- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- One mobilszolgáltatások
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Hirdetés
Köszönjük a sok biztatást, támogatást! Egy rövid ideig még féláron tudsz hirdetni, előfizetni!
Új hozzászólás Aktív témák
-
oba
addikt
Nem is csoda, hogy azután gyorsnak érzed :) De amúgy alapvetően gyors a készülék, én hiszek a teszteknek és az itteni felhasználóknak. A hangszórója szerintem a Oneplus 6hoz képest rendben lesz, főleg hogy zenét fülessel hallgatok. A probléma viszont az, hogy a "kedves" vevő aki megrendelte tőlem a oneplus 6ot a jófogáson háztól házig-al, nem vette át a telefont, így jön vissza hozzám. Buktam egy csomó időt, 2600 Ft-ot, és hirdethetem meg újra a telefont ha jövő héten visszakapom... Mert a vevő meggondolta magát...
-
oba
addikt
Alzánál most 150ezer a készülék és elgondolkodtam rajta. Akik már régóta használjátok, mennyire tudjátok ajánlani? Van valami nyűgje, olyan problémája akár hardveresen akár szoftveresen amivel nehéz együtt élni?
Milyen minőségű a kijelző? A hangszórók, és a rezgő motor milyen? Akik esetleg használtak már Oneplust vagy Pixel telefonokat, milyennek érzik a rendszert egy Oxygen OS vagy Stock androidhoz képest?
Igazából Oneplus 7Pro -t szeretnék venni, de nagyon nehéz normális példányt találni belőle. Ez a telefon pedig papíron elég jónak tűnik. Mindenképpen 90 vagy 120hz-es kijelzőjű telefont keresek.
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 14 Pro 256GB,2026.03.14-ig ALZA Garancia,Újszerű Állapotban,Kártyafüggetlen.
- iPhone 8 Rose gold
- Google Pixel 9a 128gb - Makulátlan, iPon garancia, akár beszámítással
- Xiaomi 14 Ultra 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 12 mini 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3090, 100% Akkumulátor
- CSX 2x2GB (4GB) DDR 800 MHz kit
- DDR5 8/ 16/ 32GB 4800-5600MHz SODIMM laptop RAM, több db- számla, garancia
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490s - i7-8GEN I 16GB I 256SSD I 14" WQHD HDR I Cam I W11 I Gari!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- MacBook White unibody eladó töltőárban
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest