Hirdetés
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- VoLTE/VoWiFi
- Apple iPhone 17 - alap
- Realme GT 2 Pro - papírforma
- Yettel topik
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Motorola Moto G06 Power – nagyfater új zakót vett
- Milyen okostelefont vegyek?
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch8 és Watch8 Classic – lelkes hiperaktivitás
Új hozzászólás Aktív témák
-
Aladdin
aktív tag
Uhhh, skacok, Monza TT-n 87. vagyok, A-ban, ilyen meg sosem volt. Bar nem kergetek hiu abrandokat, nyilvan ki fognak lokni B-be, de akkor is jo erzes
-
válasz
Gumi.kacsa
üzenetére
Igen, jelentősen megszaporodtak a reklámok, de simán van olyan, hogy amint ráböksz az ingyenaranyra, időcsökkentésre, elmegy a hang, rosszabb esetben a reklám sem tölt be. Jó ideje már van ez a bug.
-
Gumi.kacsa
újonc
Sziasztok!
Ma kegyes volt a játék, úgy jöttek a reklámok, mint a kisangyal. Az első 15 arany 20 perc volt, az utolsó 5 plusz még egy óra (itt már nagyon sok volt a 30, 45 másodperces reklám).
De úgy látszik, egy napig sem tartott, most autót akartam javítani, erre reklám helyett elment a hang...
Viszont legalább volt egy event, amihez nem kellett arany, és az Audi eléggé tetszik is.
-
Rendben, köszi mindenkinek.
Még egy kérdésem lenne. Nagy kedvencem az Audi R8 LMS GT4. A Motorsports GT4 kategórián kívül lesz-e még máshol lehetőség versenyezni vele? Ezúton is tisztelettel üdvözlöm Keszthelyi Vivient.
-
Szbtms
csendes tag
válasz
balintka
üzenetére
Bal alul fogaskerék - I (info) gomb - Privacy Settings. Itt van a felső kettő, amivel lehet játszani, hogy ki-bekapcsolod. Nekem amúgy továbbra is gyorsan dobja, de szinte mindig hosszúakat. Most az elsőt kikapcsoltam és jönnek a rövidek. De ezzel néha nekem is kell játszani.
-
balintka
addikt
Várom Cappa72 válaszát, hol lehet ezt ki/be kapcsolni (lehet próbáltam én is, csak nem pont ezen a néven van a beállítás).
Nekem előtte 5-25 mp volt kb. míg feljött a következő, ez jelenleg 1-3 perc. Inkább több, mint kevesebb.
Hamarosan meglesz nekem is az új Hennessey, még 3 stage van vissza.
-
Szbtms
csendes tag
Nézzétek meg a 2019-es F1 Champion és Invitational Series-eket, vannak benne régi/új speed snap-ek. És a 100% miatt kapsz 10000 M$ bónuszt.
-
válasz
balintka
üzenetére
Aranykatasztrófa

Kimerültek a készletek. El kell költözni Alaszkába.
Bocsi, agyamra ment a mai nap, ilyenkor hülyeségeket beszélek.
De valóban, továbbra sem megy rendesen a gyűjtögetés.
Aztán lehet, hogy visszakapcsolom este a 3rd party reklámokat, hátha... bár nem reménykedem. -
Aladdin
aktív tag
Venom F5 a garazsban, egy es haromnegyed ora, sok penz, sok arany.
4/4 baromsag, tok lassan kell menni, hogy ne melegedjen tul, 5. nap meg nem volt veszelyes, mert lehetett off road menni, korlaton fekezni
-
válasz
balintka
üzenetére
Nekem val'szeg azért nem ugrik fel, mert egyszer már vásároltam, és az auto play add ki vagyon kapcsolva.
Szóval nekem nem javult meg.Lehet folyamatosan. 4. nap végén vagyok, eddig nem volt vészes (még nekem se), nem kellett kinyomni aranyért semmit.
Jó hír, köszi.
Talán este lesz időm nekiállni. -
-
balintka
addikt
Nem javult meg nálam se, bejelentettem nekik. Első válasz: frissítsem a játékot
. -
válasz
nagysandor79
üzenetére
Nem, nem javult, pedig kipróbáltam a beállításoknál a reklámokhoz tartozó lehetőségek megváltoztatásával.
Egyik "kombó" sem jobb a másiknál.
Jönnek, de inkább csak vánszorognak a reklámok. -
nagysandor79
aktív tag
nálam a frissítés után sem működik a free gold szerzés.

Valakinek esetleg megoldás rá?
gondolom vannak olyanok akik már jelezték a majmoknak. -
Szbtms
csendes tag
Szia! A sorozat szerintem nem, esetleg újabb GT3-as autók. Eddig van 7 (a 2018-as IMSA GTD kategóriában 4, a 2020-as GT3 bajnokságban 3). Amúgy én is örülnék, ha a GT3 bajnokságot folytatnák valamilyen formában. De ha nem is a RR3-ban, akkor itt lehet bőven GT3-azni
https://www.assettocorsa.it/competizione/
Szokott valaki játszani vele?Pálya szerintem még lesz idén, de nem hinném, hogy egynél több. És nagyon remélem, hogy nem F1 specifikus lesz...
-
Sziasztok! pályák és mondjuk egy GT Open széria várható-e a jövőben?
-
szaszyka
senior tag
válasz
cappa72
üzenetére
Nekem szerencsére majdnem tele a kassza M$-al. Csak azért költök, hogy a napi 250.000 meglegyen. Kíváncsi leszek ezekre az autókra, ha megint villanyosok jöttek volna, biztos búcsút intek a játéknak! De így 3 Lmp-vel, az új Hennessey-vel, és az NSX-el érdekes lesz. Bár előre látom a sok LE Man's-on futott köröket....
-
szaszyka
senior tag
Frissítés előzetes : [link]
-
balintka
addikt
Nálatok nincs gond a reklámokkal? 2 napja, hogy több perc mire feljön az ikonja. Próbáltam már azonosító visszaállítást, ez sem használt.
-
válasz
Petya25
üzenetére
Én 50 perccel a vége előtt futottam 1 tizeddel jobbat, így visszamentem B-be szerencsére.
Az igen!
Szerintem is sokkal többen mennek jó időket, meg hát aki régebb óta játszik, annak egyre több a fullos autója, így néha csak a szerencsén múlik (nálam biztosan), hogy épp az adott autóval D vagy C lesz a végén.
-
válasz
Aladdin
üzenetére
Nekem fullos volt a Veneno, de visszanyomtak B-ből C-be... 0.014sec. Pedig olyan jólesett volna a kis lelkemnek, de hát nem. Álmodozni lehet, de hát ennyire futotta. Eddig 1 kezemen meg tudom számolni, hogy a sok-sok év alatt hányszor sikerült a B.

Viszont egyelőre visszaküzdöttem magam az F1 time trial esetén B-be; na persze a legaljára. Kiváncsi vagyok meddig tart. Itt is fullos az MP4/4. -
Szbtms
csendes tag
Nekem végig sikerült 3-as fejlesztéssel, kivéve a legutolsó feladatot. Ahhoz kellett a 335333, mert nem értem el a 313.x sebességet. Jogos volt a Hard címke, több feladatnak sokszor neki kellett ugranom, mert nem sikerült elsőre, másodikra... sokadikra. Az autót és a pályát különösen ki kell ismerni, mert vannak olyan kanyarok, ahol nem kell fékezni egyáltalán, ami szokatlan a többi autóhoz képest (kivéve talán a Porsche 919 hybrid evo, MP4-X). Gyakorlással meg lehet csinálni

-
ataaa
csendes tag
Én 335333 fejlesztéssel megyek.
6.2 -nél járok, Ahmed mögött 3000 aztán 230.1 átlaggal nyerni.
Na ez utóbbi nehezen akar ösyzejönni. Próbálkozzak vele vagy a motort is húzzam 5-re?
Teljesíthető az egész 335333-al? Mert ha nem akkor nem küzdök és ráköltöm még azt a 190 aranyat. -
szaszyka
senior tag
válasz
nagysandor79
üzenetére
Állítólag valami adatvédelmi beállítás változott, amiatt nem látod a fb ismerőseidet. Facen az RR3 trackside csoportban elvileg van leírás róla.
-
nagysandor79
aktív tag
facebook fiókkal vagyok bejelentkezve. lehetséges az hogy a több mint 1000 ismerősöm közül senki nem játszik a játékkal? anno rémlik hogy látszódtak kik nyomják.
-
-
Az új VW iD.R special event időkorlátos.
-
Petya25
őstag
válasz
nagysandor79
üzenetére
75%-ig éri meg kb elmenni, ha nincs elég zsetonod. Akkor érdemes kimásolni a szériát ha már nem számít az RS és gold.
-
válasz
nagysandor79
üzenetére
Mielőtt válaszolnék: 100% completion strategy
Nagyon hasznos.És akkor a válasz: BMW 3.0 CSL HOMMAGE R, -1 Engine (6463333)
-
nagysandor79
aktív tag
a german grand tourba. melyik az az autó amelyiket lehet pr 66 ra fejleszteni?
-
Valamit piszkáltak a majmok az F1 2020 Mercedes invitation series esetén, mert eddig nem sikerült a 17.1-et kivinni (autocross, Marina Bay): 18.945 volt az első hely limitje... nekem meg 18.955-öt sikerült csak menni. Tegnap este megpróbáltam, és letöltéssel kezdte... így beadott egy 20.3-as időt. Az elsőre megvolt.
-
válasz
Gumi.kacsa
üzenetére
Én is kipróbáltam.
Szerintem ez is csúszós. Nagyon.
És visít, mint egy porszívó. Ha ezeknek az életben is ilyen hangjuk van, akkor nem veszek elektrongyos autót.
De ott figyel a garázsban, jobb időkre várva. -
WilliamG
csendes tag
Megnyugodtam, azt hittem, hogy az aranyszerző gomb hiábavaló nyomkodása és a hang nélküli játék csak nálam valami szoftverhiba, de ezek szerint nem. Remélem hamar javítani fogják.
A Taycan fizikáját szerintem egy kicsi elrontották, mert az egyik legjobb driftautó lett belőle a játékban annak ellenére, hogy 2,3 tonna és összkerekes a kocsi.
-
balintka
addikt
válasz
Petya25
üzenetére
Reklámnézéssel, legálisan szereztem meg az aranyat, rengeteg időt fektettem/fektetek bele. És most óriási tartalékom van félretéve a "végjátékra".
Azt nem gondolom én se, h 100%-ra eljutok júniusig, de 90% felett már úgy veszem, h "végeztem" a lényegi résszel.
Nálam is gond van vele, de ez programhiba, mert ilyenkor hang sincsen a játékban. Remélhetőleg javítják.
-
Petya25
őstag
válasz
balintka
üzenetére
Tényleg elég durva hogy 8 éve fut, majdnem az eleje óta benne vagyok.
A 73% normális játékmenettel nem jött volna össze, persze ha "belecsalod" a goldot semmi sem lehetetlen. Amúgy az utolsó 25% kerül aránytalanul sokba, nem gondolnám, hogy 3-4 hónao elég lesz rá, de cáfolj rám. 95%-on vagyok. Működik még az időzóna ugrás nálad? Úgy hallottam akadnak már vele gondok,. Majmok lassan kijavítják majd. -
balintka
addikt
válasz
Gumi.kacsa
üzenetére
Mások is panaszkodtak erre. Ma lekopogom, hibátlanul működik. Sőt, ma gyorsan is jönnek fel a reklámok.
Én csináltam google hirdetésazonosító visszaállítást is.
cappa72: Durva, h ennyi idős a játék. Engem csak az bánt, h még csak 15 hónapja játszom és nem előbb kezdtem. De már 73% felett tartok, ilyen ütemben 3-4 hónap alatt eljutok a vége felé.
-
Gumi.kacsa
újonc
Nálam most az a játék legújabb szórakozása, hogy nem tudok rányomni az arany ikonra, hogy reklámot nézzek. Tegnap még elég volt, ha kiléptem a játékból, bezártam, visszatöltöttem, de ma már az sem segít, ha még a telefont is újra indítom.
-
Nyolc éves a fórumtéma!
-
Gumi.kacsa
újonc
Én az Audival mentem, ameddig mentem, 2.3-ig. Nincs elég aranyam, ezért nem költöttem rá, elmentem addig, ameddig 0 tuningal el lehet. A Porsche nekem nem tetszett.
-
tailor
őstag
-
tailor
őstag
Gyerekek, ez a taycan egy szóval egy nagy f.o.s. Úgy csúszkál 3-as szintre húzva is, mint egy jéghokis, érzésre kb. állóra kell fékezz egy visszafordítóban. Katasztrófa. Kínszenvedés ezt az eventet lenyomni.
-
Szbtms
csendes tag
Én most a Porsche-t választottam és a 335353-as fejlesztéssel csináltam. Ez 56.2-es PR-t jelent és 392 arany, amiből visszajön 70 = 322. A feladatok nem voltak nehezek és az autó is egész jó. Persze nem egy versenyautó
Ha megcsúszik, akkor nagyon csúszik, de rá lehet érezni és akkor élvezhető.
3 óra instant javítás és fejlesztés az első feladat után. -
ataaa
csendes tag
Van különbség hogy Porsche vagy Audi?
Vagy takony-takony?
-
ataaa
csendes tag
Track Day: Virtual-t elkezdte már valaki?
Mik a tapasztalatok? Sajna én a héten nem fogom tudni csinálni, pedig szívesen végigpörgetném.
Az már fel tűt, hogy itt is van free skip (4.4).. Úgy látszik ez már bevett szokás.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Asus ROG Scar 18 - RTX 5090 - 64GB Ram 2x2TB SSD
- Bomba ár! Dell Vostro 5620 - i5-1240P I 8GB I 256SSD I 16" WUXGA I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Vostro 15 3515 - Ryzen 5 I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad V110 - i5-6GEN I 8GB I 128SSD I 15,6" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! HP Pavilion 15 - i5-4GEN I 8GB I 750GB I 15,6" HD Touch I Cam I W10 I Garancia!
- Apple Macbook Air 13,6 M4 10C CPU/8C GPU/16GB/256GB - éjfekete- HUN - MW123MG/A - 4 Ciklus 3 év gari
- Apple iPhone 13 128GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- HP EliteBook 630 G10 - 13,3'FHD IPS - i5-1335U - 16GB - 1TB - Win11 - 1 év garancia - MAGYAR
- HP Elitebook 850 G8 15,6" i5 1135 G7, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- 27% - LG UltraGear 32GS75QX-B Monitor! 2560x1440 / 180Hz / 1ms / G-Sync / FreeSync
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Remek! Már megérte felkelni ma.
Még egy kérdésem lenne. Nagy kedvencem az Audi R8 LMS GT4. A Motorsports GT4 kategórián kívül lesz-e még máshol lehetőség versenyezni vele? Ezúton is tisztelettel üdvözlöm Keszthelyi Vivient.
(Vagy nem, de akkor meg nem érem be őket).