- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Hónap végén érkezik a Xiaomi Band 10, ára is van
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Galaxy Z Fold6-hoz viszonyítva mutatják, mennyivel lesz vékonyabb a Z Fold7
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Mobil flották
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
szaszyka #12526 üzenetére
A 4. nap skip az 600k (150k/skip). Holnap reggelre meglesz, mert az uccsó' napot is skippelem.
Fura lenne, ha ezért bannonlának.
Gyakorlatilag amit lehetett 0 tuningal megcsinálni, azt megcsináltam, azóta skip, és nincs ban (ez olyan szép magyar mondat lett, hogy hü....)Amúgy nem értem ezt a logikát az eltűnő tuningban. Direkt nem fejlesztést írtam, mert az már nincs.
Biztos pszichológiailag megvizsgálták az embereket, és így jutottak erre a lépésre.
Kiváncsi volnék milyen biznisz-manáger hányta ki magából ezt az ötletet... -
nexus6
aktív tag
válasz
szaszyka #12471 üzenetére
szerintem is ritka genyóság... eddig volt értelme megcsinálni, mivel kb ugyanannyiért meg lett az autód és majdnem 70%-ra fel volt fejlesztve. így nem sok értelme lesz megcsinálni az ilyen versenyeket, inkább megvárom amikor leakciózzák
ez az új elektromos széria is kellett mint egy falat kenyér, és megint voltak versenyek amik eltűntek (megint esett az össz százalékom) -
balintka
addikt
válasz
szaszyka #12310 üzenetére
Köszönöm a segítséget meg a sztorit is
.
Nekem folyamatos a felhalmozás november óta, költés kb. 15000 volt eddig, mert amit lehetett félretettem. A napi farmrekordom kb. 310 arany volt (100%-ról 15-ig merítve a telót, egész délelőtt reklámot nézve), ennél több sose volt egy nap. De ez párszor sikerült. Most akarom elkezdeni nagyobb ütemben megnyitni az autókat. Azt gondoltam, hogy egyelőre a 19 és 20 ezer között tartom, esetleg a nagyobb biztonság kedvéért leengedem majd mondjuk 18 ezerig a tartalékot.
Viszont most az RS-t is farmolom a Legend elején lévő autók miatt. Azzal kifejezetten rosszul állok, a mostani 3,3 millió a rekordom, a haladás meg az event-ek folyamatosan elviszik ami bejön a versenyekből (ami az alacsony szinteken nem túl sok). Így úgy döntöttem, h a Chiron miatt napi 300 ezernyi reklámot megnézek.
Hogy on is legyek: kikerültek az új autók MS fejlesztési költségei.
Hát nem tudom, hogy mire lesz így elég a mai és holnapi adaggal együtt is kb. 550 ezer. Max nem kezdem el rögtön a 720S maratont.
-
balintka
addikt
válasz
szaszyka #12305 üzenetére
Egyszer olvastam egy hsz-t egy RR3 YT videónál, hogy 20 ezer arany felett bannolják az embert, de aztán azóta többeknél láttam 25 ezer aranyat (ennél többet nem). Akkor ezek szerint eddig nincs gond? Nekem se mindegy, mert már 19.500 aranyam van a farmolásból, nem szeretném elbukni. Gondoltam még elmenni 25 ezer körülig, hogy legyen tartalék (a játék 25%-a körül járok, az autók kevesebb mint a fele van meg), de akkor ne kockáztassak további felhalmozással?
cappa72: Ez ez egy nagyon okos dolog volt tőled, én meg erre nem is gondoltam
. Most bezzeg jó lenne egy kis tartalék az új autók miatt.
-
balintka
addikt
válasz
szaszyka #12301 üzenetére
Na ez is pont egy olyan sorozat, amitől űr messze vagyok. Bár tegnap kezdtem el a sima RS-t farmolni a reklámokkal, mert a Chiron sorozatot meg akarom nyitni, és ahhoz a Zenith-ig 8 db 1 millió feletti autót kell megvenni. De ez is hosszú hetek, mire estéként a kb. 10 milliót kifarmolom ezekre az autókra.
De ha mindent áttesznek a 180 ezres limitre, akkor valóban sose lehet befejezni. Főleg az olyanoknak mint pl. én, aki fél éve kezdte el a játékot. Azért 7 évet behozni nehéz.
Mi volt ez az LP farmolás, ami régen működött?
-
válasz
szaszyka #12169 üzenetére
Hasonlóan lett meg nekem is, csak a Stavelot-ból (16-os kanyar) kijövet lett szélárnyékom, ott 3 autó volt előttem. Így a buszmegálló előtt meglett, de épp, hogy csak meglett.
Először én is az Eau Rouge-ban reménykedtem, de valahogy nem jött össze.
(Pedig már a végén kikapcsoltam a "low brake assist"-ot is.) -
balintka
addikt
válasz
szaszyka #12138 üzenetére
A 3 körös Monza x6 menet olyan hasonló idő lehet, picit talán több. A fame pont miatt tényleg előnyösebb lehet a hosszabb menet.
cappa72: ha pár héten belül nem lesz, lehet akkor elköltöm fejlesztésre a 4 milliót. Most egyelőre 5 autóm van, azokat akarom kifullozni sorban.
-
-
Petya25
őstag
válasz
szaszyka #11706 üzenetére
Megint 4 egy kaptafa autó, szerintem mivel versenygépek, nem lesznek olcsók. Az EVO meg kifejezetten geciség ennyi goldért...
Ja, most a heti TT Monzában nem könnyű B-re, de azért menni fog.
Ja és a 911 RSR 2019 tuningja hibás a Fandom-on, kellett még az 1tized PR miatt 130 gold pluszban.... -
válasz
szaszyka #11196 üzenetére
Dettó, kb. 3 hete nyitottam ki "őket" (4/4 és 4/x), de hát sokalltam rájuk a gódot'; bíztam abban, hogy talán esetleg netán véletlenül lesz megnyerhető flesbekk/LTS.
Így most akár azt is mondhatom, hogy örülök a frissülésnek.
Szerintem aki előrébb jár, az kevésbé örül.Tényleg.... vajh' nulláznak megint valami szériát?
Azt szinte borítékolható volt, hogy a 911 GT2 RS az bent lesz az exclusive szériában (legalábbis szerintem).
Az utóbbi fél év frissítései a még többet, még többet koncepciót követi.... szerintem.
-
l4ci
tag
válasz
szaszyka #11144 üzenetére
Bocsi, már nem azért, nem szeretnék senkit se minősíteni vagy bántani, de ez a csoport és néhány tagja enyhén szólva is kicsit furák nekem. Régen egy-két tagjuk ismerős/barát volt facebookon, lidlijózsinak 3 profilja is megvolt, de mára már mindegyik letiltott, mert párszor beszóltam nekik, hogy nem kellene a hekkelt profiljaikkal menőzni fácsén a magyar RR3 csoportokban. Mára már ezekből a csoportokból is kiléptem, mert elegem lett a sok okoskodó posztból. Én is trükköztem itt-ott, ahol lehetett, de nem LP-vel toltam bele 100000 aranyat, mint a legtöbben. Na mindegy, ne menjünk ebbe bele, mindenki ott ügyeskedik, ahol tud.
Ha tényleg aktívan akarjátok tolni a csapatversenyeket és jók vagytok speed record-okon, akkor a 60R3-at és társait (60RR, 60RT, stb) tudnám javasolni, itt annak megfelelően mehettek a csapatokba, hogy mennyi időt/teljesítményt tudtok beletenni. Mivel a csapataranyhekk már leáldozott, csak akkor van értelme ezt tolni, ha komolyan csináljátok, bár nem tudom megér-e napi 6-8 órát az a 40-50-60 arany, ami ebből jöhet. Mindenesetre a 60R3 szinte mindig top100-ban végez, TC-n pedig top10-top20 körül szopott lenni.
-
válasz
szaszyka #11082 üzenetére
Köszi a tanácsot, nem veszek semmi tippet okoskodásnak (csak mellőzzük a Mester megnevezést).
Kipróbáltam, hát azért ezt is szokni kell, ha folyamatosan kikapcsolva hagyom.
Legtöbbször low assist + traction control kombóval játszok, úgy egyszerűbb. Ha valami feladat nem megy, akkor szoktam óvatosan kikapcsolgatni a segédeket.
Pl tegnap a "King of the ring" 7.2-nél véletlenül megint kikapcsolva maradt a féksegéd, és lehet, hogy azért csináltam meg az átlagsebességes feladatot - na nem elsőre...
Szóval nem vagyok nagyon ügyes, de inkább még kicsit se'. Ráadásul időhiányos vagyok, és ahogy látom, pont az utolsó napra lesz egy jó kis 400km-es utazásom, gyanítom, hogy skip-es aranyköltéssel lesz meg.(#11083) DigitXT
Azbeszt... -
-
Zozzy94
tag
válasz
szaszyka #10630 üzenetére
Köszönöm a segítséget
Más: Elindult ez az F12 Berlinetta széria, eddig úgy néz ki, hogy megint nem tudom végig játszani, mert a 3. "pályacsomagnál" Spa-nál megint megakad, nem tölt be....erre valami megoldás?
Ugyanez fennáll sok más szériánál is, nem tudom mit kellene tenni, ugyanúgy a Spa pályákat nem tölti be (Pl: McLaren Generations, Hypercar charge...)
Mióta átjöttem iOS-ről android-ra ez van...
Valaki ötlet?
-
-
-
l4ci
tag
válasz
szaszyka #10449 üzenetére
Ezt már pedig eljátszották egy párszor, anno a porszívókkal is, csak azzal lehetett menni Hong Kongban. Most megint a Nascar a kötelező szivatás. Nekem megvan mindhárom, fullosak is, de még így is csak C-ben vagyok, mert az előző hetekben csak 5-10 percet mentem wttt-n, úgy is megvolt a B. Hát most nincs, menni kell Spa-ban is, meg Hockenheim-en is, mert még 1 mp kell a B-hez...
A Nascarból még csak a 2018-as szériát csináltam végig, az is elég hosszú volt, de ugye a speed miatt gondoltam, hogy kelleni fog, erre az LTS-ben kellett menni, vagyis ott volt értelme próbálkozni. Egy pár hétig még kitart az a pár nyitott széria, de mondjuk a karriert már régóta nem a játék élvezete miatt nyomom. Elég volt ezt a 3 Nascar LTS-t lenyomni kétszer, már én is marhára unom...
Viszont az gáz, hogy egy akciós régi Nascar autót se tudtak dobni, pedig jó lenne megvenni párat a kislevelre a hiányzó 9 dobozból. Ha nem adják, én biztos nem veszem meg teljes áron, max ha kell wttt-re.
-
l4ci
tag
válasz
szaszyka #10368 üzenetére
A legtöbb RSR volt már akcióban, vagy megnyerhető LTS/Gauntlet szériában az elmúlt egy évben, megvenni nem érdemes őket, mert drágák, tuningolni is drága őket és csak wttt-ben van hasznuk, néha beteszik őket.
Amúgy iPhone-on is lehet okosba tolni az aranyszerzést, ha gyorsabban akarsz haladni, csak egy kis időbe telik... -
Petya25
őstag
válasz
szaszyka #10366 üzenetére
Már 2 éve csak az update-ben érkezőt kell megcsinálnom, én is unom....
800-1000 gold 2 hét alatt megvan csalás és gyakorlatilag játék nélkül, persze WTTT autók kellenek.
A csapatosdi pár 10 goldért, netto időelbaszás, a topspeed-nek van értelme 15 perc ráfordítással.
Azt ajánlom, hogy gyűjts össze 2-3e goldot és ne költsd el, hanem okosan használd, azzal már gyorsabban fogsz tudni haladni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tesla topik
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Horizon Forbidden West
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Előrendelhető a OnePlus Pad 3
- E-roller topik
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Okos Otthon / Smart Home
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- További aktív témák...
- IdeaPad 3 15ACH6 15.6" FHD IPS Ryzen 5 5500H RTX 2050 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- Gigabyte G6X9KG 15.6" FHD+ IPS i7-13650HX RTX 4060 16GB 1TB NVMe gar
- Samsung S24 Ultra 12/256 GB titanium kék 3 év garanciával
- ThinkPad T490 14" FHD IPS i5-8365U 16GB 256GB NVMe magyar bill IR kam gar
- ASUS RX 6750 XT 12GB GDDR6 ROG STRIX OC Eladó!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest