- One mobilszolgáltatások
- Yettel topik
- Külföldi SIM-ek itthon
- Milyen okostelefont vegyek?
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- CMF Buds Pro 2 - feltekerheted a hangerőt
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Motorola Moto Tag - nyomom, követ
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Xiaomi Mi 11 Ultra - Circus Maximus
Új hozzászólás Aktív témák
-
l4ci
tag
LeMans, Mulsanne egyenes, az első körforgalom előtt. De elsőre nekem is csak 354 jött össze. Nem tudom, hogy lehetne 360 fölött menni, eddig csak a Regerával sikerült a végsebessége közelébe kerülnöm, a többi mindig fennakadt a Mulsanne első körforgalom palánkján. Ezek a 370-es időket hogyan csinálják? Ennyi csíter van, vagy van valahol egy nitro gomb a játékban, amit eddig eldugtak?
Az F1-es Ferrarival is csak 388-at sikerült mennem anno, pedig 394 a vége, de 388-nál megállt a számláló és nem ment feljebb, pedig nem koccantam senkivel és hely lett volna még gyorsulni...
-
l4ci
tag
Nekem a régi Nascar-os szériáknál is csak 90% fölött adta meg az érméket, igaz, hogy csak tegnap kaptam meg az elsőt, lehet, hogy a frissítések előtt még könnyebb volt megszerezni. Amúgy volt olyan is, hogy egy versenyen második vagy harmadik lettem, kaptam egy érmét, újrafutottam, megnyertem és kaptam egy másikat is. Ezért nem jó elsőre aranyra futni mindent, mert akkor nem biztos, hogy a végén mindent megad.
ntglaci: Nem biztos, hogy jó 5let újrakezdeni, nekem kb fél évembe és több, mint 800 órába telt, hogy ott tartsak újra, ahol "régen", azaz az összes autó megvan, igaz, hogy már full tuningosak, anno csak a 100%-hoz kötelező minimum tuning volt rajtuk. Viszont azóta majdnem minden szériában maxhoz közeli tuning szint kell a teljesítéshez. Vannak más megoldások is,
pl. nézegessél sok reklámot... -
l4ci
tag
Miután megírtam a posztot, megcsináltam 3 Richmond pályát is, ami 10-13 körös. Érdekes módon ma gyengébbek voltak a botok, vagy jobban találtam helyet az elején. Volt olyan is, hogy már a 3. vagy 4. körben első lettem, onnak meg már könnyű nyerni. De volt, hogy csak a 12. körben tudtam élre törni. Van ez a Kenseth nevezetű bot nálam, na ő durván nyomja, tökéletes köröket kell menni, ha utol akarom érni. A traction controlt még nem kapcsoltam ki, de egy próbát megér, a Toyota nálam nagyon csúszkál Richmondban, a többi nem annyira. Az a baj, hogy nagyon változóak a botok, van olyan, hogy a 10. körig sem érem utol az első 3-at, akkor meg már mindegy, újrakezdem, ha ott nem vagyok második, akkor már úgyis mindegy. Szép lassan azért haladok vele, lassan kezdem megszokni azt a pályát. Viszont a Suzuka East tényleg túl könnyű lett, abszolút nem kihívás így, valahol a kettő közé kellett volna belőni a botokat...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- One mobilszolgáltatások
- Yettel topik
- Philips LCD és LED TV-k
- Az AI-ügynökök közel fele hamarosan a kukában végzi
- Sorozatok
- Steam Deck
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- A Bosch szerint Európának nem kellene az AI-t a halálba szabályozni
- Mini-ITX
- További aktív témák...
- Új WiiM Ultra streamer & DAC Wi-Fi 6E, HDMI ARC, Hi-Res Audio 2 Év Garancia!
- MACBOOK PRO 2021 14.2" M1 PRO (8/14 mag 16GB 500GB, 14 ciklussal, Üzletből ,. garanciával
- Iphone 13 128GB Zöld Nagyon Szép Állapotban, Üzletből Garanciával
- Apple MacBook Pro Retina 13" 2020 i5-10.gen 16GB/512GB SSD, Nagyon jó akku, Garancia, üzletből
- ASUS DUAL GeForce RTX 4060 Ti O8G OC Edition
- ÚJ HP EliteBook 840 G8 - 14"FHD IPS - i5-1145G7 - 32GB - 512GB SSD - Win10 - 6 hónap Garancia
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! MSI SUPRIM X RTX 4080 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás! Samsung Galaxy A15, Samsung Galaxy A25, Samsung Galaxy A35, Samsung Galaxy A55
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged