Hirdetés
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Xiaomi 14 Ultra - Leica hercegnő
- Megvan, melyik Redmi turbóz 9000 mAh-ra
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- iPhone topik
- Kis méret, nagy változás a Motorolánál
- Apple iPhone 17 - alap
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Motorola Edge 70 - többért kevesebbet
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vagany
őstag
Te melyik szolgáltatónál vagy? Én beszéltem a Telenorral az ügyfeles határozottan elzárkózott a lehetőségtől, jól ki volt oktatva. A VoWifi-t nem támogatják, a VoLTE csak azokon a készülékeken megy amelyiken ők engedélyezik, illetve a készüléken be kell kapcsolni. Nem vagyok szakember, de elég furcsa, hogy pl a xiaomi note7 sem tudja elvileg, de egy servízkód segítségével elő lehet csalni a VoLTE menűpontot és utána működik is a telenornál. Az X2 pro is tudja, de nem jelenik meg a menűpont, csak a megfelelő sim kártyák esetén: [link] . A Digis ügyfélszolgálaton már kedvesebbek voltak, de ott is csak azt tudták mondani, hogy látja, hogy a készülékem elvileg tudja, kapcsoljam be és akkor talán működik, de ők is csak bizonyos készülékeknél garantálják a működést, ezt a listát megnézhetem a honlapjukon blabla... A realme meg azt mondja beszéljek a szolgáltatómmal. A levelezés legvégén abban maradtunk, várjak egy későbbi szoftver frissítésre, hátha...
Mindenki a másikra mutogat. Az a gond, hogy azt sem tudom ki igazán a felelős, a gyártó, vagy a szolgáltatók és nyilván az ügyfeleseknek meg fogalmuk sincs ilyen mélységben ezekről.
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple asztali gépek
- Battlefield 6
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Farming Simulator 25
- Apple iPad 11” (A16, 2025) - a táblagépek vanília fagylaltja
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Kuponkunyeráló
- Meggyi001: Kórházi ellátás: kuka vagy finom?
- Óra topik
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- További aktív témák...
- Apple iPhone 15 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 15 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Google Pixel 8 128GB Fekete + Huawei Fit 4 Pro csomag olcsón
- Samsung Galaxy S23 Ultra 256Gb Zöld, jó akkumulátor
- iPhone 16 Pro max 256GB gyári független 2026.04.16. Apple jótállás
- Samsung Galaxy Z Fold6 Navy Duplakijelzős produktivitás, 120 Hz, Galaxy AI,2027. 09. 19
- Gamer szék ASUS ROG Destrier Ergo SL400
- 174 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5070Ti (ELKELT)
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Plus E-SIM 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3355, 100% Akksi
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest