- Mobil flották
- Megjött a jubileumi Pixel széria
- Samsung Galaxy S25 Edge - a tegnap határán
- Új középpályást igazolt a Qualcomm
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Milyen okostelefont vegyek?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vagany
őstag
Te melyik szolgáltatónál vagy? Én beszéltem a Telenorral az ügyfeles határozottan elzárkózott a lehetőségtől, jól ki volt oktatva. A VoWifi-t nem támogatják, a VoLTE csak azokon a készülékeken megy amelyiken ők engedélyezik, illetve a készüléken be kell kapcsolni. Nem vagyok szakember, de elég furcsa, hogy pl a xiaomi note7 sem tudja elvileg, de egy servízkód segítségével elő lehet csalni a VoLTE menűpontot és utána működik is a telenornál. Az X2 pro is tudja, de nem jelenik meg a menűpont, csak a megfelelő sim kártyák esetén: [link] . A Digis ügyfélszolgálaton már kedvesebbek voltak, de ott is csak azt tudták mondani, hogy látja, hogy a készülékem elvileg tudja, kapcsoljam be és akkor talán működik, de ők is csak bizonyos készülékeknél garantálják a működést, ezt a listát megnézhetem a honlapjukon blabla... A realme meg azt mondja beszéljek a szolgáltatómmal. A levelezés legvégén abban maradtunk, várjak egy későbbi szoftver frissítésre, hátha...
Mindenki a másikra mutogat. Az a gond, hogy azt sem tudom ki igazán a felelős, a gyártó, vagy a szolgáltatók és nyilván az ügyfeleseknek meg fogalmuk sincs ilyen mélységben ezekről.
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G7 - i5-10G I 16GB I 256GB SSD I HDMI I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 7000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASRock X570 R9 5900X 32GB DDR4 1TB SSD RX 7800 XT 16GB Fractal Design Meshify 2 850W
- Konzol felvásárlás!! Playstation 5, Playstation 5 Pro
- Fujitsu LIFEBOOK E449 i5-8130U 12GB 512GB 14" FHD 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest