- Megindult világhódító útjára az új Samsung fülhallgató
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- One mobilszolgáltatások
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Prohardver app (nem hivatalos)
Új hozzászólás Aktív témák
-
pingwin92
aktív tag
válasz
gerygery #3212 üzenetére
Na, jó, csak amikor egy kézzel próbálom nyomkodni, akkor nem tudom nem oldalról nézni, mert ugye be kell dönteni, hogy ne essék ki a kezemből, de ahogy írtam, ha szemből nézem sem tökéletes. Az egyszínű fehér háttér adja piros, a teteje zöld. Vagy, ha kicsit máshonnan nézem, akkor alul-felül piros, közepén zöld l, és csak a közbülső részeken fehér, bár szemből nézve nyilván nem olyan drasztikusan szar, csak, hát... Na!
-
Bajgunar
senior tag
válasz
gerygery #3035 üzenetére
Nekem már 100k is lélektani határ egy telóért. Mit tud nyújtani egy teló 2-300k-ért? Semmi többet, mint egy 60k-es redmi 10 pro... De tényleg.
Nagyon hajlottam poco f4 gt-re. De letettem róla. Nincs hozzá alkatrész. S annyit nem game-elek, hogy az kelljen. Vettem egy redmi 10 pro-t. S (eddig) nem bántam meg. Full felesleges drágább. Fotózni? Pff. Minek 3562 Mp-el? Mikor a 4k tv-n is csak ~8.8Mp-elt látsz? Nem zoomolsz bele. A teló kijelzőjén meg ~5Mp-elt mutat vissza. Akkor? ~60Mp-es d
Teló doszt elég, meg sok is egy mezei usernek. Ha meg fotózol, komolyan? Akkor nem telóval teszed, hanem tükörreflexes canon-al. Pl.
Ez a teló meg (sztem) annyira giccses, ronda, csajos sminktükör. Pasi létemre tuti nem kéne. Meg ez is meg a fold is annyira gyerekcipőben jár, hogy haver csajának olyan van, de ~fél év után már azért meglátszik a kijelzőn a hajtogatás éle. Vicc.
Samsung meg ~+40% a brand. Semmi több. Elvből nem kéne samsung teló.
Ezek az én véleményeim. -
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 8/16/32GB RAM RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 9/Apple Watch Ultra/Apple Watch Ultra 2
- Apple iPhone 14 Pro, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Dell Latitude 8-11. gen i5, i7, 2-in-1 szinte minden típus csalódásmentes, jó ár, garancia
- Update 06.27. Bomba árak 2025-ben is! Üzleti - Consumer laptopok DELL FUJITSU HP LENOVO
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged