- Itthon is kapható lesz a kerámia Xiaomi Band 10
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Yettel topik
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- Motorola Edge 30 Neo - wake up, Jr...
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- iPhone topik
- Mobil flották
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Betiltották a Pixel 7-et Japánban
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nekem is 8/256 szürke, de amúgy az az igazság, hogy számíthattunk volna rá, nagy verzió frissítés. Ilyenkor mindig vannak hibák. Majd a következővel kijavítják és tesznek bele újakat.
Kis cég egy Samsung-hoz vagy Xiaomi-hoz képest, ahol jóval több fejlesztő, teszter van és így jóval kisebb hibák fordulnak elő. -
Bl.Gyo.
őstag
hát nekem eléggé össze van tapizva a kijező, nem éppen tiszta, az újjammal se foglalkozok külön (csak az alap kézmosás
), mégis hibátlan a feloldás.
fura hogy sokan panaszkodnak erre, mert nekem és másnak is itt hibátlan.amúgy nem sok (semmi) köze van ahoz hogy az ujjlenyomat feloldó kör nem jelenik meg a kijelzőn mert koszos a kijelző vagy az ember ujja.
szerintem akiknek baja van vele inkább egy factory reset értelmesebb lenne mint javaslat, mert ha ez egy bug az új szoftverben akkor mindenkinek elő kéne hogy jöjjön...
#1360gya/352
értem mire gondolsz. mint egy virtuális értesítési led .de az óra, ikonok, akku nem csilli-villi, hanem alap hasznos dolog.
-
Bl.Gyo.
őstag
én is így vagyok vele, de ilyenkor nem kell visszaállítás. sőt, még azt is mondták főverzió után se kell. régi xiaomimon volt főverzió frissítés (méghozzá android 9-ről 10-re), de nem csináltam vissza állítást. voltak gondok ezért mégis megtettem, de utána is ugyan azok a gondok voltak szóval bug-os volt alapból, szóval az akkori visszaállítás se feltétel, csak ha valami nagy hibát találsz amivel nem tudsz együtt élni/megoldani, akkor lehet csinálni egy FR-t, de ez alapból érvényes bármikor.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Medence topik
- A OnePlus ellen biztonsági aggályok miatt indítanának vizsgálatot az USA-ban
- Horgász topik
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Itthon is kapható lesz a kerámia Xiaomi Band 10
- Villanyszerelés
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Yettel topik
- További aktív témák...
- IPhone 16 Pro max 256GB gyári független 2026.02.18. Apple jótállás
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 13 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 13 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- BESZÁMÍTÁS! ASUS VivoBook X1504ZA notebook - i3 1215U 16GB DDR4 RAM 512GB SSD Intel UHD IGP WIN11
- ASUS Radeon RX 7600 V2 Dual OC 8Gb - Aqua gari 26.12.12 ig
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged