Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Aladdin
aktív tag
Nem ertem az okat, de ma reggelre virradoan nem kaptam meg a B-ert jaro 100 aranyat. Mindent ugy csinaltam ahogy eddig. A B-s ido utan futottam egy hivatalos mittudomen D-s idot, de semmi...
-
agyrágóbogár
csendes tag
válasz
jonnyjoker01
üzenetére
Hát az elmúlt időszakban eléggé felpörögtek a majmok. Korábban 3-4 új autó volt frissítésenként. Mostanában minimum 6, de most pl. 7. Ráadásul 10 LTS lesz, plusz a Flashback-ek. Ezek után még az új szériákat is nehéz lesz csinálni, a LM10laps-ról már nem is beszélve.

De legalább bekerül az austini pálya.
-
válasz
szaszyka
üzenetére
Dettó, kb. 3 hete nyitottam ki "őket" (4/4 és 4/x), de hát sokalltam rájuk a gódot'; bíztam abban, hogy talán esetleg netán véletlenül lesz megnyerhető flesbekk/LTS.
Így most akár azt is mondhatom, hogy örülök a frissülésnek.
Szerintem aki előrébb jár, az kevésbé örül.Tényleg.... vajh' nulláznak megint valami szériát?

Azt szinte borítékolható volt, hogy a 911 GT2 RS az bent lesz az exclusive szériában (legalábbis szerintem).
Az utóbbi fél év frissítései a még többet, még többet koncepciót követi.... szerintem.
-
szaszyka
senior tag
válasz
jonnyjoker01
üzenetére
Pont most készültem megvenni az MP4/4-et, és az MP4/X-et, de akkor már megvárom a frissítést. Kidobtam volna az ablakon vagy 2000 aranyat most.
-
l4ci
tag
válasz
jonnyjoker01
üzenetére
Örvendek... 7 új autó, valószínű ugyanennyi új széria a karrierben, plusz két új exclusive, megint 4-500 új verseny, a mostaniból is van még 7 db. Alig végeztünk és máris itt egy újabb adag, biztos ez is lesz 3-4000 arany, ha fullozni akarjuk, eddig 3000 körül vitt a mostani update is, mondjuk pár száz még jön vissza a következő két hétben, aztán jön az update. Nagyon darálják az utóbbi időben az "új" autókat, de most legalább kapunk egy új pályát is, persze új gyártót nem akarnak behozni, csak a meglévő márkákból szemezgetnek.
-
jonnyjoker01
veterán
-
aelod
veterán
Szevasztok!
Van egy kis bajom. Factory reset után nem tudom visszaállítani a profilom. Nem aktív a restore from cloud ikon. Mit tudok tenni? Sírvafakod minnyá

-
BikaGT
csendes tag
válasz
DigitXT
üzenetére
Elite/Battle Italia/12/Spa/458 Italia
Tényleg alakul!
Tegnap hanyagoltam kicsit, mert görcsölt tőle a kezem. Én full manuál beállításokkal, mindent kikapcsolva, tilt B-vel megyek és így nyomni a gázt nem egyszerű néha. Én is a te idődet vettem ma alapul, kíváncsi voltam a különbségekre, amit írtál. Az első szektorban tényleg sokkal jobbnak tűnik az időm/tempóm, az Eau Rouge-t például annyival jobban csinálom meg, hogy a Les Combes-ig volt olyan, hogy 6-7 tized előnyöm lett az egyenes végi féktávra. Viszont most már a technikásabb 2. szektor is kezd elég jól összeállni. A Rivage utáni név nélküli balosban (11. kanyar) pedig volt egy marha nagy megcsúszásom is. A harmadik szektor viszont a Stavelot-tól kezdve még mindig nem az igazi. A Blanchimont neked megy jobban.Mindent együttvéve sikerült újabb majd negyed másodpercet találni, amelyből 225 ezredet adtam neked. Így már Global 24. vagyok.
Utána megnéztem a ghostokat és elég érdekes dolgokat vettem észre. A Pouhonban én hatodikban fordulok, míg te hetedikben. A Kemmel egyenesben viszont, az Eau Rouge beli tempókülönbségnek köszönhetően 2km/h-val vagyok gyorsabb az egyenesben.
További érdekesség, hogy nekem úgy tűnik, mintha nem minden ghost ellen lenne egyformán könnyű versenyezni. Nem a hackerekre gondolok, bár ki tudja, de pl. ha kiválasztok egy ellenfelet, aki pl. csak pár ezreddel van előttem, néha sokkal nagyobb szívás megtalálni azt a pár ezredet, mintha egy olyat választok, aki tizedekre előz meg. Utóbbit meg simán lenyomom, szinte mindenhol...
Van még benne szerintem további kb. 3 tized. A WR-t viszont nem tudom, hogy lehet összehozni?!
Hajrá!

-
l4ci
tag
válasz
DigitXT
üzenetére
Eventekben valóban nincs ovál, TT-ben meg kb vicc is lenne, mert full random, de az egyik Motorsport szériában pont a héten találkoztam Indi ovál pályával, h2h meg cup is volt benne, meg is lepődtem, hogy mi a fene, mert rég volt már ilyen. Már nem sok van hátra a 100%-hoz, csak kb 40 futam, kb egy hét múlva meg jön az update, újabb 3-400 versennyel...
-
DigitXT
félisten
válasz
BikaGT
üzenetére
Na, alakulunk!
Nem adta a saját ghostot, ezért elkezdtem ellened menni:
az elejét nagyon elkaptad! Tök frusztráló volt mindig lemaradni, újrakezdeni.
De aztán jöttek azok a kis hibák/megcsúszások. Majd a csúnyán benézett
balos kanyar a vége előtt, ahol kapásból ottmaradt fél másodperc, de így is
csak 17 ezredet adtam: az eleje tényleg jól sikerült! Eau Rouge különösen!Petya25: ha már írtad, jöhetsz ide is Top10-es időket futni: jó pálya, jó autó.
(Szórakoztató, csak mikor az ember rágörcsöl, akkor egy kicsit fájdalmas.)
De bárhol futhatunk, csak Formula-E pálya, Red Bull Ring és Le Mans ne...
Ja meg persze ovál, mert az vicc. (Bocs l4ci.
) Amúgy észrevettétek, hogy
mostanában/új eventek közt egyetlen egy ovál futam sincs? Szinte hiányzik. -
-
McImy
csendes tag
Sziasztok!
Valaki mondja már meg nekem, mi a xart kell csinálni ennél a csúszkálós f.stalicskánál? kőnigsegggg
"25 seconds into the race travel at least 140 mph (225 kph) and win"Értelmezésem szerint 26 mp-en belül el kell érni a 225-öt aztán meg nyerni?!
Köszi! ....mert szítvágom

-
BikaGT
csendes tag
válasz
DigitXT
üzenetére
Igen ez szubjektív. Nekem tényleg megérte a rászánt időt meg a szórakozást. Eddig sosem TT-ztem ennyit adott eventnél. Kíváncsi voltam, hogy meddig tudok előre jutni és szerintem összességében is fejlődtem vele az egész játékot illetően. Már visszakerültem eléd és látok még benne további 4-5 tizedet. Jelenleg Global 29. vagyok már.
Egész érdekes amúgy ghostoat is nézegetni, hogy melyik pályán hol-merre lehet még találni tizedeket. Számomra teljesen meglepő ívek is léteznek. Pl. Spa-ban is volt egy két necces, no offtrack pillanat. - képen
Amúgy meg személyes indíttatásból vágtam neki az egész eventnek, mert Spa amúgy is az egyik nagy kedvencem a világ versenypályái közül (Nordschleife és Suzuka mellett), a 458-assal meg legalább van személyes tapasztalatom is.
-
Petya25
őstag
válasz
DigitXT
üzenetére
"Azért nem kár: unoka nincs.
"
ez átjöttA 16GB tényleg nem valami nagy, nekem a telóm annyi, alig van rajta valami progi, kép + a RR3 és nincs 2 GB szabad.... A rendszerek nagyon sokat megesznek.
Na találsz egy TT-t ahol futhatunk pár karikát? Valamit az új sorozatok közül.
-
DigitXT
félisten
válasz
Diszke
üzenetére
És mi a pék fütyülőjének kell neki 4GB szabad hely? 16GB-os az egész cucc:
a nagy törölgetés után marad 5GB hely, szóval előtte is volt vagy 3GB. Röhej!De legalább kérdezné meg, és nem sutyiban. Tudom vegyek nagyobb iPadot.
Ki van ez találva.
Inkább törölhetné az időeredményes screenshotokat, azt
nem kellene újra letölteni, ha játszani akarok. (Azért nem kár: unoka nincs.
) -
DigitXT
félisten
Megint törölte ez a nyomorék iPad az asset-eket.
Kérdés nélkül persze,
miközben pár órája még játszottam (nem mondhatja, hogy nem használt):
megint szívhatok, mire mindent betöltöget. Sokadszor játssza már ezt...
-
LE0N
csendes tag
l4ci igazad volt a Bmw M4 érdemes volt megvárni a szerdát,nekem is elsőre beadta a 284km/h ami simánn meglett :

-
l4ci
tag
MP speed snap bugfix kint! Indítsátok újra a játékot, azonnal letölti a frissítést és már sokkal könnyebb lesz, nekem elsőre 283.9 körül dobta, 284-el simán első voltam...

-
-
DigitXT
félisten
Nekem kimaradt egy-két hónap, szóval elég jelentős a lemaradásom már: ez van.
Viszont szervizpara nincs. Beküldöm, aztán majd kész lesz. Van mást csinálni...
(Tudom, tudom, egyeseknek van vmi szopás, hogy hány autót szervizelhetsz. Na
az engem szerencsére nem érint, ha akarom, akkor kilóg a lista a képernyőről...) -
DigitXT
félisten
válasz
Petya25
üzenetére
nem éppen acélos környezetben nem lehetetlen jót futni
Ebben teljesen egyetértünk.
Lásd másodikra megvolt a Top50-es idő Spa-ban.
Viszont látatlanban sosem állítanám, hogy minden pálya ilyen... És ugye eléggé
önkényes, hogy most Top100 vagy Top50 (vagy Top10), amit már jónak mondunk.Azt amúgy miből gondolod, hogy a heti TT-ben mind a 200-300e induló* odateszi
magát teljes gőzzel? Te magad is írod, hogy futsz egyet, ha kiadja a B, akkor jó,
ha meg éppen nem, akkor meg simán leszarod, mert nem szánod rá azt az időt.Egyébként mindenkinek magával kell megküzdenie: ha BikaGT másfél óra után
tudta azt az időt, és élvezte, hogy ezt rászánta, akkor nincsen ott semmi hiba...
Én is elvoltam a "Dacia Rally" taligával, bár a Spa-s karikákat jobban élveztem...Igazából ez marad a végén, és lehet akár újra háziversenyt csinálni, szórakozni.
Én amúgy abban meglehetősen biztos vagyok, hogy a rászánt idő nem minden,
lásd a saját példámat, hogy hiába megyek másfél órát, nem jött össze jó idő.
(És akkor most visszatérhetnénk arra, hogy a WR-től fél másodpercre az szar?)*: lehet, hogy nincs is meg neki az össze kocsi, ha meg is van, nem full tuning?
-
Petya25
őstag
válasz
DigitXT
üzenetére
Sosem mondtam, hogy kirázon kisujjból, csak annyit próbáltam átadni, hogy nem éppen acélos környezetben nem lehetetlen jót futni. Időt rászánod (én nem) és az elejében nem ezrével hemzsegnek az éhes vadak, akkor jön a jó idő. A heti TT-ben verseny van, na ott rengeteg időt rászánva is qrva messze van az A (főleg nekem).
Én is elfáradtam már, minden fullon, daráló, egyre drágább gépek, resetelt szériák
, feleslegesen sok új verseny... ha még a szervizt is fogyelnem meg nyomkodnom kellene már feladtam volna. -
l4ci
tag
válasz
DigitXT
üzenetére
Azért nem tolom ki a belét, hogy ne kelljen órákat várni a szervízre, iOS-re nincs szervíztrükk, a droidos kütyüjeimet meg mind kinyírtam már. Így "butítva" majdnem végig lehet vinni egy szériát szervíz nélkül is, a TT-ket néha megtolom, de arra se fektetek már annyi időt, még mindig van vagy 120 verseny hátra és kevesebb, mint két hét van hátra az upgrade-ből, tolni kell, vagy lemaradok...

Na meg felraktam az F1 Mobile játékot is, mert iOS-re elérhető pár hete, hát nem győzött meg. Hasonló free to play rendszer, mint az RR3, de sokkal vacakabb tuning lehetőségekkel és jelenleg csak online versenyekkel lehet pontokat szerezni, hát ez se egy gyorsan haladós: 3 féle online verseny lehetőség van és csak kb az "időmérős" verzióban nem tudnak kilökni, minden más esetben lehet ütközni és olyankor vagy lelassulsz vagy kicsúszol, amivel nagyon sok időt veszítesz és akkor bukta a futam. Egyszer olyan is volt, hogy egy sikán után belementem az előttem leparkolt járműbe (talán Kanadában a bajnokok falánál), erre azonnal DNF lett, mondom miafene...
-
DigitXT
félisten
válasz
Petya25
üzenetére
Igazából az a rohadt bosszantó, hogy azokat a köröket is újra kell futni, amiket
egyszer már letudtunk (pl. McLaren). És EZ baromi unalmas. Meg sokáig tart...Motorsportos bohóckodás sem vonz újra. Főleg a csillió kör Le Mans. Szóval a
100% nekem baromi távolinak néz ki. Ez a konkrét TT sem túl izgi, lomha autó,
de most akkor eldönthetnéd, hogy fikázod a Top100 időket, mert neked az ilyen
kisujjból megy, vagy meg se próbálod megfutni, mert órákat kell vele elcseszni?Érzek némi ellentmondást.
Sajnos a TT reset is agyonvágta az egész játékot.
(Azt ugye tudjuk, hogy a botok fosok, TT-t ki nem szarja le, aki meg tudna is, pl.
l4ci, az a butítás miatt nem ellenfél: 2 kört kap egy körön, meg 3 km után kifogy
Endurance-ban, miközben az összes kocsija fullos. Néha már nem értem miért
játszunk még mindig ezzel a szarral. Nagyritkán szórakoztat, inkább elálmosít.) -
-
DigitXT
félisten
válasz
Diszke
üzenetére
Nem szoktam szellemeket követni. De saját kútfőből 46 elején megrekedtem.

Ez még a Top100-ra sem elég... 1-2 tizededet persze még találok, de 5-öt?
Várom Petya25 "unokás" fotóját az itt elért könnyed Top50 idejéről: hajrá!
Szerk: ja és itt is bugos a lista a 7.2-es kocsit 7.1-nek jelzi: ügyes kis majmok.
Szerk2: gondoltam megnézem azt a WR időt, erre kaptam az alábbi képet.

-
DigitXT
félisten
válasz
Diszke
üzenetére
Done. Közben faragtam 1 másodpercet, pár lépésben, de hogy hol van még 1?!

Szerk: egyébként most végigkattintgattam mindenkit: ezt lehet, ki kellett volna írni
a csoportba, hogy "önmagában" a belépés a csoportba nem elég, mivel a játékban
csak az ismerősök jönnek fel. Vagy nem tudom, ki miért lépett be.
Nem nagyon
pörgetjük, az tény, hiszen ha van valami megbeszélnivaló (nemigen*), arra itt a PH.*: mármint ahogy látszik inkább az aktuális bugokkal vagyunk inkább elfoglalva.

Anno volt pár érdekesebb TT nekiveselkedés, mikor kergettük egymást Top100-ba.
És az akkor elég nagy szó volt szerintem. Már amennyire emléxem... Küzdelmes. -
DigitXT
félisten
válasz
Diszke
üzenetére
Hol-hol? Megyek megdönteni!
Vicc volt.
Sajnos BikaGT-t kicsit tovább
lelombozandó másodikra meg van fogva az ideje. Mármint második befejezett
körre értve: elpepecseltem kavicságyban végződő próbálkozásokat, keresve a
féktávokat. Maradt is még benne jópár tized, nade WR=1:59.3, az könnyű?

Annyiban igazat adok Petya25-nek, hogy mivel a reset óta szinte egyetlen TT-t
sem futottam újra (mert minek), s mivel egészen biztos, hogy sokan vannak így,
messze könnyebb a Top100 mint annak idején, mikor sokan odatették magukat.Szerk: nekem ott 2.3 mp a hátrányom. Biztos könnyű lenne ennyit javítani, LOL.
Viszont barát-listában 1.18. Azaz nem vagy ott. (Pedig azért van a FB-csoport.) -
Diszke
csendes tag
válasz
Petya25
üzenetére
Sima TT-ken is szoktak lenni házi versenyek amit páran így kimaxolnak. Ha pont olyan csoport választotta ahol wttt élmenok is mennek akkor azért nem könnyű a legelejét megfogni. A wttt A pedig messze nem olyan mint volt a 4 pályás verziónál. Akkor ha 100nál többen voltak A-ban az már sok volt. Most ahoz képest elég egyszerű lett mert lassan 400fő az A . Igy sokszor csak 20perc. Persze vannak pályák amik most is nehezen mennek, de lássuk be sokkal sokkal konnyebb lett.
-
BikaGT
csendes tag
válasz
Petya25
üzenetére
Tudom, tudom, teljesen igazad van, én sem szoktam nagyon túlzásba vinni a sima TT-t csak ha már élőben is vezettem 458-ast akkor gondoltam megér itt is egy kis szenvedést. Meg kíváncsi voltam mennyire tudom megközelíteni a WTT időt. A heti TT-n eddig még B-nél feljebb sosem sikerült menni...
-
Petya25
őstag
válasz
BikaGT
üzenetére
A számítás a sima TT-ken is így van, csak itt az A tényleg már 1%.
Amúgy időpocsékolás, semmire sem jók a sima TT-k, qrvára midegy hogy A vagy Z.... Nem mondom hogy ez semmi teljesítmény, de ezt kb mindenki leszarja, már bocs, ha lenne gyakorlati haszna, nem lenne ennyire egyszerű az elejében lenni. 90e user csak azt jelenti hogy adott szériát már hányan tolták le, semmi több, ez nem verseny. Top100-as idő na bumm nyomhatsz egy képernyőfotót az unokáknak...
Menj a heti TT-n A időt ahol 200-300e ember tényleg nyomatja.
Persze nem akarom elvenni a kedved, ha ez a hepped csak rajta.
-
DigitXT
félisten
válasz
BikaGT
üzenetére
Szerintem simán, bár én még nem mentem (itt sem) a reset óta, és ezzel
még sokan lehetnek így... Mi nincs fent a kocsidon, hogy "csak" 56.8-as?
Nekem 56.9-re írja a fullos kocsit. (Top100-hoz ajánlott maxra tuningolni.)Jahogy bug: garázsodban rendesen 56.9, listában meg 56.8. Aranyos.

Szerk: így elsőre 3 mp-et adtam a régi önmagamnak: a ghost megmaradt.

Szerk: akkor én most nyomtam is képernyőfotót az unokáknak, LOL.
@Petya25: ha egyszer 100%-ot elérem, én is TT-zni fogok, mert jópofa.
Persze lehet nyomatni a senki le se szarja szöveget, meg hogy könnyű,
de valahogy még 1 db WR-t se villantott senki a topikban. Heti TT miért
olyan nagy szám? Mert heti 1 pályán 1 autóval próbálkozol? 100% után
azért az karcsú, feltéve, hogy szeretnél még szórakozni a játékkal.
-
BikaGT
csendes tag
válasz
Petya25
üzenetére
Ez nem a heti time trial versenyre igaz? Vagy minden time trial így megy? Konkrétan a 458-as Ferrarival Spa-ban mentem. Kb. 1-1,5 órát gyakoroltam. Most a világranglistán 41. vagyok. Viszont jó lenne tudni, hogy mennyiből. Az A csoportra top 1%-ot ír, ami legörgetve 901 tagot takar. Ebből vagyok 41. Összesen akkor 90.100-an mentek volna a kérdéses time trialon?
-
Petya25
őstag
válasz
BikaGT
üzenetére
Futsz egy idő, ami pl B és megnézed hanyadik vagy a B-ben pl 500, aztán megnézed, hogy hanyadik vagy a teljes listán pl 600. Ez azt jelenti hogy 100 ember van az A-ban, ami 0,1% tehát 100.000 ember futott. Persze a további kategóriákra is igaz, csak azt kell előre tudnod, hogy előtted hány % van.
-
BikaGT
csendes tag
Hogyan tudnám megtudni, hogy egy adott time trial-on hányan indulnak/indultak eddig összesen ?
-
szaszyka
senior tag
Semmi gond. Voltam náluk is, ez a légkör kicsit jobban tetszik, mint a 60-as csapatok. Nincs velük bajom, csak ott már nagyok az elvárások. Ezek a arácok is flúgosak, de még bőven tolerálható. A régi csapatom lenne a legjobb, ott a hangulat is jó volt, csak voltunk vagy 7-en összesen

-
l4ci
tag
válasz
szaszyka
üzenetére
Bocsi, már nem azért, nem szeretnék senkit se minősíteni vagy bántani, de ez a csoport és néhány tagja enyhén szólva is kicsit furák nekem. Régen egy-két tagjuk ismerős/barát volt facebookon, lidlijózsinak 3 profilja is megvolt, de mára már mindegyik letiltott, mert párszor beszóltam nekik, hogy nem kellene a hekkelt profiljaikkal menőzni fácsén a magyar RR3 csoportokban. Mára már ezekből a csoportokból is kiléptem, mert elegem lett a sok okoskodó posztból. Én is trükköztem itt-ott, ahol lehetett, de nem LP-vel toltam bele 100000 aranyat, mint a legtöbben. Na mindegy, ne menjünk ebbe bele, mindenki ott ügyeskedik, ahol tud.
Ha tényleg aktívan akarjátok tolni a csapatversenyeket és jók vagytok speed record-okon, akkor a 60R3-at és társait (60RR, 60RT, stb) tudnám javasolni, itt annak megfelelően mehettek a csapatokba, hogy mennyi időt/teljesítményt tudtok beletenni. Mivel a csapataranyhekk már leáldozott, csak akkor van értelme ezt tolni, ha komolyan csináljátok, bár nem tudom megér-e napi 6-8 órát az a 40-50-60 arany, ami ebből jöhet. Mindenesetre a 60R3 szinte mindig top100-ban végez, TC-n pedig top10-top20 körül szopott lenni.
-
szaszyka
senior tag
Ghd5 “józsef”

-
zozika2
tag
Helló, nem tudtok egy normális csoportot?
-
Mr.Mercury
aktív tag
válasz
Mr.Mercury
üzenetére
Letöröltem a Lucky-t, fullra leszedtem és újraraktam a RR3-at, de továbbra sem tudok belépni a Play profillal. Nem tudom miért csinálja ezt, mindenesetre elég frusztráló ilyennel szívni...

-
Sordoran
addikt
válasz
Aladdin
üzenetére
Én is most néztem, és az all 3 nem is elég a 100%-hoz. Ráadásul a majmok azt mondják, hogy tudnak róla, el lesz távolítva, DE jelenleg nem tudnak mit tenni vele, azaz a BMW-s szériát így kell megcsinálni. Hatalmas hazugság, ha akarnák tudnák legalább csökkenteni az elvárást, direkt szívatják a népet. Várok még egy kicsit, de lehet ezt az LTS-t kihagyom.
-
Sordoran
addikt
Teljesíthető all 3 tuninggal, szóval gyakorlás, türelem kérdése. Én se tudtam stabilan hozni még a 315 fölötti időt se, ahogy koccoltam falat kezdtem újra, ha úgy éreztem jól vettem be akkor végigmentem, de főleg 314,8 és 315,1 közötti idők jöttek ki. Aztán bumm lett egy 315,36 és boldogan mentem tovább. Kell hozzá kis szerencse is, de nem ment kárba a tuning, egészséged fontosabb.

-
Fez69
csendes tag
Kb két óra próbálkozás után sikerült egy 315,26-ot futnom a C63-mal Bathurstban. Szerintetek? Ez után simán rátoltam meg egy tuningot.
-
Mr.Mercury
aktív tag
-
Kronok
tag
válasz
Mr.Mercury
üzenetére
nálam is fent volt kipróbáltam aztán letöröltem, és még utána is nem tudtam rr3-ban menteni, le kellett törölnöm a játékot és utána engedte csak a mentést, de azt is kipróbáltam, h csak feltelepítettem és nem mókoltam meg rr3-t és az sem tetszett neki
-
Kronok
tag
válasz
Mr.Mercury
üzenetére
lucky patcher nincs fent a telefonodon véletlenül? ha igen és használtad akkor azért nem engedi
-
Mr.Mercury
aktív tag
Sziasztok!
Elnézést, ha már volt kérdés, de olyan gondom van, hogy nem tudok a játékban belépni a Google Play fiókkal. Elkezd csatlakozni, aztán a csatlakozási ablak eltűnik minden infó nélkül és továbbra is azt mutatja, hogy nem vagyok belépve. A profilomban is csak "Guest" vagyok. Próbáltam már, amit a neten találtam ötletet (az alkalmazás gyorsítótár törlése), hogy megoldjam, de eddig nem sikerült, ezért ha bárkinek van ötlete rá, azt szívesen venném.

-
Diszke
csendes tag
Nem a majmok szivatnak. Nekem ma egyszer csak úgy indult iPaden a játék, mintha most telepítettem volna. Porsche videó és minden nullán. Szerencsére latta a mentést és restore segített. Ha nem sikerul mentened akkor pedig mindig kupákat kell csinálni azzal fogsz legelőször célt érni.
-
l4ci
tag
-
DigitXT
félisten
válasz
jonnyjoker01
üzenetére
Most miért, vannak benne PR limitek?
Vagy csak a szokásos "ajánlott"... -
nexus6
aktív tag
Most érdekes dolgokat csinál megint, nekem a c63 versenyen volt a 8-as körben hogy állandóan kilöktek, meg valami wr időket futottak a botok. Kb. 25-30 másodperccel voltam lemaradva és 4x próbálkoztam reklámnézéssel. Ötödikre meg majdnem 1 kilométerrel nyertem. nekem ezek a szélsőségek sem tetszenek már.
-
l4ci
tag
válasz
DigitXT
üzenetére
Hát igen, ezt múlt hét szerda éjfélig (2018.10.24) lehetett elkezdeni. Ezt onnan tudom ilyen pontosan, hogy majdnem buktam ezt a kocsit a kislevelen, mert volt egy kis affér az aranykészletemmel, ugyanis eltűnt több, mint 24000 arany...
Az úgy volt, hogy az október 20-i hosszúhétvégén elég sokat játszottam vele és egyszer le is merült a droid játék közben. Nem tudom pontosan, hogy ezután, vagy később, de észrevettem, hogy kerek 5000 aranyam van, pedig 29370 volt előtte pár órával. Nem tudom, hogy a droid fagyása (merülése), vagy a majmok trükközése segítségével sikerült ezt összehozni, de kicsit beparáztam, hogy hiába a 2 év munkája, kezdhetem előlről az aranyhekkelést. Szerencsére volt még egy telefon, ahol volt egy korábbi 29k mentés, csak az BP-en volt én meg Zegen... Tiszta mázli, hogy pont fel kellett utaznom és este 11 körül még el tudtam kezdeni ezt a szériát is. A szappantartó Porschét viszont buktam, mert azon a telón nem volt még meg, de hát inkább 400 arany, mint -24000...
Utána viszont alig tudtam rámenteni arra a profilra, mert hiába csináltam akármit, akárhányszor mentettem, mindig azt írta ki utána, hogy az utolsó mentés 1 órája történt (ez egy bug ugyan, de minden 1 óránál régebbire ezt írja). Szóva elkezdtem versenyezni, hátha az számít. Hiába volt több arany kupám, nem segített. Ezután a következőket próbáltam:
- több játékidő (nem nyert)
- több megszerzett arany, moziztam egy 100-ast, hogy több legyen (nem nyert)
- megvettem a hiányzó autót, hátha az lesz a ludas (nem nyert)
- több fame, money, ezért mentem egy duplás LM-et (nem nyert)
Miután a fentiek egyike sem segített, elkezdtem nézegetni a többi statisztikát, hogy mi lehet még a ludas? Hiába volt nagyobb érték ez "Event Stats" oldalon, hiába volt szinte minden érték nagyobb, akkor se mentett rá. Végül már csak kettő marad: a több tuning és a több teljesített verseny. Végül a "Total races" érték nyert, miután mentem még egy pár verseny, már rá tudtam menteni a profilomra és vissza tudtam varázsolni az elveszett aranyakat a droidra is.Amúgy ez az MP snap engem is megszivatott, sehogy se ment nekem 3 sor tuninggal az 315.28, mindig 314 vége lett csak, akárhogyan is vettem be azt a kanyart az egyenes előtt. Én nem vártam semmire, rátoltam a 95 aranyas tuningot, 29k-ból telik simán, ráadásul a heti 100 arany a wttt-ből is simán megvolt, szóval ennyit megért a kocsi.
-
DigitXT
félisten
Ez a King of the Ring még meddig tart?
Nekem már megint nem engedte
elkezdeni sem, azzal szórakoztat, hogy már lejárt, de a karrierből sem oldja
fel a kocsit, hiába jutottam oda. Így persze a heti TT-ben sem használhatom.Október 25-e meg már rég elmúlt, és többeteknek már rég megvan, fullosan.
-
Petya25
őstag
Van PH-s RR3 csapat a facén: [link]
Nem léptek be? Úgy meglálnánk egymást ismerősnek, már akit érdekel. -
válasz
agyrágóbogár
üzenetére
Én is rápakoltam, a +1 body-t, és elsőre meglett.
Úgy voltam vele, hogy ma úgyis jön a +60 gold a napi bejelentkezésből, +50 meg a wttt-ből, oszt' jóa', kijövök nullszaldóra. Már rámentettem többször mindkét eszközön, szóval nincs visszaút.
Más:
Tegnap magyar bottal versenyeztem a Le Mans 10 körös versenyen. Taroltak a magyarok: Toyota Hypbrid 1-2.
-
agyrágóbogár
csendes tag
Ezt írják a twitteren: "Racers, we're investigating the increased Speed Snap difficulty on Bathurst. More news soon."
Aki szenved vele ne tolja tovább a szükséges három körnél, hátha valamit kitalálnak a majmok. Én már rátoltam +1 fejlesztést, úgy meglett.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Asus ROG Scar 18 - RTX 5090 - 64GB Ram 2x2TB SSD
- Bomba ár! Dell Vostro 5620 - i5-1240P I 8GB I 256SSD I 16" WUXGA I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Vostro 15 3515 - Ryzen 5 I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad V110 - i5-6GEN I 8GB I 128SSD I 15,6" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! HP Pavilion 15 - i5-4GEN I 8GB I 750GB I 15,6" HD Touch I Cam I W10 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- 27% - Cooler Master MasterLiquid PL360 Flux 360mm White vízhűtés!
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Tegnap hanyagoltam kicsit, mert görcsölt tőle a kezem. Én full manuál beállításokkal, mindent kikapcsolva, tilt B-vel megyek és így nyomni a gázt nem egyszerű néha. Én is a te idődet vettem ma alapul, kíváncsi voltam a különbségekre, amit írtál. Az első szektorban tényleg sokkal jobbnak tűnik az időm/tempóm, az Eau Rouge-t például annyival jobban csinálom meg, hogy a Les Combes-ig volt olyan, hogy 6-7 tized előnyöm lett az egyenes végi féktávra. Viszont most már a technikásabb 2. szektor is kezd elég jól összeállni. A Rivage utáni név nélküli balosban (11. kanyar) pedig volt egy marha nagy megcsúszásom is. A harmadik szektor viszont a Stavelot-tól kezdve még mindig nem az igazi. A Blanchimont neked megy jobban.
) Amúgy észrevettétek, hogy

Inkább törölhetné az időeredményes screenshotokat, azt
Lásd másodikra megvolt a Top50-es idő Spa-ban.