- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- iPhone topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Mobil flották
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Google Pixel topik
- Magisk
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
Új hozzászólás Aktív témák
-
Helltak
őstag
Nekem volt Oneplus 7 Pro-m és Pixel 4 XL is az utóbbi időkben.
Kijelzőben semmivel sem érzem gyengébbnek.
Rezgő motor is jobb, mint vártam, pedig én is érzékeny vagyok a gagyi hatásúra.
Hangszóró is teljesen korrekt, másik kettőnél picit gyengébb, de teljesen élvezhető ez is.
A beszéd hangszóró hangja is egész jó, kis mély is hallatszik belőle.
Szoftveresen nagyon jól sikerült a legújabb Color OS. Elég letisztult, de picit szebb, mint a stock droid. Oneplus-tól pedig, mivel egy család, kapott pár jó dolgot.
Bátyámé lett a Oneplus 7 Pro-m, nagyon szereti, de néha elgondolkodik, hogy ő is Realme-t vegyen, mert a lekerekített kijelző nem a zsánere. Én lebeszélem róla, mert felesleges lenne cserélnie, mindkettő egy pazar telefon, jelenleg ár-érték arányban a legjobbak között vannak.
Fotóban a Pixel a legjobb a három közül, de most már, hogy mindegyik kamerával megy a Gcam, nincs annyira jelentős különbség.
Videóban mindhárom elég jó, hangban a Oneplus talán a legjobb, Realme-nél nincs annyi mély, de nem is torzít.Három hónapja van meg a Realme, de semmire nem cserélném most. Ennyiért jobbat, nem tudok. A Jack csatlakozó is plusz pont.
Új hozzászólás Aktív témák
- Motorola Moto G86 8/256 Cosmic Sky 1 év gari
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro+ 5G 512GB 12GB RAM - 2027. FRBRUÁRIG GARANCIÁS / akár beszámítással is
- Samsung Galaxy A26 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 12 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÚJ Dell Latitude 15 5550 - 15.6"FullHD IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB SSD - Win11 - 2,5+ év gari
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660 Ti 6GB Zalman N4 EVGA 450W
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U727 - i3-7GEN I 16GB I 256SSD I 12,5" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Hp USB-C/Thunderbolt 3 dokkolók: USB-C Universal, G2, G4, G5, Hp Elite/Zbook- Thunderbolt 4 G4
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest