- One mobilszolgáltatások
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
- Megjött Magyarországra a legnagyobb akkuval szerelt Redmi
- Yettel topik
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Vivo X300 - kicsiben jobban megéri
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Google Pixel topik
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dany007
veterán
válasz
Hakudoshi
üzenetére
Ebben a részben is egyetértünk

Viszont megint elgondolkoztam valamin. : P
Azt írtad a múltkor :"Ez is egy jó példa arra, hogy mindössze anyagi és energetikai folyamatok azok, amelyek a tudat működésében és fenntartásában szerepet játszanak, nem holmi "lélek", meg "szellem", meg "életerő", meg mittudomén még mi minden faszságot belehaluztak ide is az idők során. "
Na most, ez igaz is. Csak ezek alapján, akkor elvileg le kéne tudni írni fizikai, kémiai, vagy akármilyen képletekkel, hogy én most miért az eperfára gondolok. Úgyértem, nem azt, hogy miért, hanem hogy hogy jön ez létre? Tehát milyen vegyületeknek kell megindulni, vagy milyen elektromos töltésnek kell megindulnia, hogy eperfára gondoljak, én ne a 8800GTX-re. Szal, értem én, hogy vannak ingerek, meg egyéb hatások amik kiváltják, de elvileg, ahogy mondjuk a fotoszintézist is le lehet írni képletekkel, ugyanúgy ezt is le kellene írni. Csak épp az összes létező gondolatra valónyi képlettel

Szal ez a rész még nem világos nekem...
Új hozzászólás Aktív témák
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- One mobilszolgáltatások
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
- Projektor topic
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 10 – Alapanyagok/készételek többféle felhasználása
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Interactive Brokers társalgó
- PlayStation 5
- Megjött Magyarországra a legnagyobb akkuval szerelt Redmi
- További aktív témák...
- Apple iPhone 13 Mini 128GB
- Macbook Pro 16" - 2020 gyártás, 6 mag i7, 16/512GB, Radeon 4GB, touchbar - garancia (66)
- Apple Watch Ultra 2 49mm GPS + Cellular - 98%, full dobz - Apple garancia (202)
- Samsung Galaxy Z Flip 5 8/256GB - Makulátlan állapot! - A szállítást állom!
- Razer Blade 15 gamer laptop, Core i7-10750H, RTX 3060, 16gb Ram, 144hz 15.6" FHD
- Bontatlan! Samsung Galaxy A56 8/256 GB Awesome Lightgray 2 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Segway Ninebot E3 elektromos roller - Bontatlan - Új
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 16/32/64GB RAM RX 9060XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone XR 128GB Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3985, 100% Akkumulátor
- Ritkaság! 17" Dell XPS 9720 - i7 12th gen 27% Áfás
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi