásrögzítésre is megy a Cube ACR, miközben meg másoknál nem megy.[ Szerkesztve ]
-
FeZ...
aktív tag
válasz Nundee K. #919 üzenetére
Érdekes program. Az importálás sikerült azzal a letöltéssel, amit mondtál, még egyszer köszi , de sajnos nálam csak az e-mailre, Facebook-ra és Viber-re jövő értesítéseknél működik, hívásoknál és sms-eknél nem, pedig az lett volna a legelső szempont. :-( Igaz, más hasonló programok se működtek, pedig nagyon szerettem volna egy ilyen szolgáltatást.
-
FeZ...
aktív tag
Sziasztok !
Valaki tud egy működő elmulasztott hívás / sms / értesítés jelző programot ? Nekem nem sikerült működésre bírni eddig egyet se. Vagy van valami Xiaomi varázslat, ami kell hozzá ? A programok által ajánlott / kért engedélyeket és beállításokat elintéztem, mégse működtek.
-
FeZ...
aktív tag
válasz ANDROID??? #729 üzenetére
"Mennyit emelkedett az ára?"
Fillérre pontosan most nem tudom, de 10e Ft. körül lett drágább.
-
FeZ...
aktív tag
No, arról még nem hallottam, de ránézek, köszi.
Az a baj, hogy a mostani középkategóriában levő kínálatok nem igazán adnak előrelépést nekem a mostanihoz (A70) képest. A proci kevésbé érdekel, mert ez is simán fut, amire használom, de legyen vagy több memória meg jobb kijelző, fényképező, vagy "mittudomén", de ne érezzem azt, hogy ugyanazért fizetek egy újabb százezres összeget. Akkor ez is jó még ingyen. A topik készülékének a kijelzője legalább fejlődést jelenthetne, ...... és kb ennyi. :-( Emiatt néztem már a Poco-t is, ami jobb másban, de kevesebb ebben. Mindenhol kompromisszumok azon a téren, ami engem érdekel.
[ Szerkesztve ]
-
FeZ...
aktív tag
válasz ANDROID??? #687 üzenetére
"...esetleg lesz e T-nél online kedvezmény"
Nemhogy kedvezmény, de kb egy hónapja nézegetem a T ajánlatait, mert le fog járni a hűségidőm, és azóta feljebb ment az ára.
-
FeZ...
aktív tag
Engem is gondolkodóba ejt a telefon csere, lesem a véleményeket róla.
Pont a Poco X3 Pro-t néztem én is, 256-ost láttam akciósan 87e-ért, ami elég jónak tűnt, azonban szolgáltatótól kedvezménnyel meglenne a Redmi Note 10 Pro is ennyiből, ráadásul részletre. Az Amoled, 128 GB vs. IPS, 256 GB elgondolkodtatja az embert, hogy melyik is a fontosabb.
Új hozzászólás Aktív témák
- Assetto Corsa EVO
- One mobilszolgáltatások
- Milyen videókártyát?
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- AliExpress tapasztalatok
- Így javít a Honor AI a szuperzoomos képeken
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Interactive Brokers társalgó
- BestBuy topik
- Új design és okosabb AI: megjött a Galaxy S25 készülékcsalád
- További aktív témák...
- Hibátlan Iphone 13 128 GB Éjfekete Kártyafüggetlen Okostelefon 100%-os akkumulátor
- Samsung Galaxy S22 Ultra 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor 90 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 12 Mini 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest