Hirdetés
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Fotók, videók mobillal
- Nothing Phone (1) - nem semmi (2)
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Google Pixel topik
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dany007
veterán
válasz
Hakudoshi
üzenetére
Ebben a részben is egyetértünk

Viszont megint elgondolkoztam valamin. : P
Azt írtad a múltkor :"Ez is egy jó példa arra, hogy mindössze anyagi és energetikai folyamatok azok, amelyek a tudat működésében és fenntartásában szerepet játszanak, nem holmi "lélek", meg "szellem", meg "életerő", meg mittudomén még mi minden faszságot belehaluztak ide is az idők során. "
Na most, ez igaz is. Csak ezek alapján, akkor elvileg le kéne tudni írni fizikai, kémiai, vagy akármilyen képletekkel, hogy én most miért az eperfára gondolok. Úgyértem, nem azt, hogy miért, hanem hogy hogy jön ez létre? Tehát milyen vegyületeknek kell megindulni, vagy milyen elektromos töltésnek kell megindulnia, hogy eperfára gondoljak, én ne a 8800GTX-re. Szal, értem én, hogy vannak ingerek, meg egyéb hatások amik kiváltják, de elvileg, ahogy mondjuk a fotoszintézist is le lehet írni képletekkel, ugyanúgy ezt is le kellene írni. Csak épp az összes létező gondolatra valónyi képlettel

Szal ez a rész még nem világos nekem...
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Nikon Z MILC fényképezőgépcsalád
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Filmvilág
- Battlefield 6
- Az SK Hynix elárulta, hogy meddig nem lesz elég memória
- Milyen notebookot vegyek?
- Raspberry Pi
- Melyik tápegységet vegyem?
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 64GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2036
- iPhone 17 256 GB Levander - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok !!
- LG 55B4 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 6GB RAMPAGE Shiva ADATA 600W
- DELL PowerEdge R730xd 16LFF 160TB+400GB 2U rack - 2xE5-2683v4 (16c/32t),256GB RAM,2x10G NET,HBA330
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest