- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Megindult világhódító útjára az új Samsung fülhallgató
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Prohardver app (nem hivatalos)
Új hozzászólás Aktív témák
-
oba
addikt
válasz
DroiDMester #2471 üzenetére
Vagy használni a gyári fejet és kábelt, és ha 100-on van akkor levenni a töltőről. Nem 2-3 óra alatt megy tele hogy ne lehessen megvárni/kikakulkálni, hogy mikor lesz tele. Szerintem többet árt neki hogy ha éjjel párszor ki/be kapcsol a töltés mint maga a gyorstöltés. De ne kezdjük elölről ezt a töltés/akku mizériát 🙂 Nagyon sokan túl óvják az akkut ami eleve fogyóeszköz és elkerülhetetlen a cseréje, akármit csinál az ember.
-
Bl.Gyo.
őstag
válasz
DroiDMester #2471 üzenetére
A gyári töltő is jó sima mezei kabellel, úgy is max 5v 2A-al tölti. Legalább a gyari törölje de lassú is egyben így, ez a legjobb megoldás. Gyári kabelével megy a 65w.
Tudom nem baj ha rajta marad egész éjjel, de valahogy nyugodtabb vagyok ha 3 órányi töltésre állítom az órát, semmibe nem kerül. -
oba
addikt
válasz
DroiDMester #2282 üzenetére
Androidos telefonoknál ezek az akku kapacitás százalékos értékek mindig fenntartásokkal kezelendőek. Az ilyen accubattery meg hasonló szemét alkalmazások semmit nem érnek. A használattól nagyon sok minden függ, nyilván. Ha töltőn, magas fényerőn egész nap játszol, akkor melegedni fog a telefon, ezáltal az akku is, így gyorsabban romlik.
"Megnézném ezeket a szuper gyorstöléses aksikat 4.év múlva hol lesznek!" - Ugyanott ahol akkor lennének ha nem gyorsan töltenéd őket. Csereérett állapotban.
"Amúgy aksira nincs gari, ha kinyírod 6.hónap alatt csak pénzért cseréltethetsz!" - Nincs tapasztalatom a Realme szervizzel, de a Oneplus 6-osomban egy hónappal a 2 éves garancia lejárata előtt minden gond nélkül cseréltek akkut garanciális kereten belül.
-
oba
addikt
válasz
DroiDMester #2278 üzenetére
Lassú töltésnél is tud annyit degradálódni, hogy kellhet az akku csere. A hő sokkal jobban árt az akkunak mint maga a tény, hogy milyen gyorsan megy bele a delej. A legtöbb gyostöltési megoldásnál inkább a töltőfej melegszik, nem az akku, azért ilyen nagyok a töltőfejek. Szóval ilyen szempontból nem kell félni a gyorstöltéstől. Ha meg cserélni kell az akkut 2-3 év múlva akkor egy 10-15ezres tétel és kész.
-
Postas99
őstag
válasz
DroiDMester #1941 üzenetére
A készülék DUAL SIM-es. Hol itt a probléma? Be kell tenni egy másik szolgáltató kártyáját ami azon a területen is elérhető ahol még a Diginek nincs lefedettsége.
-
rigoberto
őstag
válasz
DroiDMester #1944 üzenetére
És hogy volte értelme, az meg majd úgyis kiderül..
-
rigoberto
őstag
válasz
DroiDMester #1941 üzenetére
Már nincs is ilyen telód, mit rontod itt a levegőt?
Úgyse tudsz mindenkit meggyőzni az igazadról, uh jobb ha elengedjük a témát.. -
Postas99
őstag
válasz
DroiDMester #1934 üzenetére
Tehát neked 4 Ft/perc DRÁGA?
Van egy rakat telefonod majd mind Xiaomi. Telefonálni 1 készüléken szokott az ember egyszerre, vagy mindben Digi kártya van és egyszerre használod őket? -
Bl.Gyo.
őstag
válasz
DroiDMester #1934 üzenetére
Bocs annyit írtál meg úgy bele lendültel itt mindenbe hogy nem volt türelmem elolvani egyiket sem. 😅
-
rigoberto
őstag
válasz
DroiDMester #1931 üzenetére
Ott néztem, ne mondogass már mindent meg naa!!
Szürke, nem lehet aktiválni. -
rigoberto
őstag
válasz
DroiDMester #1924 üzenetére
-
válasz
DroiDMester #1918 üzenetére
Miért olyan nagy szám ez a sokszor írt VoLTE? Nem is találom beállításokba, de nem érzem magam hátrányba nélküle. :)
-
ata007
tag
válasz
DroiDMester #1916 üzenetére
Nem hasonlitom, csak irtam, hogy azt cserelt. Ennyi.
Es igen, meglepo lehet, de a szolgaltaton mulik, hogy megy-e a volte.
-
novinyul
veterán
válasz
DroiDMester #1916 üzenetére
A Volte és Vowifi sem ment anno a Xiaomi telefonokon. Egy tonna mail ment a gyártó és a szolgáltatók fele mire minden normálisan működőtt. A Realme esetén is megtörtént már a mail küldése. A Tmobile-l már történt javítás Volte miatt, Telenor, Voda megy. Digi viszont egyelőre nem marad így.
-
ginola
addikt
válasz
DroiDMester #1907 üzenetére
"10.éve használok MIUI-t, nekem valahogy soha nem volt bajom vele! Akkor hogy is van ez?"
Neked lehet, hogy nem! A szokásos MIUI problémák nálam a Redmi 4 prime óta kísértenek ( 16 Xiaomi telefonom volt!). Soha meg nem jövő, vagy jócskán késő gmail, viber, whatsapp stb. üzenetek, borzalmas memória kezelés, háttérben kilövi az appokat.....sorolhatnám....
Az újabb telóknál pl. F3, Redmi 11 és telefonálásra használhatatlan a virtuális közelségérzékelő miatt, nem zárja le a kijelzőt. Szintén pl. F3 visszaveszi a fényerőt és sebességet. Érezhetően lassabban nyit meg alkalmazásokat, mint a GT Master.
Ami érdekes....Realmenél egyből megjön minden üzenet, és percekkel, órákkal később jön meg, ha egyáltalán megjön, Mi 9 lite-ra, Poco F3-ra, Redmi 11-re. Tudom, mert ugyanazzal a fiókkal használtam őket!"Mi neked a minőségi előre lépés? Az hogy egy nyamvadt VoLTE nem megy, vagy talán megy ha root-olod a telót és build.prop szerkesztgetsz benne!"
Szép megjelenés és könnyű kivitel. Kitűnő üzemidő és villámtöltés, Gördülékeny, 120 Hz-es AMOLED panel. Remek főkamera, esti mód és szenzorzoom. 5G, jack kimenet, bőséges tárhely és memória
Az előrelépés az, hogy a fentiek mennek bootloader nyitás nélkül, és stabi, gyors F3-hoz képest is, pedig az SD 870, és mégis. Nem melegszik, mint F3, nem zöldül a kijelzője..stb.
Érdekes nálam van VoLTE. A root vicces, mert a nélkül a MIUI amúgy egy nagy határ......bár a heti EU Romokban is mindig volt valami új hibavagy inkább fícsőr. Tudom, mert ebből lett elegem.
"Mix2S az egy prémium teló(volt)"
Igen, az mennyibe is került ehhez képest? Almát sünnel?
"De vesz az ember 200.ért egy GT2est és az is full műanyag mindenhol az nemá kategória, lehet az bármilyen jó minőségű műanyag"
Xiaomi ilyen áron nem az, még drágábban is az"Bug-okról már írtam, olyan rendszer NEM létezik amibe ne lenne bug, nekem az elég BUG volt hogy se telekom se Digi kártyával nincs VoLTE és ezáltal VoWiFi sem, itthon elég rossz a térerő és így nagyobb mértékben merül mindegyik teló de ha felváltok VoWiFi-re akkor 24.óra alatt alig merül 5-6% ot, szóval elég nagy érvágás egy mai telónál ha nincs VoWiFi, mikor egy 5.éves xiaomi simán tudja!"
Ez nem inkább a szolgáltató hibája? Számos Xiaomin se ment minden szolgáltatónál a fentiek, amíg nem volt a kínálatukban.
Egy dologban egyetértünk, bug nélküli rendszer nincs. A kérdés az, hogy kinek mi az elvárás.
Nekem egy stabil rendszer, ahol minden üzenet egyből megjön pl. és lehet vele telefonálni vele, végülis erre az F3 tökéletesen alkalmatlan volt."Realme GT 2 re is csak a 12.giga RAM miatt váltottam volna, de 90% hogy ott se ment volna se a VoLTE sem a VoWiFi szóval jobb is hogy nem léptem meg a cserét!"
MEgy az, csak Yettellel.
"Sajnos ma már 400.ért se kapsz ilyen prémiumot nem hogy 200.ért!Gondolkodtam a 12es szérián de a 12 Pro baromi drága a sima 12 meg Snapi 888as és csak 6,4" "
Hát ez az.....látod jobb áron hasonló tudású Realme is akad.
Amúgy nem jó az F3 azért nézegetted a Realmeket? -
válasz
DroiDMester #1911 üzenetére
Ilyen világot élünk, az új autók sem olyanok már... Nemigazán lehet mit tenni. Mindenkinek más a preferencia, ahogy előttem is írták. Beállunk a sorba, és használjuk, ami van.
-
rigoberto
őstag
válasz
DroiDMester #1902 üzenetére
Mindenkinek más a prioritás, ezért is van ekkora választék. (talán még nagyobb is).
Remélhetőleg a következő telód már titánból készül, golyóálló kijelzővel és totál bugmentes lesz. -
válasz
Nekem az előző is tokban volt és ez is abban van, így nem is érintkezem vele, ezáltal kopni sem fog. Az előző is 3,5 éves és még a hátlapon rajta van a gyári fólia is. Közel gyári állapotában szoktam megőrizni mindent! Nyilván akkor 100eFt-ért prémiumot kaptál, most kb 200-300 ez a szint, annyit viszont nekem személy szerint nem ér egy készülék.
-
novinyul
veterán
válasz
A GT2 is fémkeretes
-
novinyul
veterán
válasz
Mármint a hátlap (GT2), ami jobb minőségű mint az S20FE hátlapja. Amúgy meg kevesebb a nyűg a Realme-l mint a Xiaomi-l volt.
-
válasz
DroiDMester #1899 üzenetére
He? Én is MiMix2S-ről jövök, de nem érzem gagyinak. Nekem csak a google-ös alap szoftverezettséggel és a kamerával van bajom.
-
ginola
addikt
válasz
Mi a helyzet a Miui bugokkal?
az említett telefonról való lépés erre azért minőségi előrelépés.
-
rigoberto
őstag
válasz
DroiDMester #1899 üzenetére
Na már csak te hiányoztál.
Kösz a tippeket, de nekem megfelel ez a teló.
Egyelőre.VoLTE valóban jó lenne, de hátha rá kerül majd.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy A41 64GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- TP-Link Archer C1200 Router eladó (1200 Mb/s Wi-Fi)
- LG 27GR95QL - 27" OLED / Limitált LoL Edition / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged