- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Mobil flották
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Magisk
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Fotók, videók mobillal
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vackor1
tag
Francba, akkor fel kellett volna tenni, amíg 11-es volt, azzal érkezett a teló, csak direkt semmit nem telepítettem, amíg nem mászott fel rá a 12... Akkor ezt bebuktam ?
Osztrák számról hívtak az előbb, azt rögzítette, csak épen nem hallok semmit, azaz még semmit nem ér, de határozottan fejlődik a sztori : ))))))
-
Vackor1
tag
-
hát pedig a gyártónál kell keresni a hibát ha nem megy a VoLTE és vagy a VoWiFi, érdeks módon nálam megy az összes xiaomi-val Mi Mix2S, Mi 9T Pro, Mi 9 Lite, Poco F3, Mi11i, a Mi 9 Lite és T Pro azok voltak használva custom ROM-okkal is, és ott is tökéletesen ment a VoLTE és VoWiFi is, akkor miért lenne a szolgáltató a hibás!
szarul van megírva a telóba a ROM és build.prop-ot kell szerkeszteni hogy menjen, de egy pár napos telót nem állok neki BL-t nyitni, Root-olni, meg ROM-ot buherálni rajta, hogy talán működésre lehet bírni a fenti 2opciót benne, miért nem teszik bele gyárilag?
Más: egy 6.éves J5öshöz viszonyítod? ami már megjelenéskor is tetű lassú volt a 2giga RAM és Snapdragon 410.el, ahoz képest a ma kapható 20.e FT-os telók is gyorsabbak, nem hogy a GT Master.
-
Pontosan. Előzőnél annyira nem sikerült betartani, meg is van az eredménye, alig bírja már. Ezzel az újjal betartom. Van jópár olyan kolléganőm, akinek 4-5 éves a telefonja és mivel mindig betartotta a 20-80-at, simán jók még, se drop se semmi. Nekem így a 60% használattal is kibír ez a telefon több mint 1 napot. Igaz én nem az a fajta vagyok aki egész nap azon lóg. Amire én használom: céges levelezés, teams, 4 magán fiók, kis böngészés, és ami a legtöbb az a napi pofázás.
-
Bl.Gyo.
őstag
milyen töltési szokásokkal? pl. 100-ra fel mindíg, esetleg sokszor kikapcsolásig is merült, esetleg figyeltél valamire azért mégis stb.. Azért kérdem mert ha nem volt figyelve semmire a 2,5 év alatt akkor nem is kell ezekkel bajlódni most se, és valóban nem ettől degradálódik le az akku.
-
gzoll
aktív tag
Jaja köszi mindenkinek, fura mód a developer options között nekem nincs olyan, hogy a képernyő ébren tartása töltés közben, de végül egyszerűen kikapcsoltam azt, hogy értesítés esetén felvillanjon a képernyő.
Igazából annak annyi haszna volt, hogy ha pl a telefon mellett ülök és jön valami, akkor a telefon érintése nélkül csak ránézek, hogy érdekel e a dolog vagy nem. Aztán így egy nap alatt rájöttem, hogy ez így még jobb is.
Őszinte leszek, amióta ez a telefonom van, és nincs értesítési led, és most ezt is kikapcsoltam, sokkal nyugisabbnak érzem az okostelefonom. Mert MINDIG történik valami, minden órában jön értesítés, és az értesítési led nálam konkrétan folyamatosan vilagított egész nap, így az én elmém is állandóan készenlétben volt, mert jött a jelzés, hogy történik valami. Most tényleg csak akkor nyúlok a telefonomhoz amikor kell valami, vagy unatkozom. Ugyanúgy ott van az ezer értesítés, de azok sose fontosak, ha valaki valami fontosat akar, az felhív úgyis. Szóval ja, végérvényesen így még jobb is.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Dell notebook topic
- Villanyszerelés
- Sweet.tv - internetes TV
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Marcona Thermaltake léghűtés jött HEDT processzorokhoz
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Hitelkártyák használata, hitelkártya visszatérítés
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Milyen okostelefont vegyek?
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- GYÁRI TÖLTŐK DELL LENOVO HP FUJITSU TOSHIBA Macbook---------- Budapest,/MPL/Foxpost
- BESZÁMÍTÁS! Lenovo ThinkPad T14 Gen 4 üzleti notebook - i7 1360P 24GB DDR5 RAM 512GB SSD Iris Xe W11
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R7 7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 2080 8GB Fractal Design Define R5 FSP 750W
- Corsair K100 Air wireless (CH-913A01U-DE) DE SN - A1E4G325503IVC
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L390 - i7-8GEN I 8GB I 256SSD I 13,3" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged