- Érkezik a Samsung Health előfizetés?
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Fotók, videók mobillal
- Ilyen lesz a Fairphone 6
- Azonnali mobilos kérdések órája
- iPhone topik
- Xiaomi Watch 2 Pro - oké, Google, itt vagyunk mi is
- Profi EKG-s óra lett a Watch Fitből
- Mobil flották
Új hozzászólás Aktív témák
-
urgoz
aktív tag
Helló! Tegnap vettem egyet az Alzánál. Még nincs belakva. Szerintem is jól néz ki, és a gyári sötét tokkal egyáltalán nem zavaró. Majd veszek rá rendes gyűrűs armor tokot, úgy meg végképp mindegy.
Egy Lenovo K4 Note-ot vált. Leginkább a sztereó hangszóró miatt esett erre a választás, mivel a Lenovonak előlapi sztereó hangszórói vannak, és eléggé elkényeztetett hangzás terén. Azt kell mondjam, hogy a Realme teljesen partiban van vele, mind hangzásban, mind hangerőben. Talán a Lenovo egy picivel teltebben szól, és ennél még lehetett hangszóróval is állítgatni a dolbyt, de ha nem egymás után hallgattam volna ugyanazt a zenét a két telefonon, akkor fel se tűnik. Amúgy meg büdös gyors, de 2 giga ram és egy MTK6735 után nem csoda. -
Helltak
őstag
Nekem is nagyon tetszett a teljes kijelzős dolog, de ez a csepp notch, engem sokkal kevésbé zavar (szinte egyáltalán nem), mint ezek a kamera kivágások..
Én pár hetesen vettem 125-ért, annyiért meg szinte "ajándék" voltNem tudsz rossz döntést hozni, mindkettő kiváló telefon és az is lesz még két évig szerintem.
-
monti0222w
addikt
Szerintem az alternatívák alternatívája szó szerint, a processzor SD 855 Plus és ezzel a ram-rom kiosztással, 12/256, bőven elég mindenre és a jővőre tekintve is tartósnak mondanám.
A Realme UI, bár meglátszik hogy a BBK tagja mert mind a Color OIS-ból mind a Oxigén OIS-ból merít ihletet, én személy szerint szerettem, gyors, nem akadozós, gördülékeny rendszer. Az energia kapacitással sincs semmi bajom, jól bírja a nyüstölést, megszokott lenni a másfél nap is az átlag egy nap, nem játszok rajta így ezt vedd figyelembe, de minden más igen, hírek, face, könyv olvasás, ahol van lehetőség a wifire ott megy az online rádió is, telefon, sms, stb. mindez dupla simmel!
A hangszórók mind a beszéd mind a média hang jó, tiszta érthető kiterjesztett hangzás, a bass visszafogott egy dac-al, + beállításal erősíthető, hangolható.
Nagyon hibával nem találkoztam, a frissítés rendszeres havi szinten történik és nincs benne, nem találkoztam még hozott hibával amit majd kiküszöbölnek egy másik frissítésel. -
Helltak
őstag
Nekem volt Oneplus 7 Pro-m és Pixel 4 XL is az utóbbi időkben.
Kijelzőben semmivel sem érzem gyengébbnek.
Rezgő motor is jobb, mint vártam, pedig én is érzékeny vagyok a gagyi hatásúra.
Hangszóró is teljesen korrekt, másik kettőnél picit gyengébb, de teljesen élvezhető ez is.
A beszéd hangszóró hangja is egész jó, kis mély is hallatszik belőle.
Szoftveresen nagyon jól sikerült a legújabb Color OS. Elég letisztult, de picit szebb, mint a stock droid. Oneplus-tól pedig, mivel egy család, kapott pár jó dolgot.
Bátyámé lett a Oneplus 7 Pro-m, nagyon szereti, de néha elgondolkodik, hogy ő is Realme-t vegyen, mert a lekerekített kijelző nem a zsánere. Én lebeszélem róla, mert felesleges lenne cserélnie, mindkettő egy pazar telefon, jelenleg ár-érték arányban a legjobbak között vannak.
Fotóban a Pixel a legjobb a három közül, de most már, hogy mindegyik kamerával megy a Gcam, nincs annyira jelentős különbség.
Videóban mindhárom elég jó, hangban a Oneplus talán a legjobb, Realme-nél nincs annyi mély, de nem is torzít.Három hónapja van meg a Realme, de semmire nem cserélném most. Ennyiért jobbat, nem tudok. A Jack csatlakozó is plusz pont.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Érkezik a Samsung Health előfizetés?
- Gitáros topic
- Építő/felújító topik
- War Thunder - MMO Combat Game
- Milyen autót vegyek?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Óra topik
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- DOOM - The Dark Ages
- További aktív témák...
- Apple iPhone 12 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S24 Ultra 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Google Pixel 9 Pro 5G 16/256GB Szürke Színben Bontatlan 12 Hó Garanciával
- iPhone XS Max 64GB LEÍRÁST OLVASS!
- új bontatlan iPhone 16 Pro 128GB black titanium fekete titán független Apple 1 év garancia ajándék
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max/
- NEC MultiSync V421 monitor (42") 1920 x1080px
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bowers/Wilkins Px7 S2 fejhallgatók
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest