Hirdetés
- Fotók, videók mobillal
- Nubia Neo 3 GT 5G - játéktelefon
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- iPhone topik
- Az iPhone 17 gáncsolta el a Galaxy S26 Prót?
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vagany
őstag
Te melyik szolgáltatónál vagy? Én beszéltem a Telenorral az ügyfeles határozottan elzárkózott a lehetőségtől, jól ki volt oktatva. A VoWifi-t nem támogatják, a VoLTE csak azokon a készülékeken megy amelyiken ők engedélyezik, illetve a készüléken be kell kapcsolni. Nem vagyok szakember, de elég furcsa, hogy pl a xiaomi note7 sem tudja elvileg, de egy servízkód segítségével elő lehet csalni a VoLTE menűpontot és utána működik is a telenornál. Az X2 pro is tudja, de nem jelenik meg a menűpont, csak a megfelelő sim kártyák esetén: [link] . A Digis ügyfélszolgálaton már kedvesebbek voltak, de ott is csak azt tudták mondani, hogy látja, hogy a készülékem elvileg tudja, kapcsoljam be és akkor talán működik, de ők is csak bizonyos készülékeknél garantálják a működést, ezt a listát megnézhetem a honlapjukon blabla... A realme meg azt mondja beszéljek a szolgáltatómmal. A levelezés legvégén abban maradtunk, várjak egy későbbi szoftver frissítésre, hátha...
Mindenki a másikra mutogat. Az a gond, hogy azt sem tudom ki igazán a felelős, a gyártó, vagy a szolgáltatók és nyilván az ügyfeleseknek meg fogalmuk sincs ilyen mélységben ezekről.
Új hozzászólás Aktív témák
- Fejhallgatós találkozó
- Gumi és felni topik
- PlayStation 5
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- BestBuy ruhás topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- alza vélemények - tapasztalatok
- Fotók, videók mobillal
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3286, 100% Akksi
- Lenovo L15 Gen 2 Ryzen5 5650U - Garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 15 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Konzol felvásárlás!! Playstation 5, Playstation 5 Pro
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest